Избор на училище за първокласник-Бургас-прием 2014 г.

• 72 444
  • 483
  •   1
Отговори
# 360
За Базовото училище мога да препоръчам Виолета Янчева,Мария Димитрова,Павлина Гегова   Wink Лични наблюдения имам само от Гегова, прекрасен учител...трябва да знаете, обаче, че ако си харесате един учител, то той ще преподава на детето верочтно само по един предмет...т.е ако по бълг.език е добър учител, може по математика да не изкарате късмет.

# 361
  • Burgas
Системата май не е отворена още за разглеждане? Или аз не мога да я намеря  newsm78

# 362
  • Бургас
Системата май не е отворена още за разглеждане? Или аз не мога да я намеря  newsm78

Отворена е от месец поне. Заповядай - http://www.uburgas.org/

# 363
  • Burgas

Отворена е от месец поне. Заповядай - http://www.uburgas.org/
Благодаря! Вчера не можах да вляза, днес стана.

# 364
  • Бургас
Здравейте,момичета, от дечицата, които кандидатстват тази година има ли набор 2011?Малката е родена в началото на годината и ако тръгне сега ще е на около 6г 8м, според директорка на училище, с която разговарях по добре да оставим за догодина, а според мен ще много голяма тогава newsm78

# 365
  • Пловдив
Здравейте,момичета, от дечицата, които кандидатстват тази година има ли набор 2011?Малката е родена в началото на годината и ако тръгне сега ще е на около 6г 8м, според директорка на училище, с която разговарях по добре да оставим за догодина, а според мен ще много голяма тогава newsm78

Системата разрешава ли да се регистрира дете от този набор?

# 366
  • Бургас

Аз бих оставила детето да тръгне с набора си.
Големия ми син е роден ноември и като започна първи клас беше на 6 год и 10 мес.
Справи ви се, то в първи клас не е толкова страшно и повечето неща ги знаят. Но му се играеше, а и още му се играе де, въпреки че вече е четвърти.  Laughing
Ангажиментите стават много повече отколкото в детската градина. Ставане рано, домашни. Ако ходи на занималня няма как да си почине на обяд. Прибираше се каталясал и в 18 часа заспиваше на дивана, докато гледа детско, чакайки вечерята. Времето за игри и странични занимания рязко намаля.
Поради тази причина бих оставила още една година безгрижие на детето.
Малкия ми син през юни става на 7 год, на есен първолак. Честно казано ми е мъчно, че и той порасна толкова бързо. И като гледа батко си колко е натоварен изобщо не му се тръгва на училище.  Mr. Green

# 367
  • Burgas
Мойта е родена февруари 2010г и ще тръгне 1ви клас сега септември и ще бъде 7г и 7м, изобщо не съм помисляла да я пуска миналата година, по добре да си върви с набора, по голяма по добре според мен.

# 368
  • Бургас
И аз като,че ли започвам да мисля за кандидатстване догодина, притеснявах се да не е най-голямата в класа  Simple Smile

# 369
  • Бургас
Те децата се радват, като са по-големи.
Моя в началото страдаше, че е един от най-малките в класа.  Simple Smile

# 370
  • Burgas
Всички полета в системата за ел. кандидатстване ли са задължителни за попълване, например емейл, тел. номер на втория родител?
И най малко колко училища трябва да се посочат? Може ли да посоча само едно?

# 371
  • Пловдив
Всички полета в системата за ел. кандидатстване ли са задължителни за попълване, например емейл, тел. номер?

Имейлът е задължителен, нали на него идва известието за регистрация, аз попълвах всички полета, за да не  рискувам да изгубя време ако системата ме върне за липсваща информация.Моят имейл и телефон бяха и в данните на мъжа ми, копирах ги и ги пейстнах, за да спестя време.

# 372
  • Burgas
Аз със сигурност ще попълня за мен всичко необходимо, питах се за втория родител дали е задължително, но май най добре е да се попълва всичко.

# 373
Здравейте,
според вас как е редно? Аз съм самоосигуряващо се лица и работя от в къщи. Дали да отбележа +1т. за месторабота. Въобще как ще се доказва тази точка?

# 374
  • Бургас
Здравейте,
според вас как е редно? Аз съм самоосигуряващо се лица и работя от в къщи. Дали да отбележа +1т. за месторабота. Въобще как ще се доказва тази точка?

С копие от трудов или граждански договор.

Общи условия

Активация на акаунт