"Прилив и отлив" - "Medcezir" - ТЕМА 73

• 25 154
  • 750
  •   1
Отговори
# 705
 Hug Hug HugАни,благодаря ти мила,златна си Hug Hug Hug.Без твоите преводи и пояснения сме изгубени.Обичаме те всички. Kissing Heart Kissing Heart Kissing Heart lovekiss lovekiss lovekiss Flowers Bouquet Flowers Bouquet Flowers Bouquet Kissing Heart Kissing Heart Kissing Heart

# 706
Серията беше много тежка,но страхотна.Знаех си,че ще го спасят тази серия.Само,че аз гласувах за Кенан,но накрая се оказа Мира.

Аз гласувах за Мира  Party Party Party Party
И аз!!! Въобще не се замислих,за друг отговор !!!

# 707
Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy
Яяяяяя какъв е хубав  Crazy Crazy Къде ли е това?

# 708
  • Яко в Матрицата...
Аз обаче, най-много се кефя на нашата компания. Много ви обичам  Heart Eyes, за мен всеки петък е празник    bouquet  bouquet  bouquet

Aни, най-добрата си  Heart Eyes Hug

Iyi geceler  Hug

# 709

У тях.  Grinning Grinning
Я кво килимче има  Grinning

# 710
И доста слаб ми изглежда тука....поне в лицето...

# 711
Аз обаче, най-много се кефя на нашата компания. Много ви обичам  Heart Eyes, за мен всеки петък е празник  bouquet  bouquet  bouquet

Aни, най-добрата си  Heart Eyes Hug

Iyi geceler  Hug

Рени и за мен е така.Благодаря ви на всички за тези прекрасни моменти когато сме заедно. newsm51 newsm51 newsm51 Kissing Heart Kissing Heart Kissing Heart lovekiss lovekiss lovekiss Kissing Heart Kissing Heart Kissing Heart

# 712
# 713
Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Вече нищо не може да ги раздели.

# 714
  • Стара Загора
Серията много ми хареса  Peace Мира на два пъти се опита да ме разплаче но това че не успя съвсем не означава че се справи зле. Малко в повече ми дойде истерията й, на моменти добре, но на моменти ...  #Crazy чак в предпоследната и нататък сцени се чува как Серенай вече ма хич нема глас  ooooh!

Последната сцена с прегръдките на всички обаче беше трогателна и пропитото с мъка "обичам те" също, последната сцена беше чудесна  Heart Eyes

От мен толкова за днес, че ме чака тръстика утре  Tired нема си гледат децата, ами аз да им ги гледам  ooooh!

Лека от мен  Hug Hug Hug

# 715
# 716
Аз обаче, най-много се кефя на нашата компания. Много ви обичам  Heart Eyes, за мен всеки петък е празник    bouquet  bouquet  bouquet

Aни, най-добрата си  Heart Eyes Hug

Iyi geceler  Hug
Нали??? И аз се радвам най-много на това,Ренка! Лека нощ!!!

# 717
Серията много ми хареса  Peace Мира на два пъти се опита да ме разплаче но това че не успя съвсем не означава че се справи зле. Малко в повече ми дойде истерията й, на моменти добре, но на моменти ...  #Crazy чак в предпоследната и нататък сцени се чува как Серенай вече ма хич нема глас  ooooh!

Последната сцена с прегръдките на всички обаче беше трогателна и пропитото с мъка "обичам те" също, последната сцена беше чудесна  Heart Eyes

От мен толкова за днес, че ме чака тръстика утре  Tired нема си гледат децата, ами аз да им ги гледам  ooooh!

Лека от мен  Hug Hug Hug

Лека Дени.  love001  love001  love001

# 718

У тях.  Grinning Grinning
Я кво килимче има  Grinning
Еее,признах те бееее!!!! От пазара с ането,нали???

# 719

Peace Peace Peace

Hug Hug

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт