Смело раздават ритници, нашите сладки юлски мъници - Тема 18

• 23 917
  • 723
  •   1
Отговори
# 270
Моник@, ние с Лео за първи път бяхме на къмпинг когато беше на 6 месеца и си спахме в палатката, беше му много хубаво. И то беше инцидентно, защото ни се прецака колата докато пътувахме от Франция към Гърция и нямахме изобщо подготовка. Останахме 1 седмица. Сега просто мислим да вземем голяма палатка, че тая дето я ползваме е ергенската тройка Кешуа на ММ и ще ни отеснее. Много е хубаво с дете на къмпинг, спи като къпано и си мисля че в палатка ще му е много по-добре отколкото в каравана. Разбира се не е удачно съвсем новородено бебе да ходи на къмпинг, но след 4-5 месеца си е перфектно. Само че подчертавам че ние в БГ на къмпинг не ходим, санитарните възли са абсолютно неизползваеми. Препоръчвам езерото Блед в Словения за къмпинг, ако не си ходила. Не е на море, но пък е велико. И се плаща на палатка Peace

# 271
Моник@, ние с Лео за първи път бяхме на къмпинг когато беше на 6 месеца и си спахме в палатката, беше му много хубаво. И то беше инцидентно, защото ни се прецака колата докато пътувахме от Франция към Гърция и нямахме изобщо подготовка. Останахме 1 седмица. Сега просто мислим да вземем голяма палатка, че тая дето я ползваме е ергенската тройка Кешуа на ММ и ще ни отеснее. Много е хубаво с дете на къмпинг, спи като къпано и си мисля че в палатка ще му е много по-добре отколкото в каравана. Разбира се не е удачно съвсем новородено бебе да ходи на къмпинг, но след 4-5 месеца си е перфектно. Само че подчертавам че ние в БГ на къмпинг не ходим, санитарните възли са абсолютно неизползваеми. Препоръчвам езерото Блед в Словения за къмпинг, ако не си ходила. Не е на море, но пък е велико. И се плаща на палатка Peace

Е да, то това е проблемът. Условията за къмпинг в БГ.Аз съм им свикнала и вече нищичко не ме трогва, но бебенце и малко детенце...не ми се рискува. Ами ще видим живот и здраве догодина. Иначе и аз най-много обичам на палатка. Била съм в каравана също, но друго си е на палатка. Мразя лятото хотелите и квартивите...обожавам тоно лягането със звездите и ставането със звука на морето и първото потапяне в него! ухххх кеф!! Ааааа ще ревна, честно !!  Tired

# 272
Момичета сиропа от сини сливи и смокиня не помага, изписаха ми Ева Кю, някой с отзиви за тези свещички? Praynig

# 273
  • Варна
И аз не спах никак добре снощи. Имах зверскш болки в кръста и бебето хич не мърдаше. Ръчках го, ръчках го, ама не помръдва. Много се бях притеснила, но сега се обажда от време на време и вече съм по-спокойна.

Като ви слушам да говорите за мъжете си ми е много странно. Моят е коренно различен. Е, малко е мързеливичък, но иначе всичко си върши сам - чисти, готви, мие чинии и дори си пере неговите дрехи сам. Явно има значение, че от много години е далеч от родителите си и е свикнал сам да се грижи за себе си. Освен това е бивш готвач - за мое съжаление не по призвание, а по необходимост. В студентските години от нужда е започнал да работи като готвач и така много години допреди около 3 години, когато заради кризата го съкратиха от предната работа и тогава категорично реши да сменя сферата и беше прав - това е една изключително неблагодарна професия, поне у нас, голяма лудница и експлоатация за мизерни пари -няма уикенди, няма празници, но за сметка на това работа вечер до късно. Сега работи нещо съвсем различно и е много щастлив и доволен.

За топлото - и аз съм фен на лятото. Мразя зимата и мразя студа.

Да ви питам сега как сте с подуването? При мен положението през последните дни доста се влоши - крака, ръце, а сутрин и лицето, всичко ми е много подпухнало.

# 274
Мар_белла : Дамм и моят мъж е като твоя. Сам се оправя, чисти и т.н. Просто така си е научен. Даже на моменти аз съм по-мързеливата...
За подуването : Ами на мен още нищо не ми се е подуло да чукам на дъвро. Единственият проблем, който срещам е, че зверски ми се подбиват краката като ходя по улицата. Направо се побърквам. Иначе за подуването съм чувала, че краката трябва да са на високо и можеш да ги накиснеш в хладка солена вода.

# 275
 smile3532  Голям смях за добро утро с тези наще мъже.Поне е весело с тях много са неориентирани ама какво да се прави .Щеше да е хубаво да има и bg-tatko  да видим как ще ни коментират нас.

Niya_ Бързо оздравяване!

за коластрата и аз имам от 5 месец

И аз вчера изпаднах в паника че съм грозна и дебела ,бледа изобщо не се харесвам

Подуването на краката и при мен го има от няколко дена а за лицето да не говорим.Вчера ги киснах във хладка вода със сода и ги мажа от месец със венолгон на 911  има и охлаждащ ефект поне докато заспя  Laughing
а бебо вчера не спря да мърда и рита аз си мисля че сме в един режим вечер като си легна е спокоен.

и аз да ви се оплача.Викам я да забърша гардероба отвътре с влажен парцал ,а то стаааанаааааа 10 кофи с черна вода .Аз съм в тази квартира от една година и ме догнуся направо.Тука хазяите сменят дограмата и аз им чистя мизериите прозорци обръщат вече 2 седмица ама вече няма да ги пускам много прах вдигат не се спе.Хазяйката ми вика изчистих ти прозореца той замазааан.И после гледам легена за дрехите за простране с гъба в него  #Cussing out не стига че плащаме а и им чистя така ме е яд.

# 276
Той и ММ от 19 годишен сам живее пък и по чужбини... Аз така го свикнах като че ли Laughing.
За подуването аз съм ок, но както много пъти казвам, съм спряла солта. Всички продукти съдържащи сол както и никаква в това което готвя. Лошото е че пия магнезий и ми е нисичко кръвното и така без сол ми е леко замаяно, но това е положението. Едно парче сирене да изям и на другата сутрин съм с кило отгоре. Ден без сол- кило, кило и половина надолу и даже и глезените не ми отичат

# 277
  • София
arincheto, вие с хазяите заедно ли живеете?

# 278
  Joy Да се включа и аз в темата за мъжете, че след като ме изписаха от болницата и нищо не ми дават да правя в къщи. Моя много ми помага, ама не е като да си го свърша сама. Както казват - мъжка му работа. Вчера сутринта го чувам строши нещо в кухнята, уж бърсал, мил. Отивам после- ами имаше манджа чак на горните шкафове на кухненското. Пуска прахосмукачка и бърше с мопа, ама след него едни петна остават  Laughing А кучето като мине веднъж и всичко на лапички. Но поне с чорапите нямаме проблеми, доста е прибран и подреден. През повечето време той пуска пералня и простира, без дори да го карам Simple Smile Сега и кучето само той разхожда. Не мога да се оплача, но се чувствам адски безпомощна.
Arin4eto, има bgtatko- веднъж случайно попаднах Simple Smile

# 279
Момичета сиропа от сини сливи и смокиня не помага, изписаха ми Ева Кю, някой с отзиви за тези свещички? Praynig

ооо тези Ева Кю на мен не ми помогнаха ама хич сега пия сироп Фрутилакс за 9 лева е и се пие вечер по 1 или 2 супени лъжици на третия ден ме оттъкна Laughing

# 280
Много са си ориентирани мъжете, ама са много припряни, ей затова ме доядява.
Иначе всички мъже в нашата компания чистят, готвят, перат и сутрин сами се гладят. Ама след тях - оле-мале. Като се събираме на купони, готвят само мъжете и не дават да надничаме в кухнята, сакън някоя рецепта да не разберем. Жените имаме удоволствието да мием и чистим после.
 Моят мъж минимум два пъти в седмицата готви по свое желание, прави сладкиши - наистина много е вкусно. Ама мръсно. Баща му е същия. Гледат се кулинарните канали и се прилагат на практика. Дори точи баници и прави мекици, ама после кило брашно е по пода.... Абе хубаво, ама по-добре аз да си се занимавам с тази работа. Но сърце не ми дава да му чупя хатъра, затова стискам зъби и гледам много да не се цупя. Просто снощи ми прикипя ....

Аз не мога да се оплача от подуване все още. Но има време в жегите.

# 281
arincheto, вие с хазяите заедно ли живеете?

не само с ММ и до скоро с брат му

# 282
  • София
мале пак 7 страници сте изписали, до сега четох четох ooooh!
за пивалчето и бебе2 браво за хубавите резулитати от консултациите, с малко закъснение и от мен  Hug
тони и мама сънчо, за мм и рио 2- филмчето ми е много сладко, а съвсем мило ми е и като го чувам.  Heart Eyes
за мъжете и чистенето - не мога да се оплача, само той чисти основно от доста известно време, понеже е с по-свободен график през деня. но не му давам да пере, помага ми доста с миенето на чинии и какво ли не, всъщност не мога да се оплача. само че с дребния разхвърлят и докато не ревна не прибират  Laughing но като цяло не смея да съм недоволна дори наротив, поФал, поФал  Heart Eyes
искам и аз на море, ама септември не можем, мм има фестивал и трябва да е тук. така че може би тази година ако не се смиля да ги пусна само двамата на море, море едва ли ще видим всички ние, уви... Confused

# 283
Най-накрая смогнах да прочета края на предишната тема и началото на тази. Тези дни много сте писали Simple Smile и то по интересни теми. Аз почти нищо не мога да правя - едно, защото съм като мецана, а второ, защото ме е страх от контракциите. С готвенето се редуваме, съдомиалната е моя грижа и от време на време простирам прането на сушилника, който стои на терасата. Миенето на пода ми е много сложно, както и навеждането за каквото и да било. Тече един ремонт в момента и ММ и ремонтира, и чисти, а аз общо взето се чувствам една безполезна и дебела. Иначе по принцип нямам против ремонтите. Обичам да боядисвам, чукам, кова  Laughing. Онзи ден ме беше налегнала меланхолията и самосъжалението, та ММ предприе спешни мерки. Качи ме в колата, отидохме до един манастир наблизо, разходихме се, хапнахме в едно заведение покрай реката. Ей, нов човек се почувствах. Преди два дни на разходка излязох и да взема да стъпя на криво, та целия ми крак се поду. Ами то тия 20кг отгоре, как няма да се подуе. Не отидох на лекар, защото реших, че ще искат рентген да ми правят, та сега и дебеланка, и трудноподвижна, и куцаща Joy
Пайче, дано скоро излезеш от болницата и на предстоящия преглед всичко да е наред.
Браво на мамите с хубави новини от прегледа.
Бебе 2, твоите постове винаги ме разсмиват. Както беше казал някой - започвай блог да водиш, а ние ще четем.
И за подуването - при мен я налице от малко повече от седмица - ръце, крака...Не зная дали ще мога да спра консумацията на сол, защото от ниското кръвно ме спасява само айран със сол

# 284
  • София
фуууу, като сте се разговорили за чистене, да не остана по-назад и аз ... Сега нямам сили, проснах се на спалнята вир-вода, а трябва да ходя на зъболекар  Whistling

elpet, моята щерка не иска да ходи на море без мен и "миличкия", така нарича бебчето. Ще видим ние в какво състояние ще сме през септември, пък ако е рекъл Бог, ще посетим моренцето. И аз предпочитам Гърция обаче.

bebe2, сподели за евтинджос роклите, да знам дали да потеглям от Сухата река  Simple Smile

arincheto, аз пък помислих, че чистиш прозорци където живее хазяйката ти. Много време ги сменят тези дограми, нашите за един ден ги направиха. Иначе е голям прахоляк, вярно.

Ха, да ви споделя, отскоро ММ ме нарича галено "мечо".  Crazy Казано с много любов  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт