"Прилив и отлив" - "Medcezir" - ТЕМА 73

• 25 289
  • 750
  •   1
Отговори
# 510
Яман качардъ заради теб   #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 511
Според Селим няма никой. Кенан иска да затвори, а Мира не дава. Според Селим не трябва да си губят времето повече там.

Мира пита дали и Яман е там.
Невин казва, че е отвлякъл Яман.

Оффф бе ...

# 512
Голяма почивка за Ча Party Party Joy Joy Joy Цели 17 мин без него  Whistling

# 513
Тя била в Измир, някой и звънял и мълчал. Първо мислела, че е туран и казал, че е в болница. Невин казва, че тя е причината. Мира и казва, че не е знаела. Някой казал, че Туран е в болница и иска само тя да знае, да не казва на момчетата. Помислила, че е вярно и решила да не ходи в Истанбул, но на другия ден чула, че някакави казват, че са и роднини (хотрата на мафиота). И решила да се върне в Истанбул, тя не познава тези хора. Казала си, че ще види Туран и ще се върне без да казва на синовете си.

# 514
Ивчо,Кенан и Селим бяха страхотни  Peace Heart Eyes
Когато Мира плачеше и на мен ми се насълзиха очите  Sad,много хубаво игра  Peace,
много сладки Ямира  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes,колко нежно Мира гушна Яман  Flutter
Ани много те обичам  Heart Eyes Hug Hug Hug

# 515
Яман качардъ заради теб   #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Точно  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 516
Когато Мира плачеше и на мен ми се насълзиха очите  Sad,много хубаво игра  Peace,
много сладки Ямира  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes,колко нежно Мира гушна Яман  Flutter

И аз те обичам.  Hug Hug Hug и шях да се разплача с Мира  Cry Cry Cry Cry Cry

Гаден психопат Тан  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 517
  • Яко в Матрицата...
Ани, мерси мила за осветлението  bouquet  bouquet  bouquet

Аннето не мога да я трая, ама няма да стрелям...

# 518
Голяма почивка за Ча Party Party Joy Joy Joy Цели 17 мин без него  Whistling

той затова се активизира в социалните мрежи.  Joy Joy Joy остана малко без работа.  hahaha hahaha

# 519
Аууууу много бяха хубавки Яман и Мира  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Мира как беше гушнала китарата  Sad Sad Sad Sad Sad Sad и как й прималя като разбра, че Тан е хванал Яман  Sad Sad Sad Sad
И тази напрегната музика, направо ми се беше свил стомаха.

# 520
Мале като дадоха къщата на Серез отвън  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes....а вътре....мъка,мъка   Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms
Страшна игра засега на Баръш и Сери  Peace Peace Peace
Ането нито може да ме разчувства,нито и съчувствам  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 521

И аз те обичам.  Hug Hug Hug и шях да се разплача с Мира  Cry Cry Cry Cry Cry

Гаден психопат Тан  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Ох милата Мира.Ани аз бях готова на ръба бях.Така като гледам ще е много тежка серия. Praynig Praynig Praynig newsm45 newsm45 newsm45

# 522
  • близо до брега на морето
Много ревли, много нещо.Яманчи е бил фри и затова е чатил Mr. Green

# 523
# 524

Аууууу много бяха хубавки Яман и Мира  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Мира как беше гушнала китарата  Sad Sad Sad Sad Sad Sad и как й прималя като разбра, че Тан е хванал Яман  Sad Sad Sad Sad
И тази напрегната музика, направо ми се беше свил стомаха.

newsm10

Вени  Hug

Общи условия

Активация на акаунт