Енгин Акюрек в „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 268

• 38 304
  • 724
  •   1
Отговори
# 630

Снимат пред палицейското управление, галиба...

Но нашето момче напоследък май доста често ползва телефона си... поизостави вестниците. Simple Smile

# 631

#Crazy Ама Туба защо е облечена така, направо падам... от стила й.

# 632

Без телефон не знам какво би правил Енгин.

# 633

И аз паднах от визията й, но си казах да не го правя на въпрос, че може да се засегне някой.

За сетен път се уверявам, че стилистките на този сериал са под всякаква критика. Как може така

да се изгаврят с хубавата  жена, просто недоумявам. Все едно е нашенка от село, както пеят НЛО.

Ако така ходят бижутерките от Рим, здраве му кажи.  Joy Joy Joy

# 634

Нарочно не махнах "дамгите". Така става ясно колко е грозно да се поставят надписи върху обекта на възхищението ни... Нека ги има, но по-скромно, отстрани... никой не отрича авторството на хората, изпратили снимките. Даже сме благодарни. Но да го дамгосват за собственост като стока...  ooooh!

# 635

Днес трябва да  повтарят 5 серия по АТВ.

# 636
  • София
Скрит текст:

Вай бе, Елиф е бетер Хасрет Stop  Crazy Crazy Ама може и да е Туба не в роля, тя си го има малко тоя стил  newsm78

# 637
  • Пловдив

Гледайте красота, не се ядосвайте. С любов... Енгин Акюрек.

# 638
Не е Елиф. Това е "работният" стил на Туба. Няколко пъти излязоха снимки с тая блуза, след това не беше с тези дрехи в сериала.

# 639
  • София
Не е Елиф. Това е "работният" стил на Туба. Няколко пъти излязоха снимки с тая блуза, след това не беше с тези дрехи в сериала.
Така си и мислех, това е Туба  Hug Ами всеки си има разбирания и вкус, нейните не ми допадат нищо, че по образование е моден дизайнер  Joy

# 640
Скрит текст:

На мен също ми изглежда странно... но... всеки има право на лош вкус. Simple Smile

# 641
  • София
Скрит текст:
На мен също ми изглежда странно... но... всеки има право на лош вкус. Simple Smile

Лош, добър  Joy Joy Joy може да се котира в модните среди, да си облечен като........парцалан. Да не кажа като друго   Crazy

# 642
Честно казано, все едно ми е как се облича Туба в ежедневието си. И ежедневието и не ме интересува, всъщност. Simple Smile За мен е важно да си върши добре работата по време на сериала. Засега съм доволна от играта и, въпреки, че не е моят тип актриса. Simple Smile

spam2

Скрит текст:

Joy Joy

Нощни снимки. Simple Smile Пита се кой е зад завеската? Wink

Последна редакция: нд, 18 май 2014, 13:46 от marytza

# 643
  • София
Добре седи Туба до Енгин, спор според мен няма, но сценария е никакъв. В смисъл това не е сериал от типа на КВФ не и като АБО, това си е криминална сапунка ако ще 100 награди да спечели аз също гласувам, гледам го заради Енгин. Ако не беше той хич нямаше и да го погледна. И сума недомислици има, а btw  къде е loveofmine newsm78

# 644

Разбира се, че не е Елиф. Нейните парцалки са китка в сравнение с тези на Туба,
но както и да е, важно е, че  до тук в сериала играе добре.

Общи условия

Активация на акаунт