"Прилив и отлив" - "Medcezir" - ТЕМА 73

• 25 195
  • 750
  •   1
Отговори
# 630
Айшето и тя сега ще се лиготи с Кеньо-само му е до нея  Mr. Green Mr. Green

# 631
Абито не видя фенера  ooooh! ooooh!

# 632
Ада и тя колко е весела. Еда ревнува. Мира им благодари, но се чуди как е изчезнал проекта. Мерт се сети за Хале.
Ада вика, че била готина Хале и все нея обвинявали. Залагат кога Ада ще си отвори очите за нея.

Суде лъже, че говорела с Фарук. Берен я пита имала ли си гадже. И казва на баща си, че майка и имала гадже.

на Яманчи май му се пика. Тан казва, че Яман ще умре в собствената си мръсотия.

Айше се притеснява за Яман. Говорила с родителите си и те много се притеснявали. Айше казва, че е много виновна пред Кенан. Но той и казва, че не иска да слуша. Тя казва, че му била ядосана и била в безизходица.

# 633
Иве,аз не съм спряла да се лезя,даже щях да стрелям по малката ,че ми загаси лампата в тоалетната  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Mr. Green Mr. Green Joy Joy Joy Joy

Свекито къпа ли се?  Mr. Green Mr. Green

hahaha Joy Joy Joy,не е ,ама съм си оставила вратата отворена,ако тръгне някой за банята да го спирам  Mr. Green

# 634
# 635
  • Варна
Иве,аз не съм спряла да се лезя,даже щях да стрелям по малката ,че ми загаси лампата в тоалетната  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Бризче ти пък,кутия ли направи  ooooh!  Hug
Евет, джанъм, чоооок зор  Naughty Naughty Naughty

# 636
Анито излезе невинна.Остана и тя да да беше виновна егати майката дето ще е.
Анне-майка на комшииски Hug Hug Hug

Мими,знам.

# 637
  • близо до брега на морето
Гадината Надир кви ги мъдри #Crazy #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 638
Тан: Хайде Мира, намери най-после.

Фарук: знае от мафиопта, че Тан е капарирал яхтата преди два дни. Всчики са доволни, че вече знаят какво търсят. Селим се чуди какво общо има този мафиот с Яман и закакво го търси. Не дават да казват на Мира. Отиват да търсят яхтата.

Крачо се зарадва,ч е мира е сама.

Селим питра дали това е същия човек, който Мира е ударила с колата. Фарук му казва, е да и искал да си купи къща в квартала. Селим му казва, че го е видял на погребението.

Селим разпитва за семейното му положение.

# 639
  • Яко в Матрицата...
И Мира можеше да е по-събрана и да мисли как да помогне на Яман, а не какво ще прави, ако умре Peace

Peace Peace Peace Crossing Arms
newsm10 newsm10 newsm10-Аз като ви казвам,че кардашимите  ми са номер 1-аз само заради тях продължавам да гледам филма Peace Peace Peace

ОТБОР СЪЛЗИЦА  hahaha hahaha hahaha Mr. Green

Миме, и аз заради тях го гледам Hug

# 640
На Мерт нощницата с лястовички  hahaha hahaha hahaha

# 641
Мерт се сети за братчето-как дойде в живота му....

# 642
Яманко от спомените на Мерт  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Crazy Crazy Crazy Crazy

# 643
  • Яко в Матрицата...
Леле, любимата ми първа серия Heart Eyes

# 644
  • близо до брега на морето
Аз имам лятна ношничка на овчици Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт