Отговори
# 705
Спомена на Шура не го бяха показвали досега.

# 706
Дафне Hug, благодаря ти за този пост- на 100% е най- смисления и най- обективен в приключената вече тема! Без фанфари и аплаузи!  bouquet
Сиси Hug, мила, някои от изброените от теб страни в арабския свят на Близкия изток са абсолютни монархии- Бахрейн, Дубай,  Саудитска Арабия и са кралства, емирства, шейхства и т.н.  и точно там знаят какво е монархическа власт, аристокрация и управление.
Азерите не са араби, а както всички изброени са само мюсюлмани.
А извинете- ама до там ли я докараха, че точно този район на света да вдига рейтинга на сериалите с КТ? От там ли трябва да мине пътят му към голямото кино, или това ще си остане само една лелеяна мечта?
Имам твърде много за споделяне, но Ви оставям да се насладите на така очакваната серия.
Терзи Hug, честита Ви радост!
Приятно гледане  bouquet

# 707
Той, споменът на Шура, е от сега, провокира го факта, че отидоха в същото заведение. Peace

Много злобна тази жена, какво ли му каза, че чак го разплака ?

# 708
Ох беееее, #Cussing out какво му говори  #2gunfireтази злобарка та Сеит така посърна?! Rolling Eyes

# 709
Надя:- Сеит, разбери- ти си нейното (на Шура) нещастие, а не щастие!
Сеит:- Вие искате да кажете, че се е появил някой в живота й ли?

# 710
Братовчедът е сладур, ама  и него ще  направят злодей...

# 711
Не знам за вас, ама аз искам да ги почна по домова книга  #2gunfire #2gunfire #2gunfire - Петро, лелята, Айшето, Лола и цялата останала сволочь!

# 712
Аз не мога да разбера защо така се разминават, толкова не можаха да се видят и да поговорят newsm78 Mr. Green

# 713
Рускините питат има ли желаещи да заменят Шура, щото била забравила Курт...
Аз, аз... Joy

# 714
Аз не мога да разбера защо така се разминават, толкова не можаха да се видят и да поговорят newsm78 Mr. Green
Филм да става, Аирче ! Hug

Хайде, да отиваме в новата тема !   bouquet

# 715
Не знам за вас, ама аз искам да ги почна по домова книга  #2gunfire #2gunfire #2gunfire - Петро, лелята, Айшето, Лола и цялата останала сволочь!
Аз ги започнах в новата тема.
Всичките са ми отврат. #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт