Енгин Акюрек в „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 268

• 38 379
  • 724
  •   1
Отговори
# 495
  • Пловдив

Милка, предложението за две финални серии е от момичетата в Американския форум. Но в него пишат фенове от цял свят.

# 496

Комет  Two Hearts Толкова бяха готини във всичките си "кавги" ...

Сега с тези подсказки и резюме - имам чувството, че няма да имат общи сцени.  Освен там където той ще бъде посрещнат по- особено в дома и.

# 497
Кометке - вяло е... Но какво да коментираме? Ние разтегнахме такива локуми, които дори в главите на сценаристите не са се теглили, а нямаме серия, която да обсъдим...
Всичко е казано, повторено, запомнено  Joy
Че и преговор направихме.... Не ми идват идеи за нови неща, въпросите ми си стоят  Peace

# 498

Комет  Two Hearts Толкова бяха готини във всичките си "кавги" ...

Сега с тези подсказки и резюме - имам чувството, че няма да имат общи сцени.  Освен там където той ще бъде посрещнат по- особено в дома и.

Според мен кавги пак ще има, но няма да са толкова готини. Този път кавгите ще започнат
за лъжите и какво забавно има в тях - нищо. Непринудените взаимоотношения мисля, че вече
са минало. Сега ще бъдем много сериозни до момента в който ще се влюбим.

# 499
# 500
  • Пловдив

http://www.televizyondizisi.com/index.php/televizyondizisi-com-2 … clandi/196810/17/

Приключила е анкетата на televizyondizisi. В 4 от 5-те предложени категории от тях, печели "Мръсни пари и любов".
1. Най-добър сериал за 2014 - "Мръсни пари и любов" (Ай Япъм);
2. Най-добра актриса за 2014 - Туба Бюйюкюстюн ("Мръсни пари и любов");
3. Най-добър актьор за 2014 - Енгин Акюрек ("Мръсни пари и любов");
4. Най-добра поддържаща актриса за 2014 - Илкин Тюфекчи .("Мръсни пари и любов")

...................
Енгин печели за 3-ти път тази анкета - за 2011, 2012.

# 501

Момичета по стар петъчен закон всички се събирате на сладка приказка в по-късните часове.  newsm47

Затова и аз ще свърша малко работа и да се надявам,че ще мога да се присъединя към компанията ... newsm53

Скрит текст:

Скрит текст:

http://www.televizyondizisi.com/index.php/televizyondizisi-com-2 … clandi/196810/17/

Приключила е анкетата на televizyondizisi. В 4 от 5-те предложени категории от тях, печели "Мръсни пари и любов".
4. Най-добра поддържаща актриса за 2014 - Илкин Тюфекчи .("Мръсни пари и любов")

...................

smile3501 за Енгин  smile3501 за Туба  smile3501 за Илкин

smile3501 за   „Kara Para Aşk”

# 502

...................

Ето за това говоря, като няма серия да има хубави новини. Браво !   newsm10

Благодаря Марианка.  newsm51

Последна редакция: пт, 16 май 2014, 18:24 от komet

# 503
  • Пловдив

От повечето пускани анкети, тези на  televizyondizisi са най-престижни. Раздават плакети. Не сме се и съмнявали в екипа на "Мръсни пари и любов". А и ние сме дали своя глас.

Нова снимка от зад сцена.

# 504

Нашето усмихнато момче.

# 505
  • Пловдив

Енгин - плакетите за най-добър актьор за 2011 и 2012 г. За ролята му на Керим в "Каква е вината на Фатмагюл?".

# 506
От няколко дни ме гложди една мисъл.Защо Зерин - ханъм проявява такава слабост към Нилюфер.Да не би тя да е плод на някоя нейна  забежка. И още нещо - фразата "разбиваш ми сърцето"също има  друго значение в нашия език,т.е.има любовно послание.Не мисля,че Йомер вложи такъв смисъл,а искаше да каже "Обиждаш ме".

# 507
  • София
[
Скрит текст:
img width=600 height=338]https://scontent-a-ams.xx.fbcdn.net/hphotos-ash3/t1.0-9/1939906_1416770725264076_2014995595764788933_n.jpg[/img]

От повечето пускани анкети, тези на  televizyondizisi са най-престижни. Раздават плакети. Не сме се и съмнявали в екипа на "Мръсни пари и любов". А и ние сме дали своя глас.

Нова снимка от зад сцена.
Това е стара снимка от фотосесия за списание. Мисля, че от миналото лято  Peace

# 508
Привет.

Стара снимка. Но хубава. Simple Smile Като всички други, впрочем. Поне според мен. Simple Smile

# 509

Скрит текст:
Много често тук си казваме,че не бива да сме прекалено критични към сценария и винаги трябва да имаме едно на ум,че това е сериал и има доза прекалености и отклонение от реалността. Напълно съм съгласна с това,но когато все пак се спазва някакъв резон и не се прекъсва логичната нишка. Ако се следва тази нишка,нека да си я хиперболизират колкото искат,но когато със сюжетните си решения подценят елементарната интелигентност на зрителя,тогава вече кипя от възмущение. Само защото сценаристките са същите,които пишат сценария на КРА гледам "Сезони на любовта". Един филм,който  е  истинска пародия и обида за зрителя. мога да го причисля само към ненаучната фантастика. По три пъти на ден се кръстя да не окепазят нашия сериал и да провалят Енгин. Засега въпреки многобройните разклонения на сюжетната линия следват някаква логика. Струва ми се,че и техния авторитет е заложен на карта и трябва да дадат всичко от себе си и да направят наистина нещо запомнящо се,за което да се говори дълго.
Дано не съм ви подразнила с коментара си.

Общи условия

Активация на акаунт