Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са размерите на болничните нощници?
Какви са мненията за раждането с епидурална упойка?
Каква е цената на епидуралната анестезия в Майчин дом, Варна?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са размерите на болничните нощници?
Болничните нощници се предлагат в различни размери, включително такива с копчета отпред и картинки. Някои майки предпочитат нощници с котенца, мечти или зайчета. Въпреки че има различни предпочитания, нощниците с копчета отпред са популярни. Освен това има майки, които не се придържат към секси нощници по време на раждането и предпочитат по-удобни варианти.
-
Какви са мненията за раждането с епидурална упойка?
Мненията относно раждането с епидурална упойка са разнообразни. Някои майки се интересуват от опита на други жени с тази процедура. Някои са заинтересовани от възможността за епидурална анестезия, докато други се колебаят и се притесняват от възможните странични ефекти. Някои майки споделят своите лични преживявания и мнения, изразявайки предпочитанията си за раждане с или без упойка.
-
Каква е цената на епидуралната анестезия в Майчин дом, Варна?
-
Какви са мненията за системата с окситоцин?
-
Какви са цените за раждане в Майчин дом Варна?
работата е там, че чистя и ако домочадието си е в къщи след час не личи по нищо. Чинии не мия всичко се блъска в съдомиялната, а дрехите от пералнята отиват директно в сушилнята. Мъка ми е само, че има ризи за гладене, а това най-го мразя.
само се моля да издържим докато и мине разгонването, че иначе ще е много сложна операцията, а и тя вече е възрастна. Да не говорим, че след упойка е като малко бебе хем не може да се движи хем трябва да е гушната в някой. На всичко отгоре се оказа, че малката е с бронхит
няма почти никаква кашлица, без температура жизнена с уникален апетит все едно нищо и няма, но добре, че отидохме профилактично. Педиатърката каза, че явно имунната и система и самия и организъм са много силни и за това не можем да хванем проблема докато е в началото и стигаме до антибиотик. Та сега ще се гледаме поне седмица в къщи, а там нещата избиват на война
"............ Докато му се накани, брада ще му порасне на човек, а на мен през това време ми се пекат на бавен огън нервичките. И другото което е, че съм малко като ОТК, хем искам да го свърши, хем да е по моя начин иначе му намирам кусури. Няма да забравя как беше мил джамовете цял ден и после на целия следващ аз ги премивам... Хем ми е крив че не барва, хем като барне, предпочитам да не го е правил че само ме е яд на него ......"
ей това на мама бебе2 мисля, че беше, все едно аз съм го писала.

Аз си мислех, че само на моя мъж не му пречи да е разхвърлено и мръсно. Ама имам чувството, че ако разчитам да поеме сам инициативата, това никога няма да се случи.
Та бавно славно колкото мога гледам сама да си отмятам тази задача и след 1ч вече не личи и пак няма къде да стъпиш по пода от играчки.
Ама то луда работа - предната бременност ме гонеха едни горещини, тази пък ми е студено. Даже и климатика включвам още, че ни спряха парното. 
, а той....НЕ СЕ ЯДОСВАЙ