Прокървяване в 13 седмица

• 1 263
  • 4
  •   1
Отговори
  • Пловдив
Здравейте, в 13 седмица съм, имам дете на 5 години преди тази бременност и всичко досега като развитие на зародиша беше нормално по ехографи изследвания и без оплаквания, но преди малко прокървих еднократно и оскъдно-кръвта беше светлочервена без съсиреци. Кръвотечението спря от само себе си и, естествено, утре съм на моя гинеколог, но бих искала да чуя от вас нещо оптимистично тази вечер. Преди първото дете имах мисед, но в 6 седмица. На 39 години съм.
 Да уточня, че това не е съпътствано с болка.

Последна редакция: пн, 12 май 2014, 20:04 от victorychild

# 1
victorychild щом си минала и през мисед си запозната с всичко,което го съпътства.И аз съм го преживяла преди да имам дъщеря ми.Няма да го коментирам изобщо,а ще се впусна в оптимистичната част.
Получих обилен кръвоизлив в 9г.с.-,имаше еднократно и съсирек.Бях в чужбина-от спешното без преглед,без съвет си ме пратиха с думите че ако има да става нещо ще стане.Прибрах се,легнах и зачаках.Минаха 2 дена и кръвотечението спря.Не оставих нещата в невидение-прегледаха ме 4 дена след кръвоизлива-биещото сърчице беше голяма радост за мен.Не се видя нищо нередно.След 2 седмици получих отново такъв обилен кръвоизлив.Този път не бях толкова стресната.Гледах да пазя леглото,при преглед отново не видяха нищо нередно.Вече съм в 8-мия мес.,така и не разбрах какво беше това обилно кръвотечение-не беше нито от плацента,нито от отлепване на сакчето Rolling EyesОт сърце ти пожелавам да няма нищо притеснително около това прокървяване,успешна и безпроблемна бременност със здраво бебче на финала Hug

# 2
  • Пловдив
ами,много благодаря и да споделя, че е в деня на мензиса, и при майка ми така се е случвало, но тези дни много се притесних около една болест на голямото, а наскоро прекалих и със приятните усещания... Embarassed

Последна редакция: пн, 12 май 2014, 20:56 от victorychild

# 3
Прокървих точно по същото време и аз, така и не се установи от какво е, заподозряха фраксипарина, който си бия. Спря за 2-3 дни, след това не се е случвало.
Лежи, не се напрягай, утре докторът може да ти назначи и подкрепяща терапия  Peace

# 4
  • Велико Търново
При мен се случи в 13 г.с., една сутрин, след дълго пътуване с кола предния ден, се събудих с голямо петно кафява кръв на бельото си, веднага отидох в бърза помощ, прегледаха ме и се оказаха две малки отлепвания на плацентата.  2 дни бях на системи и инжекции, на третия без и вечерта получих нов, по-обилен кръвоизлив и с много голямо отлепване на плацентата. Слава на Бог бебето беше добре. Още съм в болницата, ставам само за wc и пия само папаверин. Имам огромни притеснения да не се случи отново, лекарите не даваг гаранця, че няма. Днес започнах 15 г.с.

Общи условия

Активация на акаунт