Смело раздават ритници, нашите сладки юлски мъници - Тема 18

• 23 916
  • 723
  •   1
Отговори
# 300
  • Варна
че на моренце на кого не му се ходи
На нас, които живеем на морето.  Mr. Green Преди 11 години дойдох тук само заради морето, умирах за тен, плаж, море. И всичко беше за 1-2 години. Сега съм бяла като пуканка.  Mr. Green Миналата година реших да се поправя и още през май имах 5 плажа. И ентусиазма пак умря.

# 301
  • София
Alxndrnas случва ми се понякога, търпя, нямам решение, док също. наместваш се някак, сменяш позцията и гледаш да се нагодиш да ти е максимално малко зле... уви аз това мога да кажа само.
крема с арниката е супер, но според мен е по-скоро с плацебо ефект, но не пречи.

# 302
Monik@ е честно нямаше да се сетя за вечерно пътуване  ooooh! хихи благодаря ти
а за секциото поне три месеца казват но според мен е много както се чувстваш ти но почваш с по леки упражнения :р

Lady Apri да ти завиди човек,но сигурно е така.Попринцип тези на морето си умират за планина Simple Smile

# 303
Alxndrnas  аз имам болки в кръста и крака не мога да търпя мажа се с мазило
ето това http://apteka.framar.bg/30011577/%D0%B0%D1%81%D0%B0%D0%BC-%D0%BA … 100-%D0%BC%D0%BB-

доволна съм има и охлаждащо-загряващ ефек .мъжът ти да те разтрива сутрин и вечер цели гръб а за ребрата не знам

Много благодаря. Ще го пробвам. Той ме разтрива, не мога да се оплача, но все пак, явно без нещо за мазане няма да стане.

# 304
  • Телиш/Плевен
че на моренце на кого не му се ходи
На нас, които живеем на морето.  Mr. Green Преди 11 години дойдох тук само заради морето, умирах за тен, плаж, море. И всичко беше за 1-2 години. Сега съм бяла като пуканка.  Mr. Green Миналата година реших да се поправя и още през май имах 5 плажа. И ентусиазма пак умря.
Ох, аз не живея на морето, но пак не мога да кажа, че го обичам. Blush Като бях малка, с нашите ходехме всяко лято за по цяла седмица и още оттогава ми идваше в повечко. А на майка ми все й беше малко.  Laughing Сега не съм ходила от две години и още нямам мераци да ида. Като ми се прииска, бих отишла за два-три дни максимум. Но не вярвам да поискам в близките година-две. Виж, планината е друго нещо. Heart Eyes Също и на язовир много обичам да ходя (аз не ловя риба, де, но ММ и баща ми са големи рибари), много добре си почивам там и се зареждам положително. Та така, има индивиди като мен, които не обичат морето. Blush Аз и лятото не обичам, де (или май по-скоро то не ме обича Laughing ), защото не ми понасят жегите и почти никъде не мога да изляза. Sad

# 305
Не знам дали някой е питал вече, но започнахте ли да си мажете с крем зърната? Аз си купих отдавна един, но изчаквах да влезна в 8-я месец и да започна.

# 306
да се запиша да ви следя  Grinning

# 307
  • София
Nina_88, на мен лично Ева Кю (два пъти ги пробвах) не ми помагат никак. Дори и с прием през два дни, Ферофолгамата ми подейства доста зле и я спрях. Още не мога да се оправя - ям круши, киви и овесени ядки тези дни Embarassed
Крем за зърна слагам от няколко дни по препоръка на приятелка, която каза, че е започнала две седмици преди термин, но съвсем не е било достатъчно.
Подувам се поносимо засега, бързо се уморявам при разходки и много ми се доспива напоследък  Embarassed

Последна редакция: пн, 12 май 2014, 18:53 от piafff

# 308
Lady Apri ти си от тези момичета които обичат къмпинг,палатки сред природа и е много хубаво че ти е приятно да ходиш мъжа си за риба не всяка жена обича.аз за риба не съм ходила но сигурно е приятно и загар пак се хваща със сигурност  Grinning

# 309
  • Телиш/Плевен
Lady Apri ти си от тези момичета които обичат къмпинг,палатки сред природа и е много хубаво че ти е приятно да ходиш мъжа си за риба не всяка жена обича.аз за риба не съм ходила но сигурно е приятно и загар пак се хваща със сигурност  Grinning
Това, предполагам, е към мен насочено. Laughing
Да, тези неща предпочитам и ми е много хубаво. Heart Eyes Загар се хваща ако се печеш, виждала съм много жени по язовирите да го правят, но аз не съм от тях.  Blush Обикновено се разхождам наоколо или чета книга. А понякога просто седя до ММ и си говорим. Heart Eyes Абе странна птица съм си, какво да се прави. Но затова хората сме различни, иначе нямаше да е интересно. Grinning

# 310
  • София
благодаря ви, момичета  Hug  за милите думи и за куража! да се надяваме, че всичко ще е наред Simple Smile

иначе, аз все още си чистя сама вкъщи и успявам горе-долу като преди, с малко по-бавно темпо....а ММ ми помага понякога с простиране или прибиране на дрехи, зарежда миялна, мие чинии, както дойде и според заетостта ни...Но след като си оставам вкъщи вече, аз ще си поема повечето домакински неща, докато мога Simple Smile То пък писва и да лежиш по цял ден. А сега трябва да се активизирам и с готвенето с моите специални диети  Whistling

Alxndrnas, и аз имам такива болки в гърба при стоене повече време права или след по-дълга разходка...Днес излязох малко из квартала да се раздвижа и така ме преръгват ребрата, особено отзад от дясно (казвам го, защото имам болки и отпред в гръдния кош)..Вече не знам от проблемите с жлъчката ли е , от корема ли е...дано мине това чудо след раждането  #Crazy ooooh!

за морето - и ние сме къмпингари, но това лято ще се наложи да пропуснем сезона...а така ми се ходи вече на някой слънчев хубав гръцки плаж Simple Smile Sunglasses Дори всичко да е наред, малко се притеснявам да водя 2-месечно бебе септември месец на море....знам ли...Да видим как ще са нещата..

# 311
Здравейте момичета,имам питане към запознатите с темата болнични, мисля че мама Елфита често е помагала в тази област...Имам следния казус : ползвах 9 дни болничен от педиатъра на сина си (изкара пневмония на Великден), след това си пуснах след Гергьовден 4 дни отпуск , а днес си взех още 14 дни болнични от гинеколога. Питането ми е: ще ми се признае ли този болничен без ЛКК?

# 312
Nina_88  Свещичките са напълно безвредни, действат леко /за това и за тежък запек не стават много/, не причиняват дискомфорт , но трудно се намират напоследък. Дано си намериш. Струват около 8-9 лева-6 броя в кутия. Аз ги ползвам, защото стават за бременни.  Peace

ninka_76 да, след прекъсването наново почват да текат.  Peace
спането : И аз не мога да спя. Боли ме корем, кръста, гърба, като се завъртя наляво ме рита единия, надясно легна ли-почва ме другия  Crazy

# 313
  • Пловдив
Питането ми е: ще ми се признае ли този болничен без ЛКК?

Според мен да

Ние също сме почитатели на къмпингуването.Палатката ми идва в повече заради неудобния сън и гъзурченето.Имаме си каравана,с която е много добре.Дъщеря ми беше 4 м,когато почивахме с каравана на язовир.Без течаща вода и ток.За бебето носех изворна вода.Шишетата й миех с тази вода.Подгрявах пак от тази вода в нейн си съд на газовия котлон.С малко повече усилия може да се спази подходяща хигиена като за бебе.Е,всички ни обявиха за луди и предрекоха хиляди болести на бебето ни.За щастие всичко беше наред.
Но и караваната си има удобства.Чешма с вода,която се зарежда от близкия извор,фурна,котлон на газ,осветление,баня и тоалетна.И най-вече леглото.Огромно легло 2 на 2 метра.Лягаме тримата и настава голямата гушканица.

# 314
  • София
еххх идилия : ))) newsm41  grinning039

Общи условия

Активация на акаунт