Милано - 4

• 80 470
  • 740
  •   1
Отговори
# 585
  • Milano
Браво на вас, Милленита.

Важното е, че сте доволни.

Мими, преди малко видях че онзи с ''дрезгавият глас'' е пуснал още една дата в Милано (то няма как да мине само с една Grinning)...и купих естествено.

Тааа, ако решиш да наминеш на 17, 18 юни може да те заведа.

пп. без майтап.

# 586
...
Мими, преди малко видях че онзи с ''дрезгавият глас'' е пуснал още една дата в Милано (то няма как да мине само с една Grinning)...и купих естествено.

Тааа, ако решиш да наминеш на 17, 18 юни може да те заведа.

пп. без майтап.

Почвам да мисля по въпроса ... тогава трябва да съм на море...обаче дали не мога да го съчетая ...ще видим. Благодаря ти!  Hug

# 587
  • София

Блед, ти вероятно си знаеш, но ако евентуално си пропуснала, ето някои места които на мен ми харесват около Сан Марино:
............................
Така, де ...да не оставаш без задачи Laughing, пък има и други хора насочили се в зоната. Laughing

regina di cuori
Каквото и да кажа, ще е малко. Прекрасна си.
Аз, която познавам Сан Марино и крайбрежието на Римини, до всеки детайл, съм много приятно изненадана от предложенията ти.
Да, наистина сме били, но сега като ги разгледах подробно, заради теб, се указва, че има още много за разглеждане.
Бъди сигурна, че ще ги посетим, включително и ресторанта.
Имаме два дена, преди качването на кораба от Венеция.
http://www.san-leo.it/ospitalita/strutture-ricettive/albergo-la-rocca.html
http://www.santarcangelodiromagna.info/
http://www.castellodigradara.org/
http://www.italiainminiatura.com/
Благодаря за задачите…
В този форум има такива прекрасни и полезни потребители като теб, а в същия момент се срещат такива нелепи постове, че акъла не ми го побира.
Като това, което прочетох във връзка с Мими в друга тема.
Човека, който отделя възможно най-много време да има необходимата информация.
Аз много добре знам колко знания, време и нерви изисква една първа страница.
И когато някой без да помисли, без да е наясно навири нос, е повече от неуместно.
Но Мими сигурна съм, не се хваща на подобни заядливи постове, както всъщност и аз.
Поздрави от Неапол…

# 588
Реджина кой ще има концерт догодина в Милано?
Да не е някой от италианските дядовци дето пет поколения все тях слушат?

# 589
Здравейте и от мен ! Темата е изключително интересна и полезна. Имам един въпрос във връзка с Уиз еър - нормално ли е билети за периода 16-20 януари да са с цена за човек над 200 лв. или да изчакам да свалят цените ? Благодаря !

# 590
  • EU
Здравейте момичета! Тъй като полетите на уиз са рано сутринта, да разбирам ли, че е добре хотела да е в близост до централната гара? С Терравижън ли е най-изгодно? Ако може и някой удобен и изгоден хотел да препоръчате   bouquet Благодаря предварително!

# 591
Здравейте момичета! Тъй като полетите на уиз са рано сутринта, да разбирам ли, че е добре хотела да е в близост до централната гара? Да.С Терравижън ли е най-изгодно?всички возят на една цена,които тръгват от Бергамо към Милано Ако може и някой удобен и изгоден хотел да препоръчате  според Вашите изисквания около централна гара bouquet Благодаря предварително!

# 592
  • София
Здравейте момичета! Тъй като полетите на уиз са рано сутринта, да разбирам ли, че е добре хотела да е в близост до централната гара? С Терравижън ли е най-изгодно? Ако може и някой удобен и изгоден хотел да препоръчате   bouquet Благодаря предварително!
Sause baus вече ти е отговорила Peace. Не съм момиче Joy, но да допълня отговорите и Simple Smile. Наистина е добре хотелът да е до Милано Централе, за да може сутринта в 5 до 5,30, когато полетът е сутрин рано да хванете автобус за летището в Бергамо. Няма значение на кой автобус ще се качите Simple Smile.
Първите автобуси на спирката са за Милано Малпенса, а следващите за Бергамо.
 Билети може да си купиш и предварително от павилионите около гарата, които продават освен напитки и закуски и билети за градския транспорт. Можеш и директно от шофьора на автобуса като отидеш да го хващаш.
Един от добрите хотели на много добра цена около гарата, който мога да ти препоръчам, защото сме отсядали в него е Ню Йорк. Съвсем близо. Срещу Пирели център и на 100 -на метра от гарата. Само пресичаш булеварда и си там Simple Smile. Ето и снимки на хотела и изгледа от прозореца на стаята ни към гарата.

# 593
  • EU
Благодаря на Sause baus и на roje22 за бързите отговори. Роже, знам че не си момиче  Confused .Чела съм постовете ти и в други теми.

# 594
  • Варна
Здравейте и от мен ! Темата е изключително интересна и полезна. Имам един въпрос във връзка с Уиз еър - нормално ли е билети за периода 16-20 януари да са с цена за човек над 200 лв. или да изчакам да свалят цените ? Благодаря !

Как се купуват най - изгодните билети от нискотарифни авиокомпаний???.Ще си позволя да го обобщя ,дано да стане ясно. За да купиш изгоден билет трябва да имаш здрави нерви. Цените се движат почти синусоидално,ту се вдигат ту падат. Набележете си ден и час на полетите в двете посоки и преровете разписанието за вашата дестинация и вижте най-ниската цена.Препоръчвам да се гледат поотделно билетите на датите ви за отиване и връщане за  най – ниска цена.Ако сте започнали да следите достатъчно рано-5-6 месеца преди полета, не се страхувайте да купувате поотделно билетите за отиване и връщане.Практиката показва ,че няма начин билетите за отиване и връщане в  един и същи ден да са на най ниска цена едновременно. .По този начин до Брюксел спестих 75 лева ,а до Париж почти 200. Търпение му е майката. издебнете съответната най-ниска цена за отиване и за връщане.Така сумарната цена ще ви дойде възможно най-ниска.Има случай и когато  полета не е запълнен и най – ниските цени , доста преди полета да станат ниски и си стоят такива до края , но напоследък това не се случва.Няма начин 2-3 месеца преди полета поне веднъж да не дойде най-ниската цена.Следете цените често ,защото има случай да се сменят и 2 пъти на ден и най -ниската цена на моите дати да стой  само ден.Направете си и сметка колко ще пътувате и имате ли изгода да си купите клубна карта.Няма случаи ,ако си набележа 6 месеца предварително най – ниска цена сетне да се появи по-ниска или пък най-ниската цена да не се появи поне още 2-3 пъти.Винаги плащам в ДСК защото е най-ниска цената на плащането и има ДСКклон на 100м.Не знам дали обясних достатъчно ясно.Ако има въпроси питайте,ако мога ще отговоря.

# 595
Всъщност с цялото това дебнене колко най-евтин билет можеш да вземеш?

# 596
  • Варна

Ползвахме хотел от веригата DONI чрез  UNITOURS-ВАРНА.Хотелите на веригата са 3-Madison и ASTORIA с по 4 звезди и LIDO  с 3.Ние бяхме в  Madison,на 285 метра според GPSа от гарата и метрото,88 евро на ден за двойна стая със закуска , хубава и на корем.Хотела е перфектен,много чист,стаята 3,5*5 метра,двойно перфектно легло,тв.,зареден хладилник,термокана с чай и кафе,всякакви хавлии и кърпи.Банята е почти колкото стаята с оборудване от ИДЕАЛ СТАНДАРТ.По пътя към гарата виждаме два сносни на вид хотела EDOLO и MONOPOLE съответно с 2 и 3 звезди.

# 597
  • Варна
Всъщност с цялото това дебнене колко най-евтин билет можеш да вземеш?

Зависи от дестинацията - до Париж сме летели за 35 евро , до Болоня за 9 като има дни в които до там е 250 евро.

# 598
  • Варна
Сега видях - до Бергамо сме летели за 30 евро/човек.

# 599
Отделно плащаш за багаж, нали?

Общи условия

Активация на акаунт