Отговори
# 585
Съвсем сериозно-  продуцентската новина беше обявена в един съмнителен сайт и нямаше нищо написано за чичо Изет  newsm78 newsm78 newsm78 или има и друга новина?

Embarassed сега прочетох-  adi_ko, тогава желая успех на Бурак, явно Чапа струва повече отколкото на нас ни се струва- всъщност понякога е и симпатична(фотошопи-мотошопи Joy Joy Joy)

# 586
чичото има и заведения,богат е ,той му помогна за дюнердж....

Става дума за Иззет Чапа, нали?
Бащата на Джейлян?

# 587

Уф.... таман се размечтах и пак  no no no newsm09

Е , ако  заведението на Бу е в сграда на бащата Чапа и ако и в творческия му бизнес инвестира милия Бу е загробен. Дано не е истина !

НАГ  Heart Eyes Wink Wink благодаря ти за стиха казан с чувство пред  щраус ли що ли newsm78 Laughing

# 588
Мдже би затова обтказа роля при арабите...
Може би затова обяви,че ще прави дълъг отдих...

# 589
Наг, да

# 590
Наг,бащата на Джейлян и този Изет са братя от различни бракове...Историята на семейството е интересна,има статия ,която ти чудесно ше прочетеш,а аз с гугъл??Ч?Казвам интересна,защото запознават читетеля с началото на бизнеса си,т е забогатяването...имат връзка нещо с Америка,.майката на този Изет като че ли бепе,тя е писателка.....аз ще потърся и на лични ще ти пиша ако проявявап интерес

# 591
E, хубава работа newsm78
Бащата на Чапа и сценарии ли пише? newsm78
Тия са цял филм ooooh!

Ясно, чичото на Чапа  Wink
Всестранно надарени, затова са забогатели, от всичко разбират, дори и от мъже- откраднаха Бу #Cussing out

# 592
Ами, не мога да го упрекна..
В тази индустрия не може да направиш такава крачка без
подкрепа от някой влиятелен човечец..
Дано да него заробят..
Но щом са си стиснали ръцете, вероятно Бурак няма да се
даде курбан на семейство Чапа, а ще използва тази подкрепа
като трамплин.
Пък всичко това може и да е някаква клюка
и ние тука си ги редим всякакви..

Спокойна нощ на всички. wavey

# 593
Наг,бащата на Джейлян и този Изет са братя от различни бракове...Историята на семейството е интересна,има статия ,която ти чудесно ше прочетеш,а аз с гугъл??Ч?Казвам интересна,защото запознават читетеля с началото на бизнеса си,т е забогатяването...имат връзка нещо с Америка,.майката на този Изет като че ли бепе,тя е писателка.....аз ще потърся и на лични ще ти пиша ако проявявап интерес

Ами давай статията да я превеждаме, на всички ще е интересна
предполагам..
Ако няма интерес, аз ще си я прочета..
Благодаря предварително..

# 594
Лили,разбира се,че няма да пишат за Иззет,така както и не писаха,когато той изпрати една дузина свои колеги при откриване на дюнерджийницата...

Себи,четох при рускините,че дюн  е в сградата на Бащата на Чапа.Някакъв холдинг ли е мол ли е.../пишат,че ще му извият врата ако мръдне/Но аз преди това четох и гледах снимки на Б с Иззет,..

# 595
ОК,НАГ

# 596
adi_ko, изобщо няма да се учудя, нали вчера писаха как един и същ журналист е писал за сладоледената среща на Бу с Чапа и за срещата на Фахрие с просякинята Mr. Green

Чакам да бъде потвърдена информацията. Подаръкът е готов:

Последна редакция: ср, 28 май 2014, 23:42 от lilitoKoleva

# 597

Май , тази вечер ще пожълтеем Joy Joy Joy от клюки.

Я да спим и утре да чакаме по- позитивни новини ,че от бързо забогатели  ми дойде до гуша и не само в Турция Laughing Laughing Laughing

НАГ,ЛИЛИ ,АДИ Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 598
  • Враца
Себи, страхотен Антуриум  Laughing Laughing Laughing

Тези да не са направени по повод тази снимка от инстаграма на Бамбиш (само дето не са Адидас ) Laughing Laughing

# 599

Лека нощ с поезията на Д.Д  и музиката на Е. Муриконе Hug Hug Hug

Мами Wink Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт