"Прилив и отлив" - "Medcezir" - ТЕМА 73

• 25 325
  • 750
  •   1
Отговори
# 270
Момичета от когато почнахме дскл съм много заета едва ми остава време да намина да ви видя  ooooh! ooooh! ooooh! , но все пак пак успявам, в последно време всички ми липсвате много  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Лека нощ от мене, сладки сънища на всички,  Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes аз бягам да уча по литература, че идва класната  Cry Cry Cry  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Наде,напиши й едно есе за турските сапунки,няма страшно,класната и тя сигурно ги гледа  hahaha hahaha hahaha

Мани, мани, Никинце не ме карай да се смея защото трябва да уча, може то мъжа и е ПОП  Joy Joy Joy
rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo
ох,беее,госпожа  попадия си имаш  Grinning Grinning Grinning

newsm62 newsm62 newsm62
Надеее,паднах от смях!Страшна комбинация-учителка и поп. Joy

Вики, вие се смеете, а някой пита ли ме мене как се чувствам в нейните часовееееее, направо е  Sick Sick Sick  Joy Joy Joy
Сладурчееее  Hug Hug Hug бягай да лягаш и утре ставай рано да кълвеш литературата  Party Party Party

# 271
Момичета от когато почнахме дскл съм много заета едва ми остава време да намина да ви видя  ooooh! ooooh! ooooh! , но все пак пак успявам, в последно време всички ми липсвате много  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Лека нощ от мене, сладки сънища на всички,  Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes аз бягам да уча по литература, че идва класната  Cry Cry Cry  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Наде,напиши й едно есе за турските сапунки,няма страшно,класната и тя сигурно ги гледа  hahaha hahaha hahaha

Мани, мани, Никинце не ме карай да се смея защото трябва да уча, може то мъжа и е ПОП  Joy Joy Joy
rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo
ох,беее,госпожа  попадия си имаш  Grinning Grinning Grinning

newsm62 newsm62 newsm62
Надеее,паднах от смях!Страшна комбинация-учителка и поп. Joy

Вики, вие се смеете, а някой пита ли ме мене как се чувствам в нейните часовееееее, направо е  Sick Sick Sick  Joy Joy Joy
Сладурчееее  Hug Hug Hug бягай да лягаш и утре ставай рано да кълвеш литературата  Party Party Party

Никинце,  Hug Hug Hug
Мерси, миличка, дано се справа добре на класната тя е на 16 май, но аз от сега уча, че не ме бива в писането на Есета  Stop Stop Stop
Но трябва да науча няколко Есета на изуст, иначе попа ще ме заколи  Joy Joy Joy
Лека отново на всички, сладки сънища  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet

Последна редакция: чт, 08 май 2014, 23:28 от nadetoxoxo

# 272
Х по МВС 4

Последна редакция: пт, 09 май 2014, 03:00 от vikktory

# 273

Момичетата ни са празнували тази нощ  Grinning Grinning Grinning във "Фламинго"
Ezgi Sözuer, Hazar Ergüçlü, Serenay Sarıkaya, Ece Makbin, Meriç Aral

# 274
https://www.facebook.com/photo.php?v=401813053293649&set=vb. … ype=2&theater
от награждаването на Танер-говори и за ПО-чух Чаатай....

# 275
# 276

Shocked Жената на брадатко с любимата ми Перличка. Hug
Леле,колко е малък света! ooooh!

# 277
  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
И Хазар и Серенай споменава  Peace
Ани утре сигурно ще ни го преведе  Peace

# 278

Перличката и с Гирай я имаше снимана. Накрая всички ще се окажат роднини  Laughing Laughing Laughing
Вики, нова ли е тази снимка? Празнуват нещо май  newsm78

# 279
  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
И Хазар и Серенай споменава  Peace
Ани утре сигурно ще ни го преведе  Peace
Вики,Вени 

# 280

Момичетата ни са празнували тази нощ  Grinning Grinning Grinning във "Фламинго"
Ezgi Sözuer, Hazar Ergüçlü, Serenay Sarıkaya, Ece Makbin, Meriç Aral
Колко хубаво, че се забавляват заедно. В този екип май наистина всички се хересват и работят с удоволствие. Затова им се получават толкова добре нещата  Wink Wink Wink
Освен ако това не е поредния рекламен трик на Керем бей  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 281
Лека нощ на всички. smile3524 smile3524 smile3524

Днес не можах много да се включа,но утре на 100% ще съм на линия в 20:00 часа за Чачи.

Петък е,петък е най-накрая. newsm44 newsm44 newsm68 newsm44 newsm44

# 282

Перличката и с Гирай я имаше снимана. Накрая всички ще се окажат роднини  Laughing Laughing Laughing
Вики, нова ли е тази снимка? Празнуват нещо май  newsm78

Нова снимка е. Peace
Може би поводът е на Сонгюл Peace,на други снимки от днес я видях да духа свещички на торта и колежките и от Отч.съпруги да и ръкопляскат...Впрочем една от тях е онази актриса от АФК/забравих и заглавието/,която за кратко се грижила за интересите на Чачко.Имат доста снимки двечките,сприятелили са се. Grinning

LaughingА нашия Гирай играе в постановката Кавказкия тебеширен кръг заедно със Сонгюл през този театрален сезон.

# 283

Още една награда за Тойгар за музиката към ПО.  Party Party Party Party Party
Аз на неговите им загубих вече дирята  Laughing Laughing Laughing Laughing, но рускините пишат "За три дни, три награди"  #Crazy #Crazy #Crazy
Нека, браво на него, наистина заслужава.  Party Party Party Party Party Party

# 284

Още една награда за Тойгар за музиката към ПО.  Party Party Party Party Party
Аз на неговите им загубих вече дирята  Laughing Laughing Laughing Laughing, но рускините пишат "За три дни, три награди"  #Crazy #Crazy #Crazy
Нека, браво на него, наистина заслужава.  Party Party Party Party Party Party

Peace Наистина пише хубава музика.И дано все така да бъде възнаграждаван трудът му.

Това виждали ли сме го? newsm78
http://www.ensonhaber.com/hazar-erguclu-serenay-sarikayayi-ove-o … i-2014-04-01.html

Последна редакция: пт, 09 май 2014, 03:01 от vikktory

Общи условия

Активация на акаунт