"Прилив и отлив" - "Medcezir" - ТЕМА 73

• 25 505
  • 750
  •   1
Отговори
# 240

Снимката не е съвсем нова.От серията когато компанията младежи беше с братчеда Джем е. Joy Joy Joy   
Или поне тогава излезе. Peace

# 241
ето да ги видиш и ти  Mr. Green
Скрит текст:

# 242
еее Вики,аз така се надявах да съм качила нещо ново  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Mr. Green

# 243
Скрит текст:

Пууу,Жоро не е спал,като те е вземал  Grinning Grinning Grinning много добре изглеждат,чак преглътнах  Party Party Party

# 244
ето да ги видиш и ти  Mr. Green
Скрит текст:

Пууу,Жоро не е спал,като те е вземал  Grinning Grinning Grinning много добре изглеждат,чак преглътнах  Party Party Party
Скрит текст:
Много обичам да седя в кухнята и да си бъркам разни неща  Crazy

# 245
Дани Hug,сори,мило!   love001       newsm78 Ама във фейса се моташе преди повече от месец. Joy

Едже си копира точно оригинала. Laughing  
 NaughtyВ който също имаше един ненормален влюбен в Мариса-Джони.Тъй че ПО си следва в тази част идеята на самия ОК. NaughtyКакто и в сцената със закачката в басейна-в оригинала също имаше аналогичен момент. Peace Самото развиване на идеята е вече плод на различен творчески прочит,съобразно конкретната действителност...

Вики,   Hug Hug Hug

И басейна ли го има в оригинала?  Whistling Whistling
Че що тогава ни обвиняват /нас  Mr. Green hahaha hahaha hahaha/ че Едже копирала от турски дизита?
  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

Peace
Сигурно от любов към сериала.  Joy  Joy Joy  Wink
 Naughty Иве,сериозно Laughing-не знам,мило,нека да си пишат каквото си искат,за да си запълват времето... Mr. Green   NaughtyПропуска се,че проектът се реализира под наблюдението и контрола на създателя на оригинала Дж.Шварц и Фокс тв Naughty,оттам нататък всеки ще си направи сам извода дали може да се копира произволно от всякъде...
 newsm78На мен Чаги точно на селфито не ми харесва много,може и мн.по-добре. Peace

Дафне с фенки- от днешната пресконференция.
Накратко от пресконференцията:Али Билгин е казал,че феновете на сериала настояват за серии с продължителност по 4 часа.  Laughing Че сериалът ще бъде 2 сезона.Публиката смята,че е малко.Дафне К. се изненадала"много малко ли"? NaughtyПубликата искала както оригинала-4 сезона да се снимат.Дафне опонира,че американските серии са по 20 на сезон ,дълги по 45 мин. Публиката явно си е подготвила преди пресконфепенцията. Joy Дафне е заявила,че по-голяма част от утрешната серия е изпълнена и се дължи на С.Саръкая.

# 246
Аааа на тез двамата братя днеска слагам черни точки,абла да не ги е завела на цирк,от не ми отговарят  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Нееее  Naughty Naughty Naughty днеска имат санитарен ден   Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
ЧИСТЯТ  Embarassed Embarassed Embarassed

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 247
Хайде,нежна и хубава нощ момичета  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 248
Скрит текст:

Пууу,Жоро не е спал,като те е вземал  Grinning Grinning Grinning много добре изглеждат,чак преглътнах  Party Party Party
Скрит текст:
Много обичам да седя в кухнята и да си бъркам разни неща  Crazy
Скрит текст:
Е нас мъжо готви  Mr. Green
Лека нощ,Дани  Hug Hug Hug

# 249
Ники,днес правих пълнени чушки и качих снимкии в готварския и сега ,нали бързам някой да не ме предвари  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha,вместо да кача снимка от Т.,сложих чушките,бързо се поправих,ама Ивчо ме е засекла  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Засекох те   Mr. Green Mr. Green
Само да драснеш на Метин, сгащила съм те  Naughty Naughty Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 250
Аааа на тез двамата братя днеска слагам черни точки,абла да не ги е завела на цирк,от не ми отговарят  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Нееее  Naughty Naughty Naughty днеска имат санитарен ден   Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 251

Къде долу, бе къз?  newsm78  Кви бяха тия чушки?  hahaha hahaha hahaha hahaha 

еййййййййййййййййй Око-орлово,кога успя да ги видиш  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
обърках се,щото в готварския ги качвах и копирах грешния линк  Blush Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Кви чушки бе  newsm78 newsm78 newsm78  ще ме уморите  hahaha hahaha hahaha как си говорехме за голи и брадясали мъже  Wink Wink Wink  изведнъж-зарзават  Joy Joy Joy Joy Joy

hahaha hahaha hahaha hahaha направо ни свалиха на земята.  hahaha hahaha hahaha hahaha

# 252
  • близо до брега на морето

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Целия род сме чистници Joy Joy Joy JoyЛека нощ от абла Hug Hug Hug Hug Hug

# 253
Дани Hug,сори,мило!   love001       newsm78 Ама във фейса се моташе преди повече от месец. Joy

NaughtyВ който също имаше един ненормален влюбен в Мариса-Джони.Тъй че ПО си следва в тази част идеята на самия ОК. NaughtyКакто и в сцената със закачката в басейна-в оригинала също имаше аналогичен момент. Peace Самото развиване на идеята е вече плод на различен творчески прочит,съобразно конкретната действителност...

Вики,   Hug Hug Hug

Че що тогава ни обвиняват /нас  Mr. Green hahaha hahaha hahaha/ че Едже копирала от турски дизита?

Peace
 Naughty Иве,сериозно Laughing-не знам,мило,нека да си пишат каквото си искат,за да си запълват времето... Mr. Green   NaughtyПропуска се,че проектът се реализира под наблюдението и контрола на създателя на оригинала Дж.Шварц и Фокс тв Naughty,оттам нататък всеки ще си направи сам извода дали може да се копира произволно от всякъде...
 newsm78На мен Чаги точно на селфито не ми харесва много,може и мн.по-добре. Peace

Накратко от пресконференцията:Али Билгин е казал,че феновете на сериала настояват за серии с продължителност по 4 часа.  Laughing Че сериалът ще бъде 2 сезона.Публиката смята,че е малко.Дафне К. се изненадала"много малко ли"? NaughtyПубликата искала както оригинала-4 сезона да се снимат.Дафне опонира,че американските серии са по 20 на сезон ,дълги по 45 мин. Публиката явно си е подготвила преди пресконфепенцията. Joy Дафне е заявила,че по-голяма част от утрешната серия е изпълнена и се дължи на С.Саръкая.

Peace то е ясно, че ще е така.  Peace ха-ха Дафне като не иска 4 сезона, да изпратят Седеф в Америка.  Joy Joy Joy Joy

Това от рускините ли е?  newsm78 че направо им изпуснах края на тях.  Mr. Green Mr. Green

# 254

Вики,   Hug Hug Hug

Peace

Hug Hug Hug

Скрит текст:
Накратко от пресконференцията:Али Билгин е казал,че феновете на сериала настояват за серии с продължителност по 4 часа.  Laughing Че сериалът ще бъде 2 сезона.Публиката смята,че е малко.Дафне К. се изненадала"много малко ли"? NaughtyПубликата искала както оригинала-4 сезона да се снимат.Дафне опонира,че американските серии са по 20 на сезон ,дълги по 45 мин. Публиката явно си е подготвила преди пресконфепенцията. Joy Дафне е заявила,че по-голяма част от утрешната серия е изпълнена и се дължи на С.Саръкая.

4 сезона с епизоди по 4 часа  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт