Смело раздават ритници, нашите сладки юлски мъници - Тема 18

• 23 914
  • 723
  •   1
Отговори
# 285
  • София
ТоНи_,  теб ли съм записала за отворени врати в Майчин дом на 14.05?

Bebe2 и MrsRaven веднага казвайте за тия ролки, че са ми близо и на мен, а съм изпуснала публикацията, за какво иде реч?

# 286
  • София
tara2 аз миналата бременност баш в 9месец се метнах  на коляно в една дупка, та те разбирам, ама бая болеше де... внимавай  Hug

elpet, моята щерка не иска да ходи на море без мен и "миличкия", така нарича бебчето. Ще видим ние в какво състояние ще сме през септември, пък ако е рекъл Бог, ще посетим моренцето. И аз предпочитам Гърция обаче.
много добре я разбирам милата  Laughing Heart Eyes за септември и аз мислех за гърция, ама с този фестивал няма как да стане, а после дреб тръгва на у-ще...

между другото го записах на една лятна академия на британика, скъпо идва, ама е мноого хубаво бре, бяхме на открити врати и съм очарована, както и той Peace

# 287
Здравейте, минавам набързо да кажа, че вече съм си вкъщи и сега лягам да почивам. Чувствам се добре, просто явно ми трябваше някакъв знак, че трябва да го карам по-полека, ама то луд умора няма, но определено ще намаля физическите усилия и никакви разходки по 3км вече.

# 288
 Hug Карай я по-лекичко, после има време да тичаме

# 289
tara2 аз миналата бременност баш в 9месец се метнах  на коляно в една дупка, та те разбирам, ама бая болеше де... внимавай  Hug
О, то след стъпването на криво и поза на четири крака последва. Пак се оказа малкият дявол и се разминах само с ожулени колена и длани и надутия крак. Важното е, че не се ударих сериозно, но такива благословии отправих към тези, които уж трябва да поддържат тротоарите. То какъв тротоар, цял вълнолом...

# 290
  • София
Sweetpie, радвам се, че са те изписали. Кротко и полека сега, за да е навреме и успешен финала Simple Smile  Hug

# 291
sweetpie Браво ! Ами то трябва нещо все да те спъне иначе няма спирка,като фурии сме всички.Почивай си .Важното е да си в в къщи ,това е най-хубавото.  Hug

за гърция и ние мислим да ходим септември средата при майката и бащата на ММ и така силно се надявам да стане,че на моренце на кого не му се ходи  Sunglasses само още не знам с бебче как се пътува но педиатърката ще ни светне,то ни кламитик ни прозорец сигурно да не настине иначе с кошчето за новородено и поставка си имаме към нея и си миля дали ще става да спи там до края на почивката.

# 292
Искам да попитам мамите когато има прекъсване в болничните 180 дни почват да текът от първия нов болничен така ли е:)

# 293
Пайче, к'ви 3 км. говориш ти Joy Аз 30 крачки едвам правя  #Crazy Я по-полечка, виж как добре си лежим тука  hahaha

# 294
  • Телиш/Плевен
Много се радвам, че вече си вкъщи, пайче! Heart Eyes
Хайде, сега ще кротуваш малко. Hug

# 295
  • София
ТоНи_,  теб ли съм записала за отворени врати в Майчин дом на 14.05?

Да, мен. Смятам да отида. Има ли някакъв проблем?

# 296
  • София
пайче, добре дошла вкъщи, почивай повече, 3 км сигурно не са много, ама понякога са, явн ое знак, не се изсилвай, не остана много  Hug
тара2, слава богу малкия дявол и ти се пази  Hug
arin4eto ние сме пътували като е бил малък, вярно не на такива разстояния но доста, и той си е бил ок в кошчето . климатика умерено че си е опасно в жегите и за големи и за малки, не че не пуфтя и аз от жега.... Rolling Eyes

# 297
Здравейте!
Искам да ви попитам дали имате проблеми със спането и по-точно заболява ли ви гърбът или кръстът? Разбира се, не го пожелавам на никого, защото аз от около една седмица се будя от нетърпими болки, сякаш в ребрата или около бъбреците, даже поемането на въздух е дискомфортно, но все пак, ако може някой да ме посъветва как да се справя с този проблем, ще бъда благодарна.
Да уточня, че спя на една страна, обикновено на ляво, но по малко и на дясно, слагам си възглавници, и пак нищо не помага. Дали има някакви мазила, които бих могла да използвам?
Ако не, ще стискам зъби и ще си търпя, доколкото мога, все пак "каузата" си заслужава повече от всичко Simple Smile

# 298
Нас ни посъветваха за дълъг път да се пътува през нощта. Хем е по-леко за бебето, хем няма а се притесняваме от жеги и климатици.

Пайче, welcome back  Flutter

Alxndrnas : Да чукна на дърво не ме боли изобщо кръст/гръб. Нито легнала, нито като ходя. Но пък знам, че е често срещано.

Момичета знаете ли колко време слез секцио може да се спортува и то по-скоро силов/натоварващ спорт? Другият път ще питам АГ-то, но до тогава да се допитам и до вас.
При операцията от апендицит на втория месец вече бях на сърфа и се чудя дали и сега може  Blush

# 299
Alxndrnas  аз имам болки в кръста и крака не мога да търпя мажа се с мазило
ето това http://apteka.framar.bg/30011577/%D0%B0%D1%81%D0%B0%D0%BC-%D0%BA … 100-%D0%BC%D0%BB-

доволна съм има и охлаждащо-загряващ ефек .мъжът ти да те разтрива сутрин и вечер цели гръб а за ребрата не знам

Общи условия

Активация на акаунт