"Прилив и отлив" - "Medcezir" - ТЕМА 73

• 25 544
  • 750
  •   1
Отговори
# 150
Добрутру,прекрасни! Grinning Хубав пролетен ден! sun

http://kelebekgaleri.hurriyet.com.tr/galeridetay/82450/2368/1/me … -guzellere-destek
За хубавата изненада в ПО. Laughing

А Чачко няма ли да ходи при красавиците?  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Joy Joy Това е дискриминация, най-вероятно от страна на водещата.  hahaha hahaha hahaha hahaha
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Чачко ще гледа конкурса по телевизията и то само, когато водещата е на екрана  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Joy Joy Joy Joy Joy
  Wink Не се знае,може да гледа на живо.
 newsm78А и кой ли ще е кавалерът на водещата ?! Laughing

Анита Hug,май си права Peace, че на бившето севгили на Киво добре и понася в Тр.Забърсала нов момък... hahaha
http://www.ayakligazete.com/cnt/magazin/kivancin-eski-sevgilisini-kim-kapti.html

Joy Joy Joy тя сигурно за да дразни Киво!!!  Joy Joy

Не знам Чачо къде ще гледа, но не е честно спрямо него само Танер да е до миските.  hahaha hahaha Представям си какво щеше да е да се появи Чачо сред тях.  Joy Joy Joy

Не трябваше ли вече да е ясно с кого ще е водеща Серенай?  Thinking
Може да е Крачо  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green smile3502

Да, да, данооо  Party Party Party Crazy Mr. Green

# 151
Вики,  Hug Hug не съм търсила, само прегледах в Т какво ново има, но не ми попадна нищ.  Peace А снимкиите откъде са?  newsm78

Чачи е направил селфи  Joy Joy Joy Joy

Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

# 152

Едже си копира точно оригинала. Laughing  
 NaughtyВ който също имаше един ненормален влюбен в Мариса-Джони.Тъй че ПО си следва в тази част идеята на самия ОК. NaughtyКакто и в сцената със закачката в басейна-в оригинала също имаше аналогичен момент. Peace Самото развиване на идеята е вече плод на различен творчески прочит,съобразно конкретната действителност...

Вики,   Hug Hug Hug

И басейна ли го има в оригинала?  Whistling Whistling
Че що тогава ни обвиняват /нас  Mr. Green hahaha hahaha hahaha/ че Едже копирала от турски дизита?
  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

Sick Sick Sick Sick

Тая анне изобщо да не ми я показват.  Naughty  smile3512 smile3512
Кво се е разциврила и тя?  ooooh! ooooh! Намърдала се на леглото на Яманчи и рИве  ooooh! ooooh!

# 153

NaughtyВ който също имаше един ненормален влюбен в Мариса-Джони.Тъй че ПО си следва в тази част идеята на самия ОК. NaughtyКакто и в сцената със закачката в басейна-в оригинала също имаше аналогичен момент. Peace Самото развиване на идеята е вече плод на различен творчески прочит,съобразно конкретната действителност...

Вики,   Hug Hug Hug

Че що тогава ни обвиняват /нас  Mr. Green hahaha hahaha hahaha/ че Едже копирала от турски дизита?

Sick Sick Sick Sick

Кво се е разциврила и тя?  ooooh! ooooh! Намърдала се на леглото на Яманчи и рИве  ooooh! ooooh!

Черна ти е аннето, значиииии  Joy Joy Joy И мен ме ядоса в последната серия  #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 154
 wavey wavey wavey

Гледам,че Ча днес е бил много активен навсякъде  Thinking Виж ти  Shocked Браво на него  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 155

Вики,   Hug Hug Hug

Sick Sick Sick Sick

Черна ти е аннето, значиииии  Joy Joy Joy И мен ме ядоса в последната серия  #Cussing out #Cussing out #Cussing out

Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

А мен от 1-и епизод  Angry Angry Angry

Не мога да я гледам  Mr. Green Mr. Green

# 156
  • Яко в Матрицата...
Вики,  Hug Hug не съм търсила, само прегледах в Т какво ново има, но не ми попадна нищ.  Peace А снимкиите откъде са?  newsm78

Чачи е направил селфи  Joy Joy Joy Joy

Здравейте, прекрасни!  Hug Hug Hug

Ани,  Hug Ча хубаво си направил селфи, ама да беше постнал някоя снимка от фото сесията. Тук не ми харесва, направо все едно е друг човек Peace От последните му фотки харесвам най-много тази с цигарата  Heart Eyes Но тези от днес са Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

Иве  Hug И аз не я долюбвам майка му. Никога не знаеш какво ще й щукне. Хич не ми се връзва сега този ревящ образ с онзи от първата серия, когато го изгони като мръсно коте Naughty

# 157
Иве  Hug И аз не я долюбвам майка му. Никога не знаеш какво ще й щукне. Хич не ми се връзва сега този ревящ образ с онзи от първата серия, когато го изгони като мръсно коте Naughty

Peace Peace Peace

Вики,  Hug Hug не съм търсила, само прегледах в Т какво ново има, но не ми попадна нищ.  Peace А снимкиите откъде са?  newsm78

Чачи е направил селфи  Joy Joy Joy Joy

Здравейте, прекрасни!  Hug Hug Hug

Ани,  Hug Ча хубаво си направил селфи, ама да беше постнал някоя снимка от фото сесията. Тук не ми харесва, направо все едно е друг човек Peace От последните му фотки харесвам най-много тази с цигарата  Heart Eyes Но тези от днес са Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

Що бе, Ренкоnewsm78  Същият си е.  Heart Eyes Heart Eyes Сладур отвсякъде.  Crazy Crazy Crazy
Точно на серфито няма грим, няма пози, няма осветление, просто готин Ча. Peace Heart Eyes

# 158
 Party Party Party Вече 20299  Grinning

# 159
Значи за Рени и за Ивето специално са го пуснали в Т този колаж  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 160
  • Яко в Матрицата...
Значи за Рени и за Ивето специално са го пуснали в Т този колаж  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Hug Hug Hug А баш - точно за това говоря!

Тук като гледа така сърдите е чок секси, чооок Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 161
Здравейте,милички  Hug Hug Hug

# 162

Шебекчо златен той  hahaha hahaha hahaha
Ако не го сложат водещ на Миските Туркиш,поне в журито да е  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes разбира от жени  Wink Wink Wink  дългокраки и красиви манекенки  Party Party Party

# 163

Вики,   Hug Hug Hug

Sick Sick Sick Sick

Предаде си детето тая

# 164
Значи за Рени и за Ивето специално са го пуснали в Т този колаж  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Hug Hug Hug А баш - точно за това говоря!

Тук като гледа така сърдите е чок секси, чооок Mr. Green Mr. Green Mr. Green

newsm10 newsm10

Няма да й простя как го изгони  Crossing Arms Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт