"Прилив и отлив" - "Medcezir" - ТЕМА 74

• 31 758
  • 743
  •   1
Отговори
# 555
от тела пиша и не моа да припадам качествено-но то е ясно де

айде вместо теб да припадна smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544

# 556
Мими, изпопадахме всички заради теб яяяяяяяяяяяя  hahaha hahaha hahaha hahaha

# 557
Още една статия за Серенай.  Laughing  След 34-та серия тази е втората на която попадаме.  Laughing

http://www.magazinduayeni.com/haber/12509/bilal-ozcan-yazdi-turk … -son-yildizi.aspx

Та автора казва, че я е забелязал още преди 6 години в ролята на София. И жена му тогава казала: колко хубаво играе това момиче.  :27: Казва, че Серенай вече има фенове от всякакви възрасти е една от новите звезди на Турция!

И е впечатлен от думите и за майка и и баща и: "Досега най-голямата ми мечта е била майка ми и баща ми да се чувстват добре и комфортно."
И за майка си: "Тя се лиши от личен живот заради мен" . И това, че винаги говори за родителите си също много му харесва. И смята, че мислейки за родителите си и споменавайки ги във всяко интервю дава хубав промер.

И завършва с "Бог да я благослови!"

bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 558
Дани, ясно.  Peace

Чернокрилата патица и в тоалетната иска да пази Мира.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Mr. Green Mr. Green Joy Joy Joy Joy

hahaha hahaha hahaha hahaha

Много се услужливи бееее щом стане дума за припадане по Ча  Mr. Green Mr. Green Joy Joy Joy Joy Joy
Окапахте на мига  Joy Joy Joy Joy

# 559

Вай бееее, Иве! Много е хубав тука! Баялдъм!  Peace

Hug Hug Нали?  Crazy
Само Ани нищо не разбира и да го обижда не спира!
  ooooh! ooooh! Mr. Green

Дани и ти ли?  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Баси, аз нещо явно не съм наред, като го намирам за доста грозен.  Joy Joy Joy Joy и бозав и несъразмерен.  hahaha hahaha hahaha

# 560
  • близо до брега на морето
 Батко Али ме кефи-има много фотки със семейството си. Ходят заедно по свето, но продължавам с ровенето относно рождения му ден-и нищо не намирам  Mr. GreenУпорит е и не казва Joy

# 561

Вай бееее, Иве! Много е хубав тука! Баялдъм!  Peace

Hug Hug Нали?  Crazy
Само Ани нищо не разбира и да го обижда не спира!
  ooooh! ooooh! Mr. Green

Дани и ти ли?  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Баси, аз нещо явно не съм наред, като го намирам за доста грозен.  Joy Joy Joy Joy и бозав и несъразмерен.  hahaha hahaha hahaha

smile3521 smile3521

# 562

love: Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyessmile3544

Батко Али е писал, че у тях всеки ден е ден на майката и сложил тази снимка.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Яяя къв е сладък  Heart Eyes Heart Eyes

Мимко, това ли е аннето ви бе?  Whistling Whistling

Ама и тя е хубавичка  Peace Peace Peace

# 563
Още една статия за Серенай.  Laughing  След 34-та серия тази е втората на която попадаме.  Laughing

http://www.magazinduayeni.com/haber/12509/bilal-ozcan-yazdi-turk … -son-yildizi.aspx

Та автора казва, че я е забелязал още преди 6 години в ролята на София. И жена му тогава казала: колко хубаво играе това момиче.  :27: Казва, че Серенай вече има фенове от всякакви възрасти е една от новите звезди на Турция!

И е впечатлен от думите и за майка и и баща и: "Досега най-голямата ми мечта е била майка ми и баща ми да се чувстват добре и комфортно."
И за майка си: "Тя се лиши от личен живот заради мен" . И това, че винаги говори за родителите си също много му харесва. И смята, че мислейки за родителите си и споменавайки ги във всяко интервю дава хубав промер.

Чакай и аз да дам някой чичек, че днес само чета преводи, а едно благодаря не казах  Embarassed Embarassed

Ани,   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
Да си участва Сери в реклами и фотосесии, не ми пречи, но взеха да ми липсват ония нагласените снимки от заведенията и кръстовищата  Mr. Green Mr. Green Whistling Whistling

# 564

Забравих това Hayırlı bir evlat!İnsan gibi insan! Добро дете! Истински човек! (Човек като човек, човечен човек  Mr. Green нещо такова)

# 565
  • близо до брега на морето
Иха, припадали сте и заради мен-мерси HugТо с такава красота, не мои му устоим на акъмчо беним кардашим Laughing

# 566
Батко Али ме кефи-има много фотки със семейството си. Ходят заедно по свето, но продължавам с ровенето относно рождения му ден-и нищо не намирам  Mr. GreenУпорит е и не казва Joy

Ами той като отговаряше на феновете си каза, че не отговарял на колко години сигурно, защото не знаел.  Joy Joy Joy Joy Joy Сладур е аби бе!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 567

Чакай и аз да дам някой чичек, че днес само чета преводи, а едно благодаря не казах  Embarassed Embarassed

Ани,   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
Да си участва Сери в реклами и фотосесии, не ми пречи, но взеха да ми липсват ония нагласените снимки от заведенията и кръстовищата  Mr. Green Mr. Green Whistling Whistling

На мен пък не ми липсват  Mr. Green Mr. Green тъкмо ще си отложа влизането вклуба поне до юни  Joy Joy Joy Joy

# 568
Ехоооо...  Hug Hug Hug
Липсвах ли ви?  Mr. Green Mr. Green

Нека припадането започне..... сега  Joy Joy Joy

Crazy Crazy Crazy Crazy  smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544

Изобщоооооооооооооо НЕ си липсвала на никого!  smile3534 smile3534 smile3534

Чакай да припадна  smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544

newsm09 newsm09 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45

Щом така ще ме посрещаш, ей ти един Крачо  Mr. Green Mr. Green Crazy Crazy

По-грозен Крачо не можа ли да намериш?  newsm09 newsm09 newsm09

нИдей да рИвеш  Mr. Green Mr. Green Mr. Green малко ми липсваше на мен, но съвсем мъъъничко.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Ей ти, че и голям  Mr. Green Mr. Green Crazy Crazy

Интересно мъжко излъчване на тази снимка. smile3503  

Ани,тенкс ! Hug Серенай има 3 млн.почитатели във ФБ. Peace
И наистина почти няма интервю ,в което да не говори с огромна привързаност за майка си -че се е лишила от личен живот заради нея и тя никога няма да забрави това,което е направила майка и за нея ,винаги ще и бъде мн благодарна и  винаги ще бъде близо нея и ще се грижи нея,защото тя е най-важния човек в живота и. Peace Дори и предишното си гадже и е представила с изв.притеснение... Laughing

Последна редакция: пн, 12 май 2014, 16:38 от vikktory

# 569
И на мен ми липсват нагласените снимки от кръстовищата   Peace Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Днес вагонче няма да има  Naughty, ама то не сме го и очаквали, де  Peace

Общи условия

Активация на акаунт