Съпруги на военнослужещи - 8

• 59 468
  • 767
  •   1
Отговори
# 480
В момента приятели са на Рибарица....сами са в цялата база. Simple Smile
Няма такъв ужас честно казано, макар и с мъжа ми да сме почитатели на тишината и спокойствието.
Представям си какво разхищение е на средства, да работи такава огромна база за 2ма човека (с 2деца, но хайде, тях не ги броя).
Съсипаха нарочно базата, отказаха хората да почиват там....и сега въпреки че работи от миналата година още, хората не ходят там.
А е наистина чудесно и като място, обстановка и т.н.

Ние смятаме да ходим към края на месеца, след 20ти някъде (да дадат заплати). Simple Smile Дано да уцелим поне още 1-2семейства, да има компания каката.
Наистина ли са били само те? Shocked
На мен пък миналата година ми направи впечатление,че на плажа идват рано сутрин семейство с деца ,стоят до обяд,майката с децата отиват в ресторанта да обядват,таткото пази мястото,сакън някой да не би да вземе първа линия,след като се върнат децата,отива таткото...и... мястото запазено  Laughing

Последна редакция: пт, 04 юли 2014, 14:41 от ESTELITA

# 481
ESTELITA, да, поне първите 3дни са били сами. Simple Smile Вчера и днес не сме се чували, но едва ли някои се е появил, бяха за 5дни.

Какво има да пазиш място на плажа толкова, ако си оставиш там чадъра и кърпата, никой не съм виждала да пипа.

# 482
  • Кафе,грим и без да мечтая, днес пак ще бъда силна!
Ха-ха, да пазят място на Рибарица на плажа  hahaha hahaha hahaha
Сигурно таткото просто е искал да обядва на спокойствие  Laughing

# 483
Ха-ха, да пазят място на Рибарица на плажа  hahaha hahaha hahaha
Сигурно таткото просто е искал да обядва на спокойствие  Laughing
За плажа на св.св. Константин и Елена става въпрос. Peace
А къде е на-хубава плажната ивица по принцип? Мен плажа на гореспоменатото място не ми харесва,става изведнъж дълбоко, не мога да пусна децата без да съм до тях,така както например в Китен,на 50 метра от плажа водата ти стига до коленете.

# 484
  • Кафе,грим и без да мечтая, днес пак ще бъда силна!
Еми така се разбра от поста  Wink

На св.св. Константин и Елена, да обядвам и да се плесна отново на плажа ... тая няма да стане никога просто, и ние и децата, всички лягаме са спим. Плажа няма да избяга, а като се наспим и отидем следобед всички са си тръгнали или тръгват  Mr. Green

# 485
Не мога да си представя да стоя цял ден на плажа,идва ми в повече,пък и малкия ми син /4 години/ спи на обяд и след обяда винаги сме се прибирал да  починем 2-3 часа.

# 486
Момичета, днес се обадих в Агенцията да попитам за свободни места в морските бази /някой - съпружието - се сети, че иска на море/. Има свободни места само в Сарафово, но нереновирани стаи. Няма хладилник и климатик. Имате ли инфо какво представляват тези стаи - много ли са зле?

# 487
  • Пловдив
Момичета, знаете ли дали във Фрегата искат задължително адресни регистрации ? Нямаме брак с мъжа ми. Личните ни карти са на един адрес. Но се чудя дали да вадя и адр. регистрация.  newsm78

# 488
Момичета, знаете ли дали във Фрегата искат задължително адресни регистрации ? Нямаме брак с мъжа ми. Личните ни карти са на един адрес. Но се чудя дали да вадя и адр. регистрация.  newsm78

Не трябват адресни регистрации.

# 489
  • Пловдив

Щом личните карти са ви с еднакви адреси, няма проблем.

# 490
Някой знае ли телефон на санаториума в Хисаря по военна?

# 491
  • Пловдив
Благодаря ви  Hug По стаите, предполагам има хавлии за баня, да не мъкна от тук ? Но знам ли ?!?

# 492
  • Някъде в Европа...
Някой знае ли телефон на санаториума в Хисаря по военна?

Звъни на Аврора, те всичко знаят  Wink, питай вашата централа за номера им, че не се сещам в момента Peace

# 493
А може би и централата на ВМА ще знаят. Имах го, а не го откривам , а по градска не вдигат тези тарикати Laughing .

# 494
  • Някъде в Европа...
А може би и централата на ВМА ще знаят. Имах го, а не го откривам , а по градска не вдигат тези тарикати Laughing .

ето..звъниш на Аврора оттам искаш на ВМА и питаш за Хисар ...ако не стане, айде пак на Аврора и питаш директно на Хисар  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт