Енгин Акюрек в „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 268

• 38 342
  • 724
  •   1
Отговори
# 75
  • Пловдив

Йомер изпрати Елиф и отиде при Пелин.... На сутринта двамата братя си поговорихо братски.... Елиф връща Левент във фирмата и поставя задача на него и Бафар: да организират парти за служителите от фирмата и да намерят ателие. Не е забравила заръката на Метин.

# 76
  • Пловдив

Прекрасни моменти. Нотките на хумур с кавгите им.

# 77
Бахар описва Елиф като студена и безчувствена,но в същото време Елиф обича силните мъже-герои.Но когато с този мъж имат една цел Елиф се влюбва в него страстно.И в нейните очи Йомер е точно този герой,който върви рамо до рамо с нея и едно по едно изпълнява обещанията си,не я изостави в трудните моменти,носи отговорност за нея да не и се случи нищо лошо докато са заедно.Тя живее в лукс,но не обича луксозните места,обича да ходи на къмпинг,обича да катери върхове,обича да е изцапана и косата и да е разпиляна-съвсем обикновени неща,които се случват на обикновените хора като Йомер.Той е героят в нейните очи,защото когато и да го е помолила за помощ той никога не и обърна гръб.И може би там в сладкарницата беше моментът да му каже всичко,което премълчава,но не го направи.Мобе би от срах,че ще го разочарова и той ще се откаже от нея в средата на раследването-преди да са намерили сестра и,диамантите и убийците,Защото тя знае,че без него няма да се справи и е загубена.        

# 78
  • Пловдив

Съткъ под натиск на Метин, манипулира Елиф. Йомер пак я предупреждава. Йомер получи покана за партито от Зеррин. Докато Елиф тук все още се опасява от играта, то в 8  и очаквания 9 (трейлъри и подсказки към него), няма да бърза играта на любов да приключи.

# 79
Здравейте момичета! Hug
kami999, много здраве и радост! newsm59
Честит празник момичета!  bouquet

Хубаво е човек да има опора до себе си, да му се доверява! Heart Eyes

# 80
  • Пловдив

Отново закачка, но и Йомер я изпитва. А Елиф го излъга за пореден път. Така и не му каза откъде има парите. Разбираме и за чувствата на Йомер към Сибел все още. Как ще се развият разкритията около Сибел, дано разберем нещо в епизод 9.

# 81
Здравейте,момичета.Имам сериозен проблем с "мозъчето"на компютъра.Задръстила съм го със снимки и вече се бунтува.Не съм ви чела от вчера,беше блокирало всичко и толкова ми липсвахте.Пожелавам ви успешна седмица и много новини за нашето съкровище.

Много си го харесвам на тази снимка.Погледнал е така миличко.
Ще се върна да прочета какво сте сътворили.

# 82

Много, много въпроси има все още. И твърде малко отговори...

# 83
  • Пловдив

Отиваме на партито.

# 84
Да ви кажа пък на мен какво ми влезе в главата от вчера.Дали полицейският началник Али няма да се окаже брат на майката на Метин или някакъв близък техен роднина.От това,което видях м/у двамата отношенията им са доста близки такаче като нищо може да са свързани по някакъв начин. 

# 85
  • Пловдив

Запозна се с Левент и с Бахар. Не вярвам да не се е сетил Йомер къде я е видял - в холдинга... Очаквам игра между Бахар и Йомер. Пънар се опита и тя да му напомни за себе си. Получи си поредната доза мъчение обаче... Пяхме, бяхме лицемерно любезни... Изстрел, но зрителят знаеше...

# 86

Според мен, сценаристките ни показват, че Елиф е една смела, наивна и горделива/най-вече от величаенето от баща И/жена.Тя не споделя с Йомер, не само от страх, но и от гордост.Свикнала е на одобрение!Умна е и осъзнава, че греши, но продължава, защото е свикнала така, винаги да е права.
Не случайно пренебрегна мнението на Аслъ за назначаването на Левент.Не случайно така се доверява на Бъхар, на Танер.
Елиф трудно поддържа и връзки, трудно се оставя да бъде подкрепяна,а с Йомер постепенно се отпуска, променя се, и сигурно си мисли, че той ще трябва да И прости.
Остава и тя да проумее, че и "героите" са човеци, въпреки че Йомер още нищо не е сгрешил/спрямо нея/.

# 87
И аз си помислих за варианта м/у Али и Метин да има родствена връзка, Ками. Кой знае?... Но пък от друга страна, Таяр май не е наясно точно кой е връзката в полицията на Метин... ако са роднини, предполагам, че би познавал Али... newsm78

# 88
  • Пловдив

Колко е величествен тук Йомер.
...............
Тайни - едно от многото послания в анонса. Чакаме ги. Мисля, че единственият открит и честен в този сериал ще е Йомер.

# 89
И аз си помислих за варианта м/у Али и Метин да има родствена връзка, Ками. Кой знае?... Но пък от друга страна, Таяр май не е наясно точно кой е връзката в полицията на Метин... ако са роднини, предполагам, че би познавал Али... newsm78
 Таййар пък може да не знае,че Метин има вуйчо,който работи в Полицията.Може когато чиче е имал връзка с майката на Метин,Али да е учил на друго място за полицай и по този начин да не се познават.Ще видим.И тук има нещо,но засега е неизвестно.Да не се окаже накрая,че всеки е свързан със всеки.

Общи условия

Активация на акаунт