"Прилив и отлив" - "Medcezir" - ТЕМА 73

• 25 178
  • 750
  •   1
Отговори
# 675
# 676
Е вече е време да се вземат и младите-да освободят стреса Mr. Green Mr. Green Mr. Green

След предното отвличане беше хубавата целувка, сега вече трябва нещо още  по-хубавооооо  Party Party Party Party Party

# 677
точно в този епизод най много ми хареса отношениеята които дадоха между деца  и родители  Peace
Селим и Фраук за секунда не оставиха децата си,постоянно мислеха как да им помогнат  Peace
Суде и Ендер бяха плътно зад тях  Heart Eyes
А накрая развръзката беше много трогателна ,наистина Ендер много истински и чувствено прегърна Яман,точно като свой син  Peace,а Селим чакаше реда си ,да прегърне "момчето" си,страхотни  Heart Eyes
Кенан,прекрасен,в мислите и тревогите си за братчето и как смело тръгна да спасява малкия  Peace,без страх за себе си  Peace
Ямира...........ммммммм  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes ,гушнати,притиснати един в друг и "Обичам те" ,невероятно  Flutter

# 678
Ох едва върви и пак нея крепи. Миличкия Яманчи.

Все едно Ендер му е майка, а Селим баща.

ай че са ми хубавиииииииииииииииииии

Е тук е мястото да питам - а къде е оная смотла аннетооооо????  Sick Sick #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 679
Страхотен беше епизода....страхотен....

# 680

Е тук е мястото да питам - а къде е оная смотла аннетооооо????  Sick Sick #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

тя не разбра къде отиват.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Обаче мисля, че Суде ще приеме Яман вече  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 681
  • Яко в Матрицата...

Спинка сладко, нали така последно я оставихме Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 682
Невероятен епизод.....един от първите места в моята класация  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 683

Е тук е мястото да питам - а къде е оная смотла аннетооооо????  Sick Sick #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Че тя кога е била до децата си ???  
А Мира ....браво на момичето,даже я прегърна

# 684
# 685

Че тя кога е била до децата си ???  

май почти никога.  Rolling Eyes

# 686
И Крачо и Ада обаче бяха ужасни, постовете в които някой ги защитава НЯМА да ги чета.  smile3534 smile3534 smile3534

# 687
Що гледате така бееее  #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy  Joy Joy Joy

Ча си е и е върха!
  Crazy Crazy Crazy Heart Eyes Heart Eyes

# 688
Оххх беееееееееееее страхотно беше  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Браво на Серенай!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Браво на Чачо!!!!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Обичам ги беееееее  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
+10000000000000
Страхотни бяха  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 689

Общи условия

Активация на акаунт