"Прилив и отлив" - "Medcezir" - ТЕМА 74

• 31 454
  • 743
  •   1
Отговори
# 30

и да ни пречи - никой не ни пита.  hahaha hahaha hahaha

На мен продължава да ми е интересно откъде знаеш дали си подхождат или не?  Hug Hug Аз например не знам дали си подхождат.  Mr. Green Mr. Green
според мен и за мен не ми стоят хубаво  Peace

Значи чисто визуално?  Joy Joy Joy На мен пък визуално ми стоят много добре - високи, стройни, красиви, но иначе като характери и идея си нямам дали си подхождат.  Peace

# 31
Страхотна сцена!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 32

На мен продължава да ми е интересно откъде знаеш дали си подхождат или не?  Hug Hug Аз например не знам дали си подхождат.  Mr. Green Mr. Green

Значи чисто визуално?  Joy Joy Joy На мен пък визуално ми стоят много добре - високи, стройни, красиви, но иначе като характери и идея си нямам дали си подхождат.  Peace
Още отначало имах това в предвид  Peace

# 33
момичета мили, благодаря за компанията  Hug Hug Hug

лека нощ на всички!  Hug Hug Hug

# 34

Иве Hug,ама това е старата гвардия.Веселят се на макс,а младежите май са се покрили в тъмното. Wink Joy Joy

# 35
момичета мили, благодаря за компанията  Hug Hug Hug

лека нощ на всички!  Hug Hug Hug

Къде тръгна, бе мило?  Shocked
Тъкмо стана интересно  Joy Joy Joy Joy

# 36
Лека нощ на всички  Hug и утре приятен работен ден   ooooh!

# 37

Peace изяснихме се.  Joy Joy Joy

# 38

Peace изяснихме се.  Joy Joy Joy
дам  Peace Joy Joy Joy Лека нощ  Hug

# 39
Ча превъртя  Mr. Green Mr. Green hahaha hahaha

# 40
Снимка №1 -щорите са еднакви и или Ча е бил при Аталай в къщата на семейството му или Аталай е бил при Чаатай
Снимка №2 според мен шарките на килимите са различни
  Mr. Green Серенай ми е симпатична,но не и идеала за Ча според Мен,но ако са заедно много здраве и да го обяват ,за да го повярвам

ох, бе Илина ти откъде знаеш какъв е идеала на Ча?  Joy Joy Joy Joy Нито него познаваме, нито нея.  Peace Не можем да знаем дали тя му е идеал или пък дали той е нейния.  Peace Ако говориш за онези приказки, че не обичал високи и слаби свтлокоси жени, извинявай, но той по принцип си плещеше доскоро глупости. Едва след историята с наркотиците порасна и престана да говори глупости за идеали и т.н.

Това дали на нас ни е симпатична Серенай няма никакво значение.  Hug Hug Hug
Написах го и в горния пост,но пак повтарям
Не исках да прозвучи така,но според мен със Серенай не си подхождат,но ако се обичат хубаво   Peace Не ми пречи   Mr. Green И нямах предвид "идеал" в такъв смисъл  Peace

според мен и за мен не ми стоят хубаво  Peace
Пиши им- Чаатай и  Серенай веднага ще оправят нещата....

# 41
# 42

newsm10  Прекрасна!

И тази също

според мен и за мен не ми стоят хубаво  Peace

Важното е ,че на екрана нещата им се получават страхотно!  Hug Hug Hug  Другото си е тяхна работа ! Naughty

# 43
# 44
  • Варна

Любовта била безкрайна,
демонично всеотдайна!
Да! Видяхме го! Така е!
Мира и Яман!!! Това е!
Любов- за всекиго мечта!
Ах, колко истинска е тя!

Общи условия

Активация на акаунт