Отговори
# 435
Госпожата   Hug
Да ти е живо и здраво момчето и само радост да ти носи! Flowers Rose

Съжалявам за фрагмана, ама го спретнах сутринта преди работа и в бързането е станал фал. Опитай се да го отвориш от линка отдолу, при мен става. Ако не, довечера ще го кача пак, но не си загубила много. Има само две реплики. Петро казва на Сеит,че не заслужава Шура. Чакаме следващия да е по-съдържателен,макар че този и без реплики ни направи кеф. Laughing

Скрит текст:
Благодаря ти за споделеното за постановката. Супер е, благородно ти завиждам за възможността.
Ние в провинцията гледаме само ,който ни дойде на гости и също се бием за билети. Мечтая да гледам Владо Карамазов, дано ми се случи.

Нервакова Hug

# 436
Нервакова, Дъгичка,  Heart Eyes Hug Heart Eyes благодаря за пожеланията, момичета ! Дай Боже ! Да ви се връщат и на вас хубавите помисли !   bouquet

Дъга,  Hug стана с линка, благодаря !   bouquet Този фрагман и без думи мога да го гледам непрекъснато! Laughing
 От все сърце ти пожелавам да сбъднеш мечтата си !  Praynig  bouquet Hug

# 437
Добро утро и днес и хубав ден  Heart Eyes Hug Peace

Снощи се пробвах да гледам, много ми прекъсваше и се отказах, а пък и като не разбирам, май не ми е интересно на живо Peace После ви прочетох, но нищо не разбрах #Crazy ще си изчакам превода Simple Smile Благодаря все пак за преводите, Дъга Hug Heart Eyes

Нямам търпение да изгледам епизода с превод, тъй като по вашите писания разбрах, че е бил интересен Peace Шура се е срещнала със семейството си, Айшето видяла Сеит гол до кръста, а пък той как се е завърнал не разбрах, но както и да е newsm78

Госпожата Heart Eyes Hug, благодаря за почерпката Simple Smile Да ти е живо и здраво момчето, много късмет и любов да има в живота!

# 438
 bye

Не съм разочарована от Шура а написах, че ме изненада неприятно и съм наясно, че с превод всеки жест, и всяка реплика, ще ми се изяснят, и ще придобият друг смисъл.
Това, което споделих снощи е на база първите ми впечатления и усещания повреме, и непосредствено след епизода, и то без превод.
Госпожата, Grinning честит ти именик и всичко най-добро му желая.

# 439

В Ню Йорк се провежда Фестивал на турското кино - от 16.05. до 25.05.
Фестивалът е открит със “Сънят на пеперудите“ - преминал при огромен интерес, филмът е събрал около 55 хиляди долара, които 100% ще бъдат дарени за загиналите в Сома.

Наде, благодаря ти !   bouquet

# 440
TOTAL
12 KURT SEYIT VE SURA ISTANBUL STAR TV   3,2   9,18

http://www.dizifilm.com/rating/

AB
6 KURT SEYIT VE SURA ISTANBUL   STAR TV   4,06   12,38

http://www.dizifilm.com/rating.asp?g=1&tarih=20.05.2014

# 441
 ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ КОИТО П РАЗНУВАТ  bouquet  Госпожа пожелавам синът ви да ви носи само щастливи мигове и да ви радва. Да е жив и здрав newsm51
 Благодаря за преводите и коментарите  HugХубав и усмихнат ден  bouquet

# 442
Здравейте

Госпожата, честит имен ден на момчето!
Скрит текст:

Дъга, благодаря за превода! Две думички, ама хубави думички! Най-после Сеит е разбрал за Петро, но едва ли всичко...все пак много ме кефи тази сцена и се чудя дали Петро няма да полети през парапета, и боят да има фатален край. Може би няма, ще остане жив Петро, все още има да си плаща - за Миша, за Осман...

А ревността ще играе важна роля във връзката между Сеит и Шура.

"....двоюродный брат Шуры, сын Надежды и генерала Богаевского, Евгений, в исполнении Сарпа Джана Короглу, в книге он играет решающую роль для пары. Если история написанная в книге, будет сохранена в сериале, то нужно запомнить этого персонажа, он станет одной из важных причин недопонимания между Сеитом и Шурой, после того как пара переберётся в Стамбул."
Перевод : Melike Nehir
Специально для
http://vk.com/kurtseyt_official

Всъщност, досега Шура показва, че има доверие на Сеит, и въпреки женските си страхове, не се поддава на ревността, не прави грешки.
Да видим, дали той ще е също толкова зрял. Ще пребори ли съмнението, или по най-глупав начин ще реши да отмъщава чрез Айше или друга...

# 443

keete, Вале,  Hug Hug Hug благодаря ви за пожеланията !   bouquet

Надявам се, че Сеит ще бъде достатъчно прозорлив и няма тутакси да се хвърли в обятията на Айше, въпреки нейното огромно желание за това. Подозирам, обаче, че могат и да ни хлъзнат по тази плоскост - думите на Петро, че Курт не заслужава Шура, може да са провокирани и от подобно поведение на Сеит.  Thinking

# 444
  • София
Госпожата,  Hug честит ти именник!
Да е жив и здрав и много щастлив!   bouquet
Много, много да ви радва!

Последна редакция: ср, 21 май 2014, 15:07 от zarani

# 445
Госпожата  Heart Eyes Честит имен ден на Динко!  bouquet Да ви е жив и здрав и много да ви радва!
Благодаря на Гери и Мименце за преводите! newsm51 newsm51 newsm51

# 446
  • БГ
Госпожата Hug честит ти именик- обожавам имена с имени дни!
Да е жив и здрав за радост на всички ви!

Ще ме разочарова Сеит,ако тръгне да ревнува без да разговаря с Шура. Cry Confused
Но по-интересно ще ми е да видя как ще се отърве от Петро  Peace

# 447
# 448
Здравейте  Hug Hug Hug
Сериалът става все по интересен, според мен Peace

Един много различен  в отделните сцени и убедителен Сеит/Къванч

# 449
Честит празник на всички именици!
Госпожата, да ти е живо и здраво детенце и много късмет да има!
Скрит текст:
Макар и със закъснение, да почива в мир свекърва ти.Всеки ден ни носи и радости и скърби, но продължаваме напред. Hug

Хубав ден на всички!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт