Лондон - 6

• 65 309
  • 762
  •   1
Отговори
# 15

benson10  bouquet

Ако им платиме, може да не се съмняваме, че ще имаме настаняване нали, т.е. сигурни са?!

# 16
  • sofia
Здравейте,

Смятам да си направя едно турче с сайт-сийнг автобусчетата, тези хоп-он/хоп-оф , но без опцията да слизаш и да се качваш - питането ми е, дали мога да си купя билетче директно от автобуса и това може ли да стане на всяка спирка, където спират или трябва да отида на някоя конкретна спирка?

За това конкретно питам:
http://www.goldentours.com/affiliate/visitlondon/productdetails. … px?productid=2387

Мерси!

# 17
emi_bademi, по принцип е възможно. На повечето спирки има дори служители, които могат да ти разяснят за самия тур. Не съм запозната конкретно с тази фирма, но според сайта качването става само на Бъкингамския дворец (Departure Point: Buckingham Palace Road – Colonnades Coach Station Stop 8 ), но пък пише, че можеш да завършиш пътуването си или там от където си тръгнал, или на коя да е друга по-ранна спирка... Така че явно спира на няколко места, а не е само обиколка  Peace

# 18
Не би трябвало да има промяна, защото при автобусите няма peak i off peak, по всяко време е една и съща цена.
При тях няма и зони и, ако имаш дневна или седмична карта за определени зони, можеш да използваш автобусите в цял Лондон.

Благодаря ти много!  bouquet

# 19
Здравейте.
На 18.05 кацам на Хийтроу,терминал 4,от там трябва да стигна до гара Виктория, а от там да замина за Таутън.
Може ли да ми кажете от летището какъв транспорт да използвам.
Благодаря.

# 20
  • София
Здравейте.
На 18.05 кацам на Хийтроу,терминал 4,от там трябва да стигна до гара Виктория, а от там да замина за Таутън.
Може ли да ми кажете от летището какъв транспорт да използвам.
Благодаря.

От летището си хващаш метрото - синьото Piccadilly, слизаш на South Kensington  и се качваш на жълто или зелено за две спирки.

# 21
Благодаря ти много , как се казва спирката на която трябва да сляза, а може ли да ми кажеш билет от къде се купува.

# 22
  • София
Благодаря ти много , как се казва спирката на която трябва да сляза, а може ли да ми кажеш билет от къде се купува.

Виктория Wink  нали там трябва да отидеш. Билет преди да се качиш на Метрото ще си купиш, аз използвах Ойстер карт.

# 23
  • Варна
За уточнение към  tanchoo - има метростанция, гара и автогара с името Виктория. Метростанцията и гарата са в една и съща сграда, автогарата е на около 500 метра от тях. Не знам до "Таутън" с какво ще пътувате после / влак или автобус / , затова го пиша .

# 24
Здравейте   bouquet

Радвам се , че открих тази тема.Аз пътувам всеки месец за по една седмица до Лондон.
Мисля , че може да ми е полезно да чета тук.

# 25
Благодаря ви много. Hug

# 26
  • София
ri4ko ами ти доста често пътуваш, по скоро ние до теб ще се допитваме Wink))

# 27
Аз пътувам постоянно,но мен ме чака съпруга ми ( който не е българин) на летището,кара ме до в къщи и после през целия ми престой ме кара като куфар в колата и знае къде ме води.Та аз съм като автомат,дори при по- големи разстояния си спя по пътя и понякога не знам къде съм,просто слизам от колата и влизам в някой Мол например или ресторант или друго място и почти никога не знам къде съм.До сега не съм се возила на никакво транспортно различно от неговите коли.За това в това отношение не мога да съм полезна.Ако с нещо друго мога да помогна- насреща съм.

# 28
Искам да попитам за английския стандарт при зарядните за телефони, фотоапарати. Трябва ли да търся някакво устройство оттук или там къде да го закупя?

# 29
Искам да попитам за английския стандарт при зарядните за телефони, фотоапарати. Трябва ли да търся някакво устройство оттук или там къде да го закупя?
И там можеш да си купиш, но цената тук вероятно ще е по-добра.
Някои хотели си имат в стаите.

Общи условия

Активация на акаунт