Отговори
# 690
Нервакова, ами  то това е любовта, джанъм ! След години, когато вече е угаснала силната страст и пеперудите в стомаха са се поуспокоили, да можеш да кажеш : Да, вече не сме такавлюбени, но го обичам и сме щастливи заедно !
те това е искам цял живот пеперудите да беснеят  Mr. Green

Пожелавам ти го!

# 691
Нервакова, ами  то това е любовта, джанъм ! След години, когато вече е угаснала силната страст и пеперудите в стомаха са се поуспокоили, да можеш да кажеш : Да, вече не сме такавлюбени, но го обичам и сме щастливи заедно !
те това е искам цял живот пеперудите да беснеят  Mr. Green
Ми разсънвай ги от време на време, джанъм ! Wink

Като стана дума за пеперуди, да се похваля, че вече си го имам филмчето на DVD. Party

# 692
Нервакова, ами  то това е любовта, джанъм ! След години, когато вече е угаснала силната страст и пеперудите в стомаха са се поуспокоили, да можеш да кажеш : Да, вече не сме такавлюбени, но го обичам и сме щастливи заедно !
те това е искам цял живот пеперудите да беснеят  Mr. Green
Ми разсънвай ги от време на време, джанъм ! Wink

Като стана дума за пеперуди, да се похваля, че вече си го имам филмчето на DVD. Party
ееее супееер за филмчето,
старая се да ги разсънвам ама най добре ми се получава като ходя да диря любимците от гащите по истанбулските сокаци  Laughing Heart Eyes

# 693
Привет на всички! Hug
Терзи  Heart Eyes Честит празник! Да ти е жив и здрав абитуриента, много късмет му желая!  bouquet
Много хубави мнения прочетох, но моето се доближава най-много до това на Госпожата  Heart Eyes точно така и аз виждам нещата ... затова писах още след онлайн гледането, че Шура ме разочарова  Sad очаквах от нея именно това, което е казала и Госпожата - да обърне света, за да го намери ... И след признанието на Петро, тя отново се мъкне навсякъде с него  newsm78 Не и ли просветна поне малко, защо той непрекъснато и говори против Сеит, че Сеит не може да я направи щастлива ? Нали именно тя му каза, че той я е накарал да мрази и да ревнува от Лола, скри от Сеит кой и е говорил за похожденията му, но поне трябваше да се замисли с каква цел го прави ... Прав беше Сеит да се ядоса и да попита от кого, от него ли я защитава Пьотр ...
Най-сетне е вторник ... довечера ще се изясни всичко, няма да правя предположения какво ни чака. Но съм сигурна, че серията ще е много интересна, нямам търпение!
Хубав следобед, момичета! До довечера! Hug

# 694
Привет отново ! Hug Надявам се, че сте имали един хубав и спокоен следобед и сте се заредили с положителни емоции, очаквайки поредната интересна серия на филмчето, което ни събра и което аз много обичам !  Heart Eyes Със сигурност ни очакват изненади, надявам се, че повечето ще са приятни, но остават още броени часове и ще видим какво са ни приготвили .
И тъй като тази тема е към своят край, по време на филма няма да е удобно да пусна новата, го направих сега . Така че, когато изпишем тази, ще ви очаквам с нетърпение на страниците на

# 695
  • AMS
Привет, дружки!!!
Честито на празнуващите и бързо да минава на болничките!!!
Благодаря ви за хубавите постове, за снимките и новините!!!
И аз чакам с голям интерес серията.

Приятна вечер!!!

# 696
Привет, компания, събираме се, нали 

Това клипче ме наведе на размисли, но...скоро ще разберем.

# 697
Да, чакаме с нетърпение Peace Hug

# 698
По Стар тв дават конкурса Мис Турция, дано свърши навреме, че серийката да не закъснее много, че вече нямам никакво търпение.
Приятно гледане на епизода.

# 699
В третия фрагман видях, че изписаха началния час 21 и 30 а сега пък серията щяла да започне в 22 часа. Thinking

# 700

Това са мъжки работи. Как Сеит ще каже това на Шура - никога, но това не означава, че не обича Шура.  Разбира се, че я обича до полуда.

Стана много дълго. Същото се отнася и за възпитанието на Александра Верженская. Да не пиша и за нея - но и нейното възпитание е  от семейните ценности. Как ще попита Сеит например - къде е бил - никога няма да го попита. Да не си мислим, че тези герои са обикновени хора - ами не са.

Това им възпитание и на двамата оказва влияние върху бъдещето им. И двамата са горди, непоклатими, аристократи, възпитаници на  руската   царска школа и не могат да бъдат  други.

. Ние пречупваме  действията им през призмата на нашето възпитание, което няма нищо общо с възпитанието на висшата аристокрация
и Този рейтинг най-много се влияе от арабките - Иран, Ирак, Азербайджан, Бахрейн, Дубай,  Саудитска Арабия и другите държави, които не знаят какво значи царска власт, царско управление, царско възпитание и т.н.

Сиси, твоят пост коментар  върху филма ли е или върху книгата. Не съм чела книгата,  но в моя филм няма нищо подобно.
Какви руски аристократи... Екипът на филма заяви, че в името на рейтинга   ще изчистят руските акценти в Истанбул и максимално ще доближат героите до турската действителност. Което се случва. И определено от филма лъха на национализъм. Всички руснаци злодей, Шура тъпачка, турците смели, човечни, толерантни.   Самият Курт не се намира за руски офицер, няколко пъти определи себе си не като руснак, не като татар дори,  а като турчин. На път са да го превърнат в герой на тяхната революция.  Кога и къде Шура се прояви като горда руска аристократка. В кучешката й любов  към Курт,  в тоталната й зависимост от него, 3 години живот и   не смее да каже, че иска да узаконят връзката си и  някой друг трябва да уговаря Курт, че стана за присмех с нейните умения, че  я показват като любовница...Била горда и аристократка затова не питала къде ще ходи Курт.  Нещо повече, тя обеща  да не го пита за нищо и да му вярва безусловно. Е, има ли жена която може да обещае това на мъжа с който живее, освен тези които са придатък на един мъж и не живеят свой собствен живот.  . Глупачка, предизвикваща съжаление и съчувствие. ОК, Шура обича по този начин, няма лошо, има такива жени, но това не е горда и достойна  жена.
С това я унижават като рускиня, като събирателен образ и й приписват качества, които са им чужди  като национална идентичност и са по-скоро характерни за туркините.  Курт отказва да споделя военните си тайни и ти правиш извода, че е въпрос на възпитание и щото е аристоктрат.  Страхувам се, че въобще не си разбрала момента. Нямам спомен, някой да е упрекнал  Курт задето  крие  своите мъжки дела.  Акцентът беше как Курт се отнесе към  Шура, която за пръв път си позволи да му повиши тон.
 Изгледа я,  възмути се и  излезе, след което я обвини,  че заради нея се скарал с баща си.
 Какво му пречеше да каже две мили думи, да я хване за ръката, да покаже нежност.  Нали го намираш за аристократ. Елементарна вежливост  на джентълмен към една разстроена жена...  Неслучайно веднага след това дадоха сцената с Петро, когато Шура също избухна, но той я хвана за ръката, тя се успокои,  даже се извини. Това трябваше да направи и Курт. Никой не му иска   конспирациите .
Направо се депресирах от сравнението й с афганистанките.  Според теб не сме по-различни от тях. Едните имаме проблем с възпитанието,  далеч от аристократичното,  другите с общата култура. Разбира се няколко потребителки правят изключение...Групата на интелектуалките, няколко пъти ги споменаваш, дай да прочетем нещо от тях...Колко пъти каня историчката...
.

Последна редакция: вт, 27 май 2014, 21:16 от dafne_1

# 701

Вече нямам търпение !  Crazy
При нас е страшна буря отново, дано не се отрази на качеството на сигнала ! Praynig

# 702
Здравейте!  Hug

Приятно гледане!

# 703
Поехали ! Приятно гледане !  Hug

# 704
Ей, този Петро, не оставя нищо на случайността, подготвил е тейзето за срещата.

Общи условия

Активация на акаунт