Страсти- градините в София, кампания 2014/ 2015

• 34 014
  • 742
  •   1
Отговори
# 360
Благодаря за данните.  Hug
Има някакви планове за ново строителство, но от опит знам, че ако нещо се планира през 2008-ма става реално през 2013-та. Последно откриват разширения. Ние тук нямаме родителски актив.

п.п. по кои новини ви даваха, че съм ви изпуснала? да ги намеря в нета?

# 361
  • СОФИЯ
Благодаря за данните.  Hug
Има някакви планове за ново строителство, но от опит знам, че ако нещо се планира през 2008-ма става реално през 2013-та. Последно откриват разширения. Ние тук нямаме родителски актив.

п.п. по кои новини ви даваха, че съм ви изпуснала? да ги намеря в нета?
Ще гледам довечера да намеря таблицата с точните данни, но със сигурност Варна е с 0%.
Май само по тези новини http://www.tvplus.bg/index.php?p=news&c=1&id=17042 Детето на журналистката също не е прието.

# 362
Относно 62 ОДЗ, това е новото ОДЗ в сградата на озеленяване в парка Заимов. 62 ОДЗ ще се мести там и няма да има нови групи и нови места, а само тези които са обявени в момента. Налага се преместване тъй като в сградите, в които в момента се помещава 62 ОДЗ са под наем и ще бъдат освободени. Строителството на нови детски градини всъщност не ни решава проблема, защото там се местят стари, които са под наем и не се отварят нови бройки места. Борба трябва да има за отваряне на нови места. С това строителство само забаламосват медиите и масите.
След това касиране вече съм убедена, че дори случайните номера на са съвсем случайни. Според мен в компютърната система има и друг зададен критерий по който детето получава малък или голям номер. 

# 363
  • СОФИЯ
Това също го излющяха вчера "От “Московска” 33 обаче смятат, че децата, които реално са останали без място в детските градини и забавачките, са много по-малко от 10 000. Аргументите им са, че близо 5000 от всичките 25 528 родители не били отговорили на контролните имейли преди класирането, т.е. нямали интерес."
http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=4074012&utm_source=flip.bg

# 364
Какви контролни имейли?

# 365
  • СОФИЯ
Какви контролни имейли?
Анкетата в ИСОДЗ. Явно журналистът просто не е наясно.

# 366
Ааа, на анкетата отговорих, да, притесних се, че е имало и някакви имейли и съм пропуснала . Crazy

# 367
Здравейте, честито на класираните дечица.
Имам един въпрос. Детенцето на моя близка е прието в градина, но майката/шматка/ забравила да си актуализира местоработата. При създаване на профила е работила в една фирма, сега работи в друга. Да отбележа, че не ползва предимство по месторабота.
Та въпроса е: Какво следва да направи, за да не загуби мястото?
Предварително ви благодаря за отговора!

# 368
Който не е влязъл да попълни анкетата, остава ли в кандидатстващите? Аз останах с впечатление, че който не е влизал в системата, ще му премахнат кандидатурите, за да не се пълнят опашките с деца, които вече са си намерили други варианти.

# 369
Остава естествено.
Анкетата беше за паралелно преброяване и съм съгласна донякъде че и нея вземат предвид, като броят заинтересованите...

# 370
Moята щерка не е класирана. В списъка на Некласираните е последна с най-голям генериран номер. Егати каръшката работа Simple Smile За следващо калсиране нали отново се генерират номера, защото ианче значи нямаме никакви шансове Simple Smile

Да питам още нещо - в списъка на чакащите тя е на 8мо място от 15 деца с 8.1 точки, тази поредност на мястото има ли някакво значение?
Мерси предварително за отговорите!

# 371
Moята щерка не е класирана. В списъка на Некласираните е последна с най-голям генериран номер. Егати каръшката работа Simple Smile За следващо калсиране нали отново се генерират номера, защото ианче значи нямаме никакви шансове Simple Smile

Да питам още нещо - в списъка на чакащите тя е на 8мо място от 15 деца с 8.1 точки, тази поредност на мястото има ли някакво значение?
Мерси предварително за отговорите!

Да, на следващите класирания ще се теглят нови номера;
поредността в списъка на чакащите е по азбучен ред, няма значение за класирането.

# 372
Благодаря ти за бързия отговор Simple Smile  bouquet

# 373
  • София
Относно 62 ОДЗ, това е новото ОДЗ в сградата на озеленяване в парка Заимов. 62 ОДЗ ще се мести там и няма да има нови групи и нови места, а само тези които са обявени в момента. Налага се преместване тъй като в сградите, в които в момента се помещава 62 ОДЗ са под наем и ще бъдат освободени. Строителството на нови детски градини всъщност не ни решава проблема, защото там се местят стари, които са под наем и не се отварят нови бройки места. Борба трябва да има за отваряне на нови места. С това строителство само забаламосват медиите и масите.
След това касиране вече съм убедена, че дори случайните номера на са съвсем случайни. Според мен в компютърната система има и друг зададен критерий по който детето получава малък или голям номер. 

6tuR4e,

Мерси за инфото. И аз така си помислих, че или са под наем или просто сградата е прекалено стара за да могат още дълго да се помещават.
А за поредността на номерата и аз си мисля, че има нещо доста гнило. Не може преди нас повечето да са с 00, 24,25 и т.н. и изведнъж няколко човека по надолу стават с 8 и 9

# 374
  • София
Мисля, че Чобанов под "контролни" имейли имаше предвид тези, с които ни честитят, че сме приети. Защото, когато го каза, говореше за онзи пример с 17те пъти незаписано дете. И на които се очаквало, че ще отговорим, аконямаме интерес при записване. Ама може и да греша, де.

Саня, за това, което говорихме вчера съм го пуснала физически по пощата, защото не видях друг вариант Simple Smile

veenni, не съм те забравила. Обаче аз вече не виждам желанията на децата и не мога да разбера как е било преди това. Ако имаш принт скрийн или някакъв уърк тейбъл, който си извадила преди класирането, защото това е много важно да се провери.

Общи условия

Активация на акаунт