Съпруги на военнослужещи - 8

• 59 461
  • 767
  •   1
Отговори
# 495
Абе , все си мислех , че го има на 1 стр. ....Утре ще  издирвам. ...

# 496
Абе , все си мислех , че го има на 1 стр. ....Утре ще  издирвам. ...

Вдигат след 14ч. обикновено.
Това на нормалните телефони.

# 497
Днес от 14 до 17 или не вдигат или заета мрежа на градските. На военна по се отзовават, ама са пък супер нелюбезни...

# 498
Благодаря ви  Hug По стаите, предполагам има хавлии за баня, да не мъкна от тук ? Но знам ли ?!?

Където и да сме ходили има хавлии за баня, както и за лице и ръце. Не вярвам там да правят изключение.  Peace

# 499
Някой знае ли телефон на санаториума в Хисаря по военна?

Здравей Simple Smile
Номера на санаториума е 34700 и 34701. Информацията ми е от миналата година.
Надявам се да вдигнат.
Хубав и успешен ден!

# 500
  • Пловдив
Благодаря ви  Hug По стаите, предполагам има хавлии за баня, да не мъкна от тук ? Но знам ли ?!?

Където и да сме ходили има хавлии за баня, както и за лице и ръце. Не вярвам там да правят изключение.  Peace

И аз така мисля Simple Smile Благодаря  Hug

# 501
Момичета, моля, за инфо за Сарафово - нереновираните стаи как са?

# 502
  • София
Едва ли някой ще знае - предишни години базата не се пълнеше цялата и нямаше проблем да се вземе реновирана стая. С изключение на два блока/реновирани/, които са на слънце, всички други блокчета са в горички и не би трябвало липсата на климатик да е голям проблем.

# 503
Еми така се разбра от поста  Wink

На св.св. Константин и Елена, да обядвам и да се плесна отново на плажа ... тая няма да стане никога просто, и ние и децата, всички лягаме са спим. Плажа няма да избяга, а като се наспим и отидем следобед всички са си тръгнали или тръгват  Mr. Green

Подкрепям! Следобеден сън и после като отидеш народа се разотивал.Това по цял ден на плажа  - ако си тийнеджър отишъл за три дни - тогава е разбираемо.Ако човек отива за 10 дена по два часа до обяд и два след обяд е идеален вариант. Само споделете за удавници като мен плажа как е.Макар,че с малкия мисля да стоя повече на басейна да няма изненади с малко дете и майка не умееща да плува  Rolling Eyes.А и за идеята инфо и снимки - ще се включа от Адмирал след 11.07.Хайде на стягащите багажа...приятно моренце.

# 504
yovanka, благодаря. А знаеш ли как са вътре стаите? Голяма мизерия ли е или става все пак?

# 505
  • Кафе,грим и без да мечтая, днес пак ще бъда силна!
Момичета, моля, за инфо за Сарафово - нереновираните стаи как са?
ММ взе такава карта за една негова колежка, но не знам дата и дали вече са отишли. Ще разуча и ще пиша  Peace

joy_syou, на св.К и Е си е дълбочко морето, почти няма плитчини за по-малки деца. Ние за малкия ще носим малко басейнче надуваемо да си играе в него и да се плацика.  Peace
За басейните - не ми е добро мнението, затова не ходим.  Confused

Делянчето, пристигнахте ли вече  Simple Smile, има ли хладилници по стаите, че някоклко страници по- напред попитах които са ходили, и не можаха да ми отговорят  Confused Ресторанта как е, има ли столчета за хранене?

# 506
  • София
yovanka, благодаря. А знаеш ли как са вътре стаите? Голяма мизерия ли е или става все пак?

Не знам, съжалявам.

# 507
  • Кафе,грим и без да мечтая, днес пак ще бъда силна!

Не знам, съжалявам.
Били сме в не-реновирани стаи по други бази (Рибарица, Олимп). Чак пък мизерия не бих го нарекла, просто стила е по "соц" (мокет, соц-плочки в банята, стара дограма), но се поддържа в нормални битови и хигиенни условия.  Peace

# 508
Здравейте,
имам въпрос специално към момичетата, чиито половинки ходят на мисии.
Та, има ли някакви парични средства, които се дават специално на децата заради участието на родител в мисия?
Предварително благодаря за отговора!
Хубаво лято на всички   Nature Sunny 

# 509
Здравейте,
имам въпрос специално към момичетата, чиито половинки ходят на мисии.
Та, има ли някакви парични средства, които се дават специално на децата заради участието на родител в мисия?
Предварително благодаря за отговора!
Хубаво лято на всички   Nature Sunny  
Мисля,че на децата не се полагат допълнителни парички.Освен ,че ще си получава пари от мисията и % от заплатата , но не помня колко % ще му се изплаща за времето което ще бъде на мисия.

Общи условия

Активация на акаунт