Енгин Акюрек в „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 268

• 38 304
  • 724
  •   1
Отговори
# 570

Хади.... Нова снимка с Енгин. Феновете до него - с тениски на Бешикташ.

Уау !

Браво на тази Гюлнем ...
newsm03

Скрит текст:
Само да ви покажа тазгодишната котарана ... не зная дали си спаси опашката, защото аз гледам на компа у дома уеб камерата от главната улица където преминава карнавалното шествие. Такъв дъжд вали в момента над Габрово, че е ревю на  чадъри - всякакви ...  Grinning

Последна редакция: сб, 17 май 2014, 19:00 от Марта_49

# 571
  • Пловдив

https://www.facebook.com/EAInternationalFans/photos/a.5064891627 … ype=1&theater

Гюлнем е написала: "Ние се снимахме днес с батко Енгин на снимачната площадка. След края на снимките, отиваваме да гледаме мача на стадиона, поздрави."

.......................
Явно има мач на Бешикташ - поклон за жертвите в мината.
Скрит текст:

# 572
Леле, тази фенка голяма късметлийка... И не й пука, че по цял свят ще й завидим... завиждам  ooooh!

# 573

https://www.facebook.com/EAInternationalFans/photos/a.5064891627 … ype=1&theater

Гюлнем е написала: "Ние се снимахме днес с батко Енгин на снимачната площадка. След края на снимките, отиваваме да гледаме мача на стадиона, поздрави."

.......................
Явно има мач на Бешикташ - поклон за жертвите в мината.
Скрит текст:

Точно така. Снимката е от днес, защото мача е от 19 часа на стадион Иньоню за Супер лигата.

Ще играят Бешикташ срещу Генчлербирлиги от Анкара.

# 574

Нещо сравнително старо,но хубаво.

# 575
Ееее, Миле! Неземна красота!!! Пу-пу... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 576
И двата отбора са свързани по някакъв начин с Енгин,за кого ли ще вика.голяма дилема.
А от тази снимка пита "Хубав ли съм"

# 577
  • Пловдив

Снимка от днес и с Туба. В прозорчето на фургона - май е Хюсейн.

Брадата на Енгин - подстригана, намалена....

# 578

Намирам, че сравнение с Керимовото време, драстично изтъня момчето ни.

Вика Марианка, че станал фин мъж, а на мен вече ми дожалява. Сякаш много се преуморява.

# 579

Комет,слагам ти тези снимки за сравнение. Не е по-слаб,но според мен формата на брадата оказва влияние.

# 580
Няма как да не е по-измъчен при положение, че Йомер в момента страда и се преуморява ...
Миле, ако от формата на брадата се отслабва, да взема да си пусна Joy Хем е модерно за жени ...

# 581

Енгин, Керим, Йомер ...

# 582

Милка,  не е от брадата. Отдавна го наблюдавам, а смея да твърдя, че имам " набито" око. Действително отслабна, дори като Тек е по пълен. Той по начало е висок и слаб,
но сега е много изтънял. Ще забележите, като го разсъблекат във филма, нали се стопли вече.
Ако това е по негово желание - чудесно, но ако е от пренатоварване ми е мъчно за детенцето ни.
Аз всякак си го харесвам.  Grinning Grinning Grinning Grinning

# 583
Ролята е такава, момичета! Той много се вживява - всички знаем! Няма как да е пухчо и да предава страдание! Поне аз така смятам  Hug Hug Hug
Предлагам в следващата си роля да изиграе султан, ако толкова го мислите! Мисля, че добре ще го охранят за нея  Joy

# 584
  • Пловдив

Сравняват им тениските....в туитър де.

Общи условия

Активация на акаунт