Енгин Акюрек в „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 268

• 38 395
  • 724
  •   1
Отговори
# 480
Това са промо-снимки, подобни на тези, които сега подават епизод за епизод към КРА.
Скрит текст:

Да, но не са от сета. Реших, че съм пропуснала нещо невиждано и щях да помоля да го качите пак.
Примерно как Берен и Енгин си бъбрят зад кулисите... Иначе тези снимки (с малки изключения) ги има в официалния сайт на филма, тук - http://www.fatmagulunsucune.tv/

# 481
Ъхъм. Пак са си от сета, мила, но не са зад кадър. Когато са стоп-кадри, колкото и да е качествено видеото, снимките са с др. качество. Фотографските снимки си личат по качеството.

Усмихнат следобед ви желая.

Последна редакция: пт, 16 май 2014, 12:54 от marytza

# 482
Ъхъм. Пак са си от сета, мила, но не са зад кадър. Когато са стоп-кадри, колкото и да е качествено видеото, снимките са с др. качество. Фотографските снимки си личат по качеството.
На кое казваш "сет"?
За мен това са снимки зад кадър (а не от филма) и затова реших, че нещо съм пропуснала.
А иначе, качествени или не, тези снимки са кадри от филма. Както и да е, успокоих се, всичко имам до тук. А тези, които ги нямат, може да разгледат и тук (но нищо ново няма, уточнявам)- https://www.facebook.com/media/set/?set=a.247033358815457.107374 … 870626&type=3
  bouquet

# 483
  • Пловдив

https://www.facebook.com/ayyapim.ayyapim/photos/a.24703335881545 … ype=3&theater

Избрах тези две снимки от линка - толкова са хубави тук, така се вълнувахме. Пише:Fatmagülün Suçu Ne - Set Fotoğrafları/Комплект-група снимки.

Последна редакция: пт, 16 май 2014, 13:17 от mariana51

# 484
Избрах тези две снимки от линка - толкова са хубави тук, така се вълнувахме. Пише:Fatmagülün Suçu Ne - Set Fotoğrafları
Значи "сет" е кадър от филм, ок.
Аз "сет"  казвам на това примерно, но както и да е, не е важно.

Пише: Fatmagülün Suçu Ne - Set Fotoğrafları/Комплект-група снимки.

Set Fotoğrafları/Комплект-група снимки - демек "Албум"?
Ептен се обърках   Joy

Последна редакция: пт, 16 май 2014, 13:46 от AureliaFelix

# 485
  • Пловдив

Малко красота от епизод 6.

# 486

Невероятен е.

# 487

Привет момичета Енгинки !  Two Hearts

Днес пак носталгично сте се озовали при Керим ...

Да не остана по-назад от вас 

# 488
  • Пловдив

Хади, време е:
Скрит текст:

Има предложение - последната седмица на сезона на "Мръсни пари и любов" да дадат два епизода едновременно, 14 и 15. Така хем ще влезат във времето, хем ще имаме велик финал.

# 489

Има предложение - последната седмица на сезона на "Мръсни пари и любов" да дадат два епизода едновременно, 14 и 15. Така хем ще влезат във времето, хем ще имаме велик финал.

Направо да ги пускат - хич да не питат.

Да ви предложа нещо интересно / поне мен ме впечатли много /

Скрит текст:

Последна редакция: пт, 16 май 2014, 15:50 от Марта_49

# 490
Стига де! Това са около 4-5 часа пред ТВто - с рекламите и повторението в началото  Joy smile3532 Да ги дадат 2 дни поред или през ден... Иначе ще трябва да стоим докъм 2ч посред нощ. Много ще проспят финала  Laughing

# 491

Ето още нещо от "КВФ"

Пак си мисля дали ще се държат отново така непринудено кагато са заедно.

Да не вземат сега да ги "скарат" което и очаквам между другото, ако Йомер разбере за спестените истини от Елиф...

Или пък  той да се отдръпне, защото ще чувства вина задето "предава" любовта си към Сибел ...

Последна редакция: пт, 16 май 2014, 16:42 от Марта_49

# 492

Забелязвате ли, мили момичета, че някак по вяло върви комуникацията в темата, когато няма
седмичната серия. Не, че е скучно, но сякаш всичко сме си казали и показали. До такава степен сме обсъждали и коментирали случващите се събития, че само нова серия ли пък някоя новина може да ни върне познатия ритъм.

Да, имаше някакъв неписан ритъм за комуникация -  серия - коментари, превод на  серията - пак
коментари. Междувременно се появяват новини, снимки, трейлъри, подсказки и други и така
неусетно е дошла сряда и пак отново.

Тези две седмици почивка ни нарушиха ритмичния начин на виртуален живот и сега с нетърпение
по голямо от всякога ще очакваме срядата. И чак тогава ще продължим с познатото темпо.

Всъщност миналата седмица правихме преговор и тя мина бързо.

Да си пожелаем търпение до 21 май, когато в 20 часа ще се насладим на поредната среща с
нашите любимци. До тогава и всеки гледан  клип, гиф или снимки са добре дошли.

# 493
Аз да попитам,кой го дава предложението-момичетата от нашата тема.Аз например предлагам маратон. И понеже много ни мъчат може да си продължат сезона до 20 серия.Обичам кръглите числа.

Това усмихнато момче мога да го гледам по 24часа в денонощието и пак няма да ми омръзне.

# 494
Скрит текст:

Ето още нещо от "КВФ"

Пак си мисля дали ще се държат отново така непринудено кагато са заедно.

Да не вземат сега да ги "скарат" което и очаквам между другото, ако Йомер разбере за спестените истини от Елиф...

Или пък  той да се отдръпне, защото ще чувства вина задето "предава" любовта си към Сибел ...[/b][/color]

Ех, Мартичка, ти си на път да ме опровергаеш.

Хубаво е ,че с въпросите си ме караш да мисля, но тези сценаристки са непредвидими. Решили са този път да излязат от клишето, но дали ще им се получи.

Тези прибързани действия от страна на Елиф са нестандартни за тяхната действителност.

Но как ще се държи Йомер - ето това е въпроса чийто отговор не знам.

От предположенията, които прочетох, преобладава мнението, че ще се държи дистанцирано.

Общи условия

Активация на акаунт