"Прилив и отлив" - "Medcezir" - ТЕМА 73

• 25 560
  • 750
  •   1
Отговори
# 135
  • близо до брега на морето
 #Crazy #Crazy #Crazy Днес съм мат Joy Joy Joy -тоз генч,ша ме довърши Joy Joy Joy Joy

Последна редакция: чт, 08 май 2014, 17:14 от ludetina ulusoy

# 136
Добрутру,прекрасни! Grinning Хубав пролетен ден! sun

http://kelebekgaleri.hurriyet.com.tr/galeridetay/82450/2368/1/me … -guzellere-destek
За хубавата изненада в ПО. Laughing

А Чачко няма ли да ходи при красавиците?  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Joy Joy Това е дискриминация, най-вероятно от страна на водещата.  hahaha hahaha hahaha hahaha
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Чачко ще гледа конкурса по телевизията и то само, когато водещата е на екрана  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Joy Joy Joy Joy Joy
  Wink Не се знае,може да гледа на живо.
 newsm78А и кой ли ще е кавалерът на водещата ?! Laughing

Анита Hug,май си права Peace, че на бившето севгили на Киво добре и понася в Тр.Забърсала нов момък... hahaha
http://www.ayakligazete.com/cnt/magazin/kivancin-eski-sevgilisini-kim-kapti.html

Joy Joy Joy тя сигурно за да дразни Киво!!!  Joy Joy

Не знам Чачо къде ще гледа, но не е честно спрямо него само Танер да е до миските.  hahaha hahaha Представям си какво щеше да е да се появи Чачо сред тях.  Joy Joy Joy

Не трябваше ли вече да е ясно с кого ще е водеща Серенай?  Thinking
Може да е Крачо  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green smile3502

# 137
Ей, красавец тоя Чачко беее!!!
Сега пак ще става герой.Ще спасява мйка си и себе си! От толкова много сериали , май станаха едни и същи сюжетите. Пак луди пак отвлечени. Уж щяхме да сме по американски тертип....

Hug Hug Hug

Вярно са досадни с тия отвличания и луди,  ooooh! Peace  но пък нали копираме от най-добрите, че затова   Mr. Green Mr. Green rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

newsm47 newsm47 newsm47

# 138
# 139
Ей, красавец тоя Чачко беее!!!
Сега пак ще става герой.Ще спасява мйка си и себе си! От толкова много сериали , май станаха едни и същи сюжетите. Пак луди пак отвлечени. Уж щяхме да сме по американски тертип....

Hug Hug Hug

Вярно са досадни с тия отвличания и луди,  ooooh! Peace  но пък нали копираме от най-добрите, че затова   Mr. Green Mr. Green rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

newsm10
Едже си копира точно оригинала. Laughing  
 NaughtyВ който също имаше един ненормален влюбен в Мариса-Джони.Тъй че ПО си следва в тази част идеята на самия ОК. NaughtyКакто и в сцената със закачката в басейна-в оригинала също имаше аналогичен момент. Peace Самото развиване на идеята е вече плод на различен творчески прочит,съобразно конкретната действителност...

PeaceДнес е била и пресконференцията на Али Билгин и Дефне Каялар.Анита Hug,няма ли някъде инфо за това? newsm78

Последна редакция: чт, 08 май 2014, 18:17 от vikktory

# 140
Вики,  Hug Hug не съм търсила, само прегледах в Т какво ново има, но не ми попадна нищ.  Peace А снимкиите откъде са?  newsm78

Чачи е направил селфи  Joy Joy Joy Joy

# 141
Ще има и полиция.  newsm78 Може и да го спасят в тази серия, но все си мисля, че ще е в следващата.  Rolling Eyes
Пуснал е Невин значи?  Rolling Eyes Поне нея да не мисли Яманчи.  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

# 142
#Crazy #Crazy #Crazy Днес съм мат Joy Joy Joy -тоз генч,ша ме довърши Joy Joy Joy Joy

Що бе Мими?  Hug Hug Hug Mr. Green Mr. Green Как ще им насмогнеш и на двамата кардешими не те виждам.  Joy Joy Сега и малкия като стане много социален.  Joy Joy Joy Joy Направо изключвай звука на телефона.  Joy Joy Joy

# 143
Добрутру,прекрасни! Grinning Хубав пролетен ден! sun

http://kelebekgaleri.hurriyet.com.tr/galeridetay/82450/2368/1/me … -guzellere-destek
За хубавата изненада в ПО. Laughing

А Чачко няма ли да ходи при красавиците?  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Joy Joy Това е дискриминация, най-вероятно от страна на водещата.  hahaha hahaha hahaha hahaha
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Чачко ще гледа конкурса по телевизията и то само, когато водещата е на екрана  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Joy Joy Joy Joy Joy
  Wink Не се знае,може да гледа на живо.
 newsm78А и кой ли ще е кавалерът на водещата ?! Laughing

Анита Hug,май си права Peace, че на бившето севгили на Киво добре и понася в Тр.Забърсала нов момък... hahaha
http://www.ayakligazete.com/cnt/magazin/kivancin-eski-sevgilisini-kim-kapti.html

Joy Joy Joy тя сигурно за да дразни Киво!!!  Joy Joy

Не знам Чачо къде ще гледа, но не е честно спрямо него само Танер да е до миските.  hahaha hahaha Представям си какво щеше да е да се появи Чачо сред тях.  Joy Joy Joy

Не трябваше ли вече да е ясно с кого ще е водеща Серенай?  Thinking
Може да е Крачо  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green smile3502

hahaha hahaha hahaha hahaha Как пък не?  hahaha hahaha hahaha Нали ще се изплашат миските.  hahaha hahaha hahaha

# 144
# 145
# 146
  • близо до брега на морето

Що бе Мими?  Hug Hug Hug Mr. Green Mr. Green Как ще им насмогнеш и на двамата кардешими не те виждам.  Joy Joy Сега и малкия като стане много социален.  Joy Joy Joy Joy Направо изключвай звука на телефона.  Joy Joy Joy
май,май.Аз днес си мислех ,че е големия-а то чудо Shocked еле и втория път Joy Joy Joy Joy

# 147
  • Банкя
Ехо,.... преводачките! Какво става ? Ще превеждаме ли 27 ли ,28 ли вече му загубих дирята. Joy Joy

# 148
Ехо,.... преводачките! Какво става ? Ще превеждаме ли 27 ли ,28 ли вече му загубих дирята. Joy Joy

Peace

Здравейте ,  Hug Hug Hug

Разпределението за 27 епизод:
1. Меги - 0-11

2.Рени- 11-22

3.Пепи - 22-33

4.Тарлио - 33-44

5.Тани - 44 -55

6.Надежда - 55- 1:06:00

7.Лили- 1:06:00- -1:17:00

8.Аржи- 1:17:00 - 1:28:00

9.Вени -1:28:00 - 1:39:00

10.Илина - 1:39:00 до края.

Peace

Здравейте ,

Като гледам пак има блокирани серии във Вики. Пиша ви за да ви кажа , че за в момента нямам инфо какво ще се прави.

Ще се чака. Peace

# 149
Вики,  Hug Hug не съм търсила, само прегледах в Т какво ново има, но не ми попадна нищ.  Peace А снимкиите откъде са?  newsm78

Чачи е направил селфи  Joy Joy Joy Joy

Чачо днес са го изтървали  hahaha цял следобяд виси в нета  Joy Joy Joy
 Може да са го спасили вече от Тан .Според мен в момента трябва да снимат 35 болюм  newsm78
34 вече трябва да е готов за петък  Peace

Общи условия

Активация на акаунт