Избор на училище за първокласник-Бургас-прием 2014 г.

• 72 453
  • 483
  •   1
Отговори
# 330
Не съм останала с впечатление, че Славейковото е много предпочитано.... Хит са Бр. Миладинови и Васил Априлов.....
Аз съм се интересувала от Славейковото и ми препоръчаха г-жа Николова, но нямам лични впечатления
А за новото училище няма никаква информация.

# 331
  • Бургас
За Славейковото училище и аз чувам хубави неща за Николова. На наши съседи детето е четвърти клас при нея в момента, знам че са доволни.

# 332
  • Бургас
tedy_sp, дъщеря ми в момента е в четвърти клас в Славейковото училище. Доволна съм. Мога да препоръчам две учителки: Франгова и Николова.  Peace

# 333
Здравейте,
дъщеря ми ще е първи клас тази година и съм се насочила към "Братя Миладинови" , но към момента нямам познати които да ми препоръчат. Някой с добри впечатления от учителка, която поема тази година първи клас?

# 334
  • Burgas
Аз съм се насочила към А.Страшимиров (Славейков) живеем много близо. Ако някой има впечатления от учителките, които поемат 1ви клас ще съм благодарна да сподели.

# 335
Здравейте аз съм майка на дете родено през 2010г. Бих искала да запиша детето си в Йордан Йовков или Климент Охридски в к-с "Изгрев". Ако някой има дете, което в момента е четвърти клас в някое от тези училища или просто има информация за добри учители които ще поемат първи клас, моля да сподели. Благодаря предварително.

Последна редакция: пн, 27 фев 2017, 16:32 от stelito321

# 336
Ние също сме набор 2010г и ще бъдем в първи клас тази година.Насочила съм се към Базовото училище,но нямам наблюдение за нито една от госпожите.Моля за  мнение за г-жа Виолета Янчева,Мария Димитрова,Павлина Гегова,Недка Стойчева,Женя Лалчева,Радка Маргаритова,които ще поемат децата през 2017г.Благодаря много.

# 337
  • Burgas
Ние също сме набор 2010г и ще бъдем в първи клас тази година.Насочила съм се към Базовото училище,но нямам наблюдение за нито една от госпожите.Моля за  мнение за г-жа Виолета Янчева,Мария Димитрова,Павлина Гегова,Недка Стойчева,Женя Лалчева,Радка Маргаритова,които ще поемат децата през 2017г.Благодаря много.
Преди 5г Мария Димитрова беше на занималнята на мойта дъщеря, много съм доволна, чудесен човек и преподавател.

# 338

И преди съм го казвала в тази тема - най-голямото преимущество на Базовото е, че различните предмети на децата се водят от различни преподаватели, специалисти по предмета - както в по-горния курс, така че не е чак от такова значение при кой класен е детето. Водете се от интересите на детето и изберете паралелката според избираемите часове. Моят беше в паралелка с английски и излезе от училището с много високо ниво на езика - сравнявам го със сегашните му съученици, които уж също са учили английски в началното училище.

# 339
Видях, че вече са публикували правилата за прием за първи клас
Прави ми впечатление едно предимство.... Rolling Eyes
Деца, чиито родители са с месторабота в района на съответния Център за административни услуги, където попада избраното училище.
Т.е. още една точка, ако местоработата е в района на училището?

# 340
  • Бургас
Т.е. още една точка, ако местоработата е в района на училището?

Да, точно така.

# 341
А как или по-точно кога се калкулира тази точка? Във формата за регистрация не се вписва къде работят родителите

# 342
  • Бургас
На това не съм обърнала внимание.
Но тук, последната страница на втория документ пише, че тази точка се доказва с трудов/граждански/друг договор - http://www.burgas.bg/bg/info/index/804

РЕДАКТИРАМ - под всяко меню за избор на училище има отметка за това предимство, където е и отметката за брат/сестра.

Последна редакция: ср, 08 мар 2017, 12:33 от Мaрия

# 343
РЕДАКТИРАМ - под всяко меню за избор на училище има отметка за това предимство, където е и отметката за брат/сестра.
Благодаря! То всеки може да си натисне тази точка +, която дава предимство, пък после при записването....чакай да доказват, че да им отнемат точка, че да ги класират наново Whistling

# 344
  • Бургас
Ами, ако всичко се спазва стриктно би следвало да дисквалифицират децата с неправилно подадена информация. То родител може да декларира и че живее в района на училището по постоянен адрес. Но нали искат копие от личната карта след това? Тези проверки се извършват на място от директор/учител и е субективно, да.
Да се надяваме, че няма да има злоупотреби.

Аз тази точка по месторабота мога да я ползвам, но не ми се иска да нося копие от трудовия си договор. Затова ще я пропусна. И без нея ще приемат сина ми, тъй като сме в район по постоянен адрес и печели още 6 точки от батко си.

Общи условия

Активация на акаунт