Страсти- градините в София, кампания 2014/ 2015

• 33 870
  • 742
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Според мен 2011 г. кандидатстват за преместване в желана градина, в момента посещават градина /ОДЗ/ , но неудобна и сега в новата кампания са възстановени точките за първо желание и са се наредили на опашките е желаната ДГ или ОДЗ - ако някога се появи място ...

# 46
  • София
Започва обратното броене  Party Crazy Joy

# 47
Край, заключиха системата.

Успех на всички  Peace

# 48
  • София
Айде заключиха я! успех на всички!!!

# 49
Да се присъединя към изгубилите си цял следобед да проверяват има ли промяна.
При нас нещата изглеждат като детето да се класира  утре. В последния момент осъзнах, че имаме шанс и за градината, в която беше баткото -малко по-удобна ми е като местоположение. Но се отказах заради лоши спомени от ревове първите месеци..../дано сега е различно/.
В градината, за която малкият ми син кандидатства нещата стоят така - 25 места -10 по социални критерии, 15 общи. По социални има кандидатстващо едно дете-3 то желание, в общата опашка до 17 място са деца с 8.1 точки, сред които и моето. По мои изчисления -се класира. Нали не греша/защото чак не мога да повярвам, че е истина/?

# 50
violenzaa,  честит празник на малката принцеса. Да бъде здрава и да има щастливо детство!

За мене отговора е, че просто си пробват късмета. Имат баби или някакъв вариант за гледане, и просто опитват, да видят какво ще стане. Някои от тях може и да не се запишат. Има и второ и трето класиране, имайте надежда.
И аз така мисля.

Би трябвало да са заключили системата, отивам да погледна.
Стискам палци за всички ни...

# 51
  • София
Ау, как ме дразнят тези дето само си пробват късмета. Миналата година като треперхме дали ще приемат каката, мъжът ми се беше заговорил с една майка в кварталната градинак, която се оказа многодетна майка и те кандидатствали, но нямало да го записват детето, че таткото не давал. Леле, ако бях аз щях да я направя на нищо сиггурно. Е, приеха ни с жребий, но беше на косъм. А тях ги приеха с 10 точки, но естествено не се записаха.

# 52
  • София
Ау, как ме дразнят тези дето само си пробват късмета. Миналата година като треперхме дали ще приемат каката, мъжът ми се беше заговорил с една майка в кварталната градинак, която се оказа многодетна майка и те кандидатствали, но нямало да го записват детето, че таткото не давал. Леле, ако бях аз щях да я направя на нищо сиггурно. Е, приеха ни с жребий, но беше на косъм. А тях ги приеха с 10 точки, но естествено не се записаха.

Е, това наистина не го разбирам. Но честно казано се надявам,ч е заради такива на 2 класиране може да има някое свободно място и да ни огрее  Mr. Green Оптимист съм,а?  Mr. Green

valerie, така описано, мисля, че на 100% ви приемат.

Успех на всички още веднъж.

# 53
И сега как ще се спи две нощи?  Grinning

# 54
Те няма ли да разпратят мейли на класиралите се още утре, или в събота? Не беше ли, резултатите оповестени в събота, но мейли на класиралите се още на същия ден с класирането?

# 55
Мисля, че изпращат смс и мейл в събота. Поне такива спомени имам от предното кандидатстване.

# 56
смс-ите са в събота, e-mail също в събота, то всичко е вързано със СИСТЕМАТА Grinning. Единствения шанс за утре е ако директорката закачи списък в края на работния ден. Предните години така беше ,НО този път пък съботата е работна и незнам дали директорките няма да решат ,че може и събота сутринта да свършат тази работа...  Thinking
valerie, с вашите точки колко деца са? Тези с 8.1 влизат , значи остават 8 места. тези по социален колко са с първо желание ?
Ние се класирахме  Mr. Green Та в тази връзка искам да изкажа най-големите си благодарности на всички , които посветиха последните години на борбата с премахването на прословутите 3т за баба... общо взето тяхната липса сега ни класира без жребий Simple Smile

# 57
И ние май се класирахме, да не повярва човек Wink В последния момент вместо да добавят деца към общата опашка на желаната ни градина, родителите май изтеглиха няколко и сега ще останат и 1-2 места за жребий на 8.1.-точковците Wink Беше ми се свило сърцето в последния момент да не тупнат 2-3 деца още с 8.2. точки и да вземем да влезем в гранична група, но се размина, слава Богу. Обаче сега пък нямам никакво търпение да видя най-после класирания черно на бяло Wink

Между другото, явно премахването на тия 3 т. за баба си е оказало роля и сега е 1 идея по-лесно влизането - направо не знам как са се класирали преди повечето деца ooooh!

# 58
Аз чакам да открият места за ясла до нас, ама пусто не го направиха и до днес. Сега съм принудена да се застраховам и да кандидатствам на други неудобни места.  Twisted Evil
Ако си сигурна ,че ще открият ясла за тази учебна година и ще пуснат места да знаеш ,че ще стане на трето класиране или малко по-натам. Но ако ви приемат сега по първо желание губиш трите точки и после може и да не влезете в тази ясла с 2те точки, имай го предвид.

Ами сигурна съм, че ще има ясла, тя директорката все повтаря, че ще е всеки момент, ама ето до последно нищо. Пък и все си мислех, че всички некласирали се ще се наредят там впоследствие и няма да имам шанс. Все пак рискувах и кандидатствах на друго място, като логиката ми е евентуално размяна в последствие  Mr. Green или отписване ако преценя, че имам големи шансове и връщане на трите точки. Просто трябваше да се застраховам, пък и в крайна сметка първото ни сега желание не е на края на града, ядва се.

# 59
Ние трябваше трето дете да имаме, за да дишаме спокойно след първото класиране. И то пак не в яслата, която ни е най-удобна. Егати скапаната история и побърканите хора, да се редят на опашки, при положение, че не им трябва ясла и при положение, че знаят какви нерви и трудност е за масата, ей така, за опита. Да им го...въпреки че ще ни класират.

Общи условия

Активация на акаунт