АВАТАРНИ ИГРИ 2

• 24 932
  • 731
  •   1
Отговори
# 30
Хайде и аз да се включа в играта и да се представя.  Hug
Скрит текст:
По професия съм учител и вече 12 години живея в "малка лудница". Crazy Затова мечтая да избягам от големия град и да намеря тихо и спокойно кътче, където да живея със семейството си. Обичам тишината, усамотението, природата, книгите...

Сисе, не е истина просто.  Crazy Точно това е и моето представяне. А това е моята комбинация за играта. Ако те притеснява ще търся нещо друго.  Hug

Скрит текст:
Да напиша все пак и аз нещо. Работя с деца със специални образователни потребности. Често шумът ми идва вповече и ми липсва усамотението с книга в ръка.

Руми, много си красива!  Simple Smile

# 31
Пънче,ти си и моя фаворитка.Още като ти прочетох описанието и ти видях комбинацията,си казах,че си се справила чудесно.Даже и на моя мъж те показвах.Нали се консултирам с него понякога.Този път като го помолих да ми помогне с идея за картинки,че някак не успявам да се опиша само с 4-5 картинки и той ми каза:"Е,как бе жена?!?Та ти и с една можеш да се опишеш!"Попитах го каква да е тя и той каза "Как каква?Тасманийския дявол" Joy Joy Joy

# 32
  • В сърцето на любимия човек
Благодаря ви  Blush

...и той ми каза:"Е,как бе жена?!?Та ти и с една можеш да се опишеш!"Попитах го каква да е тя и той каза "Как каква?Тасманийския дявол" Joy Joy Joy

Имам чувството, че голяма част от мъжете една майка ги е раждала, ММ има подобни шеги и за мен  Joy hahaha Joy

# 33
Ради, благодаря за новата тема!   bouquet

Момичета, стахотни сте!  Hug

Нези, аз ти завиждам неблагородно за толкова цвят при теб.  Hug

# 34
  • София
Зеленоочке, нямам нищо против, разбира се, просто имаме сходни професии и е нормално да имаме нужда от тишина и спокойствие.  Hug

# 35
  • при моите деца .....
Записвам се в новата тема.
Прекрасна ще е тази игра...
Припознах се в някои от описанията....
особено  зеленоочка и sise_to....

# 36
С тази комбинация ще участвам в играта.

Скрит текст:
Думата, която ме описва е - емоционална.
Обичам морето, природата в България, обичам и четирите сезона; обичам тишината, спокойствието. Обичам да съм заобиколена от хора, които обичам и уважавам и чувствата са взаимни. Близките ми са моето богатство.
Обичам да готвя, обичам цъфтящи цветя, шоколад  Laughing
Обичам да обичам.
Снимките, които съм избрала за играта, са от различни кътчета в България. Спокойствие, тишина, красота. Бих живяла на тези места /и не само тези/, или поне да имам всяка година възможност да ги посещавам:
Шейтан дере
Вкаменената сватба
Вилно селище "Романтика"
Дяволският мост
Изглед от крепостта Моняк

Последна редакция: нд, 11 май 2014, 08:48 от Merelenda

# 37
  • in Wonderland

Завиждам ти !
Когато бях там въобще не ми беше на ум тогава за деца , но си мислех ,че един ден , ако имам ,бих искала да ги отгледам именно в Прага ( не се случи , разбира се    Sad ) . Стори ми се ,че всичко в този град е пригодено за деца- където и да идех и в най- мизерната тоалетна , навсякъде имаше кът за преповиване  на бебе, имаше детски площадки навсякъде , градския транспорт беше пригоден за лесно влизане  с бебешки колички , а за зоопарка не зная какво да кажа , освен ,че наистина много се надявам да заведа дъщеря си един ден там  Heart Eyes . Просто е нещо прекрасно , пожелавам и на вас , ако не сте го посещавали да идете някой ден- заслужава си страшно много !
Другото , което ми направи впечатление тогава ,беше ,че няма бездомни кучета - навсякъде по заведенията , където ходих ( не съм била в някакви скъпарски места де ) си влизаха и излизаха хората с кучетата и имаше за тях кушетки , на които да си полягват ( кучетата  Mr. Green ) . Също и ми се стори , че я няма тази пошлост и показност , която я има тук в Бг -нито сред хората нито с някакви супер лъскави магазини , заведения и хотели . Дали заради невероятната стара архитектура или заради нещо друго- не зная.  Някак си всички хора ми изглеждаха много позитивни , усмихнати и добронамерени .
Общо взето - мн ми хареса Прага .Бях там преди 5-6 години , а си спомням всичко ,все едно беше вчера.  Била съм и на др места из Европа ( не мн де ) , но някак си никъде другаде не ми се е приисквало да остана и да живея там ,както когато бях в Прага.  Heart Eyes

Та така . Извинявам се за отклонението , ама ми се искаше да разкаже за хубавите си спомени от там Wink

Да пускам ли вече общия пост или да изчакам още малко ,ако някой все още иска да се включи ?

# 38
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Никога не съм се замисляла колко тояно е пригодена за деца Прага, но да, май си права Peace. За тоалетните в заведенията не съм толкова убедена де- но аз пък и ходя много по такива, в които децата просто нямат място.
Това с бездомните кучета ми беше направило също огромно впечатление и даже като последен идиот питах колегите си къде са им кучетата. Можеш да си представиш с какви очи ме погледнаха Joy. Но за сметка на бездомните си имат супер много надомни кучета, които са постоянно пуснати, постоянно досаждащи и често необгрижвани. Вярвай, няма по-осран град от Прага- сутрин като тръгна на работа, трябва да слаломирам между купчинките на домашните любимци. А живея на почти абсолютен център, на 15 мин пеша от Карловия мост.
Хората не са нито позитивни, нито добронамерени, след като поживееш между тях, но се свиква Laughing. Градът компенсира в излишък- красив, уреден, вълшебен.

За общия пост- чакаме още доста момичета и много от тях ползват неделята за преобличане. Изчакай, ако можеш, до довечера.

# 39
Здравейте момичета, много ви изпуснах Crazy. Още не съм ви прочела изцяло, но ми е много интересно да ви опозная повече Heart Eyes

Честито на Диди и подгласничките Simple Smile
Темата ми харесва, ако може да изчакате ще се включа следобед, че сега излизам  Peace

# 40
  • in Wonderland
Да , да , разбира се , ще изчакам до довечера !

Джой  , аз съм наясно ,че като идеш някъде за 10 дни , на екскурзия и нещата , в повечето случаи ти изглеждат прекрасни . Друго  е , като заживееш там .  Peace

# 41
ето ме и мен Simple Smile
Скрит текст:
Не знам как да се опиша. Противоречива, контрастна, романтична и меланхолична, ексцентрична, мечтателка и много емоционална. Не показвам чувствата си и трудно допускам хора до себе си.
Завърших PR, но доста съм работила в HR, сега съм администратор. Най-голямата си грешка в живота си отчитам това, че навремето не се насочих към ветеринарната медицина, обичам животните...тоест обожавам ги. Предполагам, че ако бях тръгнала по този път,  бих била по-удовлетворена. И сега се опитвам да правя нещо за тях, но в крайна сметка е твърде незначително.
Лятото е моят сезон -  мириса на море, пясъка под крака ми, летните вечери, тогава се чувствам  истински завършена. Обичам и есента, меланхолията и търся спокойствието, което да потушава крайните ми чувства. Чувствам се добре както в шумна и луда компания, така и на тихо, безлюдно място, имам нужда и от двете. Моят хабитат вкъщи е терасата ми с цветя, много е малка обаче и не мога да се развихря, така както искам. Започнах да ги гледам преди 2 години, но започва да се превръща и в моя страст.  Мечтая за голяма градина, в която да гледам много цветя, билки и овошки Heart Eyes.
Обичам да пътувам, обичам самото пътуване...ранното ставане, черното кафе, еуфорията, плановете  Heart Eyes
Обичам хубавото червено вино и студената бира Grinning

Ради, благодаря за темата Hug

Последна редакция: нд, 11 май 2014, 19:19 от loca

# 42
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Лока, ти си една от тези, чието представяне чаках с най-голямо нетърпение Hug.

# 43
 Lásky jedné tmavovlásky,  Hug

# 44
  • КиТ
И аз да се представя,ще бъда кратка,щото много не ме бива в това  Crazy
Скрит текст:
Та това е моята интерпретация на мен,романтична душа,волна душа Heart Eyes която иска любов и мир по света  Joy
Аз също обичам много морето,лятото,свежата утрин,мириса на прясно окосена трева.
Обичам много да пътувам,да преоткривам нови места,старая се възможно повече да попия от всичко,защото съм там и сега,от колкото да щракам селфита и позьорски снимки...снимам се просто за спомена.То тока си е от време,напоследък излязоха тия позьорщини дето много ме дразнят и ме изкарват извън кожата ми.
Мисля,че съм прекалено добър приятел,за това често,често ме използват,ама кво да се прави натура,все пак съм везна  Blush Joy
Стига нали  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт