Смело раздават ритници, нашите сладки юлски мъници - Тема 18

• 25 170
  • 723
  •   1
Отговори
# 210
Добро,утро майчета и бебета,днес тук го дават 28 градуса.....и слава богу няма да стоя сама в нас !
 Laughing

# 211
  • Варна
Добро утро, мамита!

За чистенето - аз си чистя и то почти всеки ден, заради детето, че се разнася храна и пластелин вкъщи. Но не ми тежи. Аз съм доста експедитивна като става дума за задължения, а и не се престаравам. Една прахосмукачка и миене на чинии. Май е само това. Прах от мебелите и пода - доста рядко  Embarassed За готвене - също съм улеснена, тъй като вкъщи не сме много месоядни и по манджите. Основно салати, а сега им е и сезон. Все пак си мечтая за съдомиялна, че някой път по 3-4 пъти на ден мия чинии и се чувствам като слугинче. А моя мъж също не се сеща много, но пък като му кажа - скача веднага. Засега го карам да прибира играчките от земята, че ми е зор навеждането и да си прибира неговите неща, че да не търча и след него.

arin4eto_93@abv.bg - и според мен е хемороиди. Аз имах по едно време, но всичко отшумя за около седмица. Нямам запек, даже напротив. Не успях да го свържа с конкретна храна.

Аз обмислям днес да се пусна по сандали и се чудя дали ще ми се смеят много.  newsm78

# 212
  • Burgas

Аз обмислям днес да се пусна по сандали и се чудя дали ще ми се смеят много.  newsm78

А аз не знам по каква причина и защо точно сега си купих летни ботуши. Страхотни са, но никога не съм си представяла аз в летни ботуши винаги съм казвала че сигурно е много вмирисващо лятото. Но сега се харесах, другото е че са на 6-7 см ток и вече два дни си марширувам с тях и тумбака. Щура работа Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 213

Аз обмислям днес да се пусна по сандали и се чудя дали ще ми се смеят много.  newsm78
И аз така,си мисля ама викам какво ще се излагам...,ама в крайна сметка горещо е 30 градуса Stop

# 214
  • Пловдив
Аз пак да се запиша супер късно Simple Smile

# 215
Добро утро тумбачета
За чистенето аз си чистя сама, но хич ме се престаравам. До онзи ден бяхме на вълна всеки ден прахосмукачка, че кучето сменяше козина и от време на време моп,а сега е обратното, че тъкмо свърши смяната на козина и добичето взе, че се разгони Crazy  работата е там, че чистя и ако домочадието си е в къщи след час не личи по нищо. Чинии не мия всичко се блъска в съдомиялната, а дрехите от пералнята отиват директно в сушилнята. Мъка ми е само, че има ризи за гладене, а това най-го мразя.
Да се оплач малко. Май ще се наложи спешна казтрация на домашния любимец, че е на възраст и този път кърви много. След консултация с вет-а се оказа, че може да прави възпаление на матката Sad само се моля да издържим докато и мине разгонването, че иначе ще е много сложна операцията, а и тя вече е възрастна. Да не говорим, че след упойка е като малко бебе хем не може да се движи хем трябва да е гушната в някой. На всичко отгоре се оказа, че малката е с бронхит ooooh! няма почти никаква кашлица, без температура жизнена с уникален апетит все едно нищо и няма, но добре, че отидохме профилактично. Педиатърката каза, че явно имунната и система и самия и организъм са много силни и за това не можем да хванем проблема докато е в началото и стигаме до антибиотик. Та сега ще се гледаме поне седмица в къщи, а там нещата избиват на война
Много дълго стана но ще ме извините

# 216
Добро утро   food010

Хубав слънчев ден на всички  sun

# 217
  • Пловдив
  hahaha "............ Докато му се накани, брада ще му порасне на човек, а на мен през това време ми се пекат на бавен огън нервичките. И другото което е, че съм малко като ОТК, хем искам да го свърши, хем да е по моя начин иначе му намирам кусури. Няма да забравя как беше мил джамовете цял ден и после на целия следващ аз ги премивам... Хем ми е крив че не барва, хем като барне, предпочитам да не го е правил че само ме е яд на него ......"  Joy ей това на мама бебе2 мисля, че беше, все едно аз съм го писала.

# 218
  • София
Ах, бебе2, твоя пост ме успокои, че това е чисто мъжко поведение, а не балканска черта.  Joy

Моят ММ беше много по-голям чистник в началото на връзката ни, но взе да се поотпуска  Crossing Arms

# 219
Добро утро мамчета  bouquet

Как сте аз  пак се заформих с болки вчера и  лежах. Сега се поуспахме с малкия и туко що се излюпихме. Сега закуска и марш за маратонки и кецове на малкия ей голям е дивак за няма и два месеца си разкости маратонките а и расте като гъбка да е жив и здрав. Ох нещо ме опъва и самият корем ме боли все едно едно малката ми е теглила един бой отвътре. Много е странно дано се оправя сега с ходенето по магазините че и ми едно гадно ама нали ММ ще е с нас та пак добре

.За чистенето ММ сега се включва но иначе пасува обикновенно освен ако не е за голямо чистене,ама и аз съм в къщи и бачкам чат пат у дома и се грижа за малкия и не ми пречи да изчистя - е когато малкия реши да ми помага се удължава ама нека се учи. Иначе аз съм спиди гонзалес за един следобед мога да обърна цялата къща наопъки и да изчистя е по принцип ,ноне и сега сега само се дразня че не ми е толкова чисто колкото съм свикнала, но не мога да поддържам като преди и малко чакам на ММ.

За сандалите и аз днес ще разтъпквам новичките иначе вече един месец ходя по чехли затворени отпред и мъжа ми все мрънка че съм леко облечена и обута.

Хубав и усмихнат ден мамчета  bouquet

# 220
Добро утро и от мен мамчета  Simple Smile За чистенето ММ е много активен, радвам се, че се е така, до преди да забременея си чистех само аз. Естествено не оставям всичко той да прави защото все пак си е мъж, аз съм малко педантична  Laughing но не ми тежи все още, единствено прозорците ще оставя на моята майка през юни, че май месец си има дъждове. Аз последно време се отдавам на творчество в подготовката за детския кът на беба, скоро ще ви покажа  Wink
Не знам как е при вас но моята госпожица хълца доста често, на ден по 4-5 пъти  newsm78 и ми става едно такова мъчно за нея, като знам аз как мразя да хълцам.

# 221
Честита ни нова тема, аз още чета първите странички-много сте бързи
Само да споделя това ако има желаещи мами от София

Вече за втори път имаме удоволствието да ви поканим на „Форум за бременност и раждане” организиран от Puls.bg, който ще се проведе на 17.05.2014г. в Интер Експо Център, гр.София.

Събитието ще предостави полезна информация за всички настоящи и бъдещи родители. Уважавани специалисти ще споделят своето мнение и ще отговорят на вашите въпроси в три панела, посветени на темите – Бременност, Раждане и Новородено.

С темите, които поставяме, ще се опитаме да разясним къде е границата на нормално протичащите признаци на бременността и кои са техните тревожни отклонения; да получим отговор на въпроса: дирижираното раждане естествено ли е; и кои са спешните състояния при новороденото, независимо дали ни изглеждат или не такива, но които налагат незабавна консултация с педиатър.

Лекциите на лекторите ни са изцяло с практическа насоченост.

Посещението е безплатно, но се изисква регистрация на events.puls.bg, където можете да получите повече информация за програмата, лекторите и мястото на форума.

Регистрация  http://events.puls.bg/%D1%80%D0%B5%D0%B3%D0%B8%D1%81%D1%82%D1%80 … 1%86%D0%B8%D1%8F/

програма http://events.puls.bg/%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B3%D1%80%D0%B0%D0%BC%D0%B0/
Лектори  http://events.puls.bg/%D0%BB%D0%B5%D0%BA%D1%82%D0%BE%D1%80%D0%B8/

Ще ви очакваме на 17 май в Интер Експо Център София.

За контакти:

events@investor.bg

Аз съм се записала

# 222
  • Варна
Не знам как е при вас но моята госпожица хълца доста често, на ден по 4-5 пъти  newsm78 и ми става едно такова мъчно за нея, като знам аз как мразя да хълцам.

И моята дама е така. Ама да ти кажа свиквай, че и като се родят се продължава с това хълцане... Поне синът ми голямо хълцане, голямо чудо правеше..  Crazy Като почнеше нямаше спиране и като го виждаш е още по-гадно.

За чистенето направо ме успокоихте.  Hug Аз си мислех, че само на моя мъж не му пречи да е разхвърлено и мръсно. Ама имам чувството, че ако разчитам да поеме сам инициативата, това никога няма да се случи.  ooooh! Еее ако му кажа да ми помогне с нещо го прави, но и на това не съм доволна. Не искам да се чувствам като началник я!  Naughty Та бавно славно колкото мога гледам сама да си отмятам тази задача и след 1ч вече не личи и пак няма къде да стъпиш по пода от играчки.  #Crazy

За сандалите - аз днес се престраших едва на обувки без чорапи. Обух едни балерини на босо. И за втори път май слагам къс ръкав.  Blush Ама то луда работа - предната бременност ме гонеха едни горещини, тази пък ми е студено. Даже и климатика включвам още, че ни спряха парното.  Crazy

alek_stz насъбрали са ти се едни емоции... Дано скоро и дечко, и куче са в отлична форма.  Wink

Slanceto в предната отчетна една мама беше споделила, че голямото и детенце е с един бъбрек. Жива, здрава, палава госпожица е. Не се тревожи, всичко ще е наред с рожбата ти.  Hug

И от мен хубав ден момичета!

# 223
Здравейте, момичета! Преди да забременея чистихме заедно с ММ. Напоследък аз съм само помощен персонал и ОТК Grinning
Този уикенд е отреден за боядисване на кухнята, слагане на ширм, чистене и подреждане на целия апартамент.
Към този момент имаме само боядисана кухня......кога ще чистим и подреждаме, не знам.....Вчера бях БЯСНА И МНОГО НЕРВНА newsm45, а той....НЕ СЕ ЯДОСВАЙ newsm09
Сега с комшията слагат ширма....пък аз тука ви се оплаквам!
От петък съм със запушен нос и ужасен секрет. Този път сама се лекувам с Тавипек и капки за нос Пиносол (миналия път със същите оплаквания това ми изписа личната), но утре сигурно ще отида да ме види ЛЛ.
Хубав неделен ден от мен!  newsm03

# 224
  • Телиш/Плевен
Аз често започнах да виждам жени със сандали или чехли в последните дни, така че не виждам нищо смешно. Hug

alek_stz, стискам палци детенцето ти да се оправи бързо и всичко да е наред с кучето! fingerscrossed Hug

MAMA_SANCHO, дано поотминат болките. Hug

bee_di, от няколко седмици и моята госпожица я засичам да хълца често. Нормално е, така че няма защо да ти е мъчно. Hug

Namiby, бързо оздравяване ти пожелавам! Hug

Усмихнат слънчев ден на всички!!!  Nature Sunny preggo Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт