Смело раздават ритници, нашите сладки юлски мъници - Тема 18

• 24 589
  • 723
  •   1
Отговори
# 255
Добро утро  Nature Partly Sunny
И аз като Авенсис много зле спах, снощи до късно се въртях, цяла нощ едни сънища ooooh! и на всичко отгоре като се залежа дълго на една страна ме заболява хълбока и болката явно по нерва към целия крак преминава Shocked.
Сега след купичка кисело мляко с овесени трици и ягоди се чувствам доста по-добре Laughing
Mrs Raven, много благодаря, аз живея точно срещу училището, ама отвътре и рядко минавам по Ботев, ще дочакам 10 часа и ще видя дали няма да се обзаведа с евтинджос рокля Laughing
Ния, много кофти това с жлъчката. Бащата имаше такива проблеми преди години и помня какъв ужас беше с разрешените за ядене неща. Стискам палци нещата да се развия благоприятно.
sweetpie много е хубаво това местенце дето ще ходиш...
И аз много искам да ида някъде ама не знам дали ще ме огрее... ММ и малкия започват училище на 01 септември и някакво ходене някъде би било от 20 до 30 август.. раничко ми се види малко, пък не знам. Другото е че искам на Тасос, което значи че на лейди паспорт ще и трябва, пък не знам дали с такова малко бебе ще ми се занимава с тия работи Sad. Много ме натъжава перспективата да не ида до морето. Други години по 5-6 пъти ходим, и зиме и лете за по 5-6 дена, а сега newsm45. Даже и пред ММ една истерия направих преди 10 дена че съм грозна, дебела уморена, нищо не мога да правя и никъде не мога да ходя и на всичкото отгоре и на море няма да идем... Сега ми е смешно като го пиша, ама на момента ми беше направо ужасно

# 256
Здравейте, сладурки!
Нямате изчитане, бре! Аз от моткане по улиците не мога и ред да драсна. Вчера в тази жега в Пловдив се събрахме с приятели, та децата тичаха и лудяха на Гребната база. Ама май целия град се беше изсипал там. Аз хич не харесвам това място, но мнозинството си го пожела, та ме замъкнаха. Ама то колелета, колички, тротинетки, щъкащи бебета, топки  ooooh!  Днес май по-облачно ми се вижда, но пак до 28 градуса слушах, че прогнозират.

Гледам сте подхванали темата за чистенето и мъжовете. Аз не давам никой да ми чисти или мие съдове, ми не могат да докарат качество! Всеки ден като изпратя мъжо и дятитУ на градина, тегля един прахосмуч и моп. Задължително прахове и прозорци, иначе не ми е чисто. Вечер, като се приберат и вечерят, все едно бомба пада - и двамата правят боклук, колкото две прасета. И сеят дрехи и чорапки навсякъде. Мръсните дрехи стигат само до вратичката на пералнята. Ми, мамка му, още едно движение и ги сложете вътре, бе, не е толкова сложно! Ама не, целта е аз да се дупя, че  ми е много лесно с тоя корем!  А сутрин - оле мале, добре че се изнасят...
Снощи и гардеробите прередих и чистих от 18,00 до 19.30 ч. И в това време слушам мъжо приготвя вечеря. Лелеееее, стъжни ми се. Винаги, влезе ли в кухнята се чуват невъобразими звуци - тряскане, праскане, падане на чинии и тенджери, вилици.....Такъв му е маниера, все бърза ли бърза и буторясва половината съдове. Стиснах зъби, но знаех, че след него отново ще правя основен ремонт в кухнята. Това е всеки път - омазани шкафове до тавана, разсипани неща по пода и разбутани съдове във и вън от шкафовете. Предложих да спре със заниманието си, че тамън бях олизала кухнята - не, мила, ти си довърши спалнята, аз ще готвя... Тръпки ме побиха.... Тъкмо привърших лизането и на последната стая, прибрах прахосмукачки и парцали и с нетърпение вече полагах морна гъзина на дивана и се чу прассс!! Счупи ММ една от чашите. Еми вбесих се, пак вади прахосмукачки, пък гъзене и навеждане, ама много ми тежи това навеждане и свиване.... Отиде половин час в търсене на стъкла, че се бяха разлетели по всички посоки....Абе ей затова по-добре да грохна, като си върша всичко, отколкото двойна работа. Навиках му се, той се нацупи и седна. Ми и аз се нацупих, пък  Crossing Arms Сега, освен че ще смуча и мия, трябва и терасата отново да лижа, че от снощните наденички, които пече на грила, цялата тераса е в покапала мазнина. Нищо и нямало на терасата, аз да съм си легнела да почивам, довечера пак щял да готви. Дръжки, сега ще сготвя, че иначе не знам още какво ще сътвори......

Наоплаках ви се, ама много ме е яд на мъжо.

Да не забравя да поздравя новата мама - Диана   bouquet

Sweetpie стискам палци и аз!

bebe2, не се сдухвай, може пък да отидете на море. Пък не сме грозни и дебели, само сме малки тюленчета  Joy Моят син така ми казва - мама тюленка, придружено с целувки...

Всички мами да излизат от болниците, бързо да се оправяте!!!

# 257
 1905vv, не злорадствам, ама много ми хареса че тоя апокалиптичен сценарии не се разиграва само в моята къща Laughing
На ТМ чорапите стигат до вратата на пералнята, ММ ги оставят под масата в хола, с очевидната убеденост че сами ще измаршируват до коша за пране...  До едно време ги събирах и пустосвах, сега и аз ги чакам сами да стигнат и с елегантно движение на крака ги сбутвам под дивана, да не ги гледам непрекъснато. Като се усети че чорапеното чекмедже опустява, ММ ги придружава до пералнята с вой че спешно трябва да я пусна Rolling Eyes
Другото любимо е в кухнята. Измива ( със студена вода и без препарат bowuu) тенджерата дето е готвил в нея и започва да я ръга в шкафа с чиниите, обявявайки че нищо си няма място. Всеки път се налага да припомням че мястото е просто при себеподобните и в СЪСЕДНИЯ шкаф. За справка, имам 2 шкафа...

# 258
 Joy Joy Joy

Просто прекрасни са тия мъже!

Най-много ме хваща яд като застане в средата на кухнята с ръце на долно Ф и се заоглежда - сиреч чака тигана и подправките да излязат сами от шкафовете и да се наредят пред него. Пусто не става и тогава се започва с вълшебните думи, като в крайна сметка е супер наложително да долетя и открия тайнствено скритите съдове Joy Joy Joy

# 259
Добро утро посмях се с вашите мъже, но и моя не е много по различен. Проблема с чорапите го разреши кучето. Оказа се, че има слабост да дъвче носени чорапи. Е ми като му скъса десетина чифта много бързо се научи, че мръсните чорапи си имат място

# 260
Добро утро мамчета,тази нощ и аз не можах да спа...то не беше тропане над нас нещо правеха ли аз не знам .И другото което е много ритаха бебките направо беше ужас...Той мъжо все ме бъзика че ще се окажат момчета футболисти....ама не ми се вярва !
Иначе ние сме добре някой питаше за коластра,да за съжаление и за имам още от 4-тия месец,ама какво да се прави!  Simple Smile
За чистенето,готвенето и домакинските работи,аз сама си върша всичко нямам нужда от помощ все още,въпреки че приличам на слон! Вече айде да идва ЮЛИ,че всички да се успокоим и да си гушнем бебешоците ! Hug Hug Praynig

# 261
 Joy Joy Joy smile3532

Леле,момичета,аз си мислех,че само моя е така!
Аз също всичко си правя сама,но понякога просто ме е яд да шетам с големия корем,а него да го гледам как се е изпружил на дивана...
Коронния му номер е като мия чиниите и съм на привършване да дойде и да каже - "искаш ли аз да ги измия?"  #2gunfire ...
В началото като заживяхме заедно се опита да чисти пода веднъж-ами връщам се и моп-а на 3 части счупен,а той сее клетви,че няма да пипа моп повече  Joy

# 262
  • Телиш/Плевен
Добро утро и от мен, тумбачета! Hug

Пайче, дано те изпишат днес и дано в сряда чуеш хубави новини за сърчицето! Praynig Hug

Ния, стискам палци да се овладее напълно кризата и да не се стигне до комбинирано раждане.  fingerscrossed Hug Звучи ужасно. Confused

Авенсис, и аз ги имам тия болки от време на време. Гадно е, да. Sad

бебе2, не се отчайвай отсега. Може наистина да се намери някакъв вариант да идете на море. Hug

По темата за мъжОвете - ММ не е по-различен. Laughing Много мога да пиша по темата, но ще стане твърде дълго, а и като гледам, май няма с какво да ви изненадам. Joy Нашият "чорапен проблем" пък го реши котката - като си я взехме, беше още мъничко коте и се заиграваше с всичко, но най-много обичаше чорапите, които той пилееше навсякъде. След няколко предупреждения от моя страна и няколко игнорирания от негова, той все пак осъзна, че мястото им е в коша за пране, а не по пода, откъдето котаранка ги поемаше и разнасяше къде ли не. Grinning
Та с две думи, ситуацията при нас скоро ще се обобщава така:
Скрит текст:
hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Усмихнат ден, тумбачета и никакви болежки! Hug Hug Hug
Днес е малко облачно при мен - точно по вкуса ми! Heart Eyes Blush

# 263
Уф, остана ми само прането.

Днес съм на първи преглед при новия ми доктор. После ще ви пиша отчет. Сега ще почвам процедури по разкрасяване в банята. Лале в дъжда, като изляза красотна  от банята след има-няма три часа, като светна та засветлея, ще видиш как ще огрея и при теб и няма да ти е облачно Joy Joy Joy

# 264
Уф, остана ми само прането.

Днес съм на първи преглед при новия ми доктор. После ще ви пиша отчет. Сега ще почвам процедури по разкрасяване в банята. Лале в дъжда, като изляза красотна  от банята след има-няма три часа, като светна та засветлея, ще видиш как ще огрея и при теб и няма да ти е облачно Joy Joy Joy
ела и у нас, тамън съм се разчистила и крайния резултат ще е слънчево затъмнение Grinning

# 265
# 266
  • Телиш/Плевен
ахахахахаххахаххахах, уникални сте!!! Joy Joy Joy Joy Joy

# 267
Добро утро мамчета. Нещо ми става и се успивам тези дни - вярно лягам към 12 часа, но после спя до към 9 ( понякога дори без пиш пауза в 6 ), а откакто съм бременна не съм имала тези екстри - не се оплаквам не ме разбирайте погрешно, но ми е супер странно миналия път към края беше кошмар спането.

Днес сутринта ми стана мъчно за малкия- питаше ме ще ходи ли с 2 деца от блока на детска гадина и аз като му казах че не са го приели и той се разплака -  аз не че държа толкова да ходи, но той иска,а според мен е безумие да имаме детска градина под прозореца и детето ми да не може да се класира 2 година да ходи там, а да ходят в нея деца от Бояна и други квартали нямащи нищо общо с нашия- това е безумие.

Иначе гледам пишете за морето - ох как го чакам - направо нямам търпение вече - иначе ходим август - тая година живот и здраве септември - тая година ще е бая тегаво, но не ме интересува стига да съм там. Сега съм се зачудила дали да звънна на бившият хазаин ( ползваме половин етаж с баня тоалетна и т.н, но няма кухненски бокс ) или директно да търся апартамент ( вече съм набелязала няколко )- ама и аз незнам.

Вчера приятно се изненадах че количката дето сме я харесали на един сайт е намалена на 239 евра дано се задържи още 2-3 месеца  Praynig и да не я вдигнат пак докато сколасаме да я купим.

ММ вчера ми дигна кръвното като се качи да гледа едни високи шкафове, че трябва да пръскаме че съседите направиха ремонт и ни нападнаха хлебарки и той оглежда да побрираме и моля ви се взе да ми мрънка че било мръсно там - еми  мръсно ще е да не мислиш че сега ще се качвам да ги чистя като искаш качи се ти и ги чисти - леле как ме ядоса- ем да съм си почивала ем всичко да е като преди без той да се включи няма как да стане - той да не мисли че къщата се самопочиства  #Cussing out #Cussing out #Cussing out И после да видите как се развредни из нас. Ама то трябва да се замислиш малко.

Вчера си направих малко ден на мама- боядисване , подстригване - ама нещо ен ми харесва тая сутрин как се е получило - сега ще си направя сушлар и ще видим .

Sweetpie какво стана - изписаха ли те.

Айде аз отивам да се оправям и да бягаме с малкия навън преди да е заваляло.

# 268
Ето ме и меннн Simple Smile
За чистенето не мога да се оплача, ММ откакто живеем заедно винаги ми е помагал...за 2-3 години съм чистила сама 4-5 пъти.Толкова съм му благодарнаа...и в началото ми беше много странно, защото баща ми и една чаша не преместваше в къщи(вече взима пример от ММ и се включва и помага на мама) и не можех да повярвам какъв златен мъж съм намерила  Heart Eyes
А сега откакто съм бременна не пипам нищо, само праха забърсвам но и това ме уморява, готвя от време на време и това е.Толкова съм му благодарна, понякога ми е много гузно но малко остана...Сега ни чака голямото чистене, миене на прозорци и всичко останало, та мисля да поканя дядото на ММ да не се мъчи сам горкия... Blush
И аз снощи имах неспокойна нощ, толкова се изплаших че ще раждам че станах да си пусна линк на темичката ни на телефона, за да мога да ви пиша от болницата...  Embarassed
Вчера пътувахме до родния ми град да се видим със семейството ми и като слязох от колата се чивствах много странно...Бяха ми се схванали краката и кръста, след това корема ми на 2-3 пъти се втвърди и от вашите обяснения установих че са контракции...легнахме уж спокойни но започнаха странни болки в кръста и в гърба...викам си "Хайдеее дойде времето, а доки ми е на 70 км, сега какво ще правя..?"Натисках се да заспя и сънувам че закъснявам и трябва веднага да тръгна към болницата, и така няколко пъти...накрая събудих ММ и му казах а той толкова спокойно ми обясни че болката в кръста е от матрака, понеже ние сме с мемори пяна, а този беше доста твърд и той също е схванат...Не се успокойх особено, бодувах цяла вечер...но днес съм добре, като изключим болките в кръста...но вече съм убедена че са от матрака... Blush
Утре ми предстои пътуване до Бургас, всеки ми казва да не тръгвам, че това  са много км, но аз не мога да не отида...ще купуваме всичко за бебо и ще капариране любимото ми стокке...Обадих се на доки да я питам дали е удачно и тя ми даде зелена светлина...дано всичко е наред...
Хубав ден на всички!!!
П.П. Извинявам се ако има грешки в поста ми, но пиша от телефона и ми е страшно трудно...

# 269
Добро утро  55

Ние вчера бяхме на една вила с приятели.Беше тоолкова топло и хубаво и прекрасно! Обожавам топлите дни. И аз като мама сънчо не съм се родила на правилното място. Лятото ми е любимият сезон.Обичам да ходя боса и да се припичам на слънце блажено с чаша мента по възможност.  Rolling Eyes

1905vv  : Много ми стана мъчно за мъж ти, защото и аз много чупя чаши  Blush Не му се сърди много, искал е просто да помогне  Hug

бебе2: Как те разбирам. И аз на моменти изпадам в някакви дупки - как нищо не мога да правя. Ето например в петък бях на купон и всички си пият, веселят се..аз като някъв кит отстрани на един стол. Чувствах се супер тъпо. А на море си умирам да ходя. Живот и здраве ще отиде, но вече ще е толкова различно...аз от 17 години ходя на къмпинг.Е, свърши тази екстра, освен ако не съберем пари за каравана.  Crossing Arms

Нина: Лек път и споко, не го мисли толкова. Може и всичко да мине супер с пътя. Пий едно магнезийче и но-шпа преди тръгване и всичко ще е наред.

Общи условия

Активация на акаунт