"Прилив и отлив" - "Medcezir" - ТЕМА 73

• 25 214
  • 750
  •   1
Отговори
# 600
  • Яко в Матрицата...
имам чувството,че Мерт е расъл в саксия,ама от най тънките  ooooh!,толкова пък захлупен младеж,нееееее  Naughty Naughty Naughty,крайно време е да покажат нещо мъжко и в него  Naughty

Да, този път се издъниха Naughty Naughty Naughty

# 601
не искам да гледам драми, искам да ми е забаввно. За първи път от началото на сериала като изключим сцената с "тук не е Тозлудере" ми се плаче. Не искам да гледам такива сериали.  Naughty Naughty

Ендер казва, че дори АШК пита постоянно за Яман.

Мира пита за Ейлюл и Мерт и дали не крият нещо от нея.

Мерт вика, че е в рая.

това е глупаво. Докато Яман е отвлечен мерт да се забавлява така, макар и в представите си. Ако ситуацията беше обратна, Яман янмаше да го направи.

Абсолютно Naughty Хич не се връзва, тука прекалиха  Crossing Arms

абсолютно. не се връзва с нищо.  Naughty Naughty Naughty

# 602
Познахте,Мерт  пак  фантазира...с миските този път
Маг Ники познава всичко  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
 Hug Hug Hug Hug
Тц,не съм аз....врачката-друга е ...м...ка му-точно сега пак не ми работят емотките !!!

# 603
Еееее, недейте така. Епизодът имаше нужда от нещо такова.  Naughty Naughty
А и трябва да върви рекламата  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 604
много са ми смешни тия чужденци как викат "кока коляя"  hahaha Mr. Green
Ани,малко е тежичка серията  Peace

# 605

Ани,според мен сценаристката е искала да балансира малко емоциите в серията.Иначе става прекалено тягостно и подтискащо ако цяла серия гледаме плачещи жени,тресящ се от лудост Тан и страдащ Яман.Това с фантазията на Мерт е като малка глътка въздух в агонията.

# 606
  • близо до брега на морето
Явно съм дебил-не ми се плаче Mr. Green,нещо не ми допада серииката-аман от луди и ревящи бре.Сега като се развихри голямото-тази серия то ми плакне очите Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 607
Еееее, недейте така. Епизодът имаше нужда от нещо такова.  Naughty Naughty
А и трябва да върви рекламата  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Joy Joy Joy Joy Joy

Искам да се развиват отношенията между Ейлюл и Мерт, но не по този начин.  Naughty Naughty Naughty

за Еджето  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 608
Явно съм дебил-не ми се плаче Mr. Green,нещо не ми допада серииката-аман от луди и ревящи бре.Сега като се развихри голямото-тази серия то ми плакне очите Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Мимко, и аз така  Mr. Green Mr. Green

# 609

Ани,според мен сценаристката е искала да балансира малко емоциите в серията.Иначе става прекалено тягостно и подтискащо ако цяла серия гледаме плачещи жени,тресящ се от лудост Тан и страдащ Яман.Това с фантазията на Мерт е като малка глътка въздух в агонията.

по-добре да беше изцяло тежка серията.  Naughty тази глътка въздух не ми хареса.  Naughty Naughty

# 610
много красив Кенан в този епизод  Crazy Crazy Crazy

# 611

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha ох, ще ме уморите  Joy Joy Joy Joy

# 612
Ивчо, с тебе май пак едно и също пишем  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 613
  • близо до брега на морето

отбор Сълзица Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 614

отбор Сълзица Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Дето не проронват и сълзица   hahaha hahaha hahaha hahaha   Party Party Party Party Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт