Важен ли е размерът на мъжкото достойнство за жените в секса?

• 44 585
  • 358
  •   1
Отговори
# 135
Mоя я между 15,5 и 16,5 сещам се че си го мерих преди години,но незнам точния размер.Това достатъчно ли е за една жена? Rolling Eyes

# 136
Фи-то, душко е по-важно. Дължината си ти е добра.

# 137
За теб може да е. За мен определено не е. Ако се изкажа ала Ази, моят пенис си има собственичка. Част от вътрешно осъзнатия ми ангажимент към нея е и да не позволявам на други жени да имат дори и визуален контакт със собствеността й Wink

Брей! А дано повече мъже са като теб  Laughing

Mоя я между 15,5 и 16,5 сещам се че си го мерих преди години,но незнам точния размер.Това достатъчно ли е за една жена? Rolling Eyes

Ако и фи-то е ок - да.

# 138
Вагината определено е много разтегливо понятие   Joy
Да, при раждане. Писах ти по-горе. Онези рекордьорки от филмчетата за възрастни, повярвай ми, не го правят с бутилки или с две ръце, щото им е много хубаво, а защото са пердета и добре им плащат за това.
Говоря от личен опит, не от зрителски. Разтегливо е. Разтегливи СА, всъщност Simple Smile

# 139
Е добре де, разтегливи са. Как се мери широчина на една вагина? Как са стигнали до тези средни размери по-напред в статията, нали са ги мерили, е питам как?  Thinking

# 140
А.... ако е нещо от сайтовете на Кобилкина..... въобще не вземай на сериозно Simple Smile

# 141
Говоря от личен опит, не от зрителски. Разтегливо е. Разтегливи СА, всъщност Simple Smile
Хубаво де, аз не твърдя, че не са разтегливи!  Rolling Eyes
Все пак, предполагам не подозираш, че като жена си имам лична, собствена, а не на която съм собственик както жена ти на твоя пенис, вагина и също говоря от опит?

# 142
Хубаво де, аз не твърдя, че не са разтегливи!  Rolling Eyes
Все пак, предполагам не подозираш, че като жена си имам лична, собствена, а не на която съм собственик както жена ти на твоя пенис, вагина и също говоря от опит?
4.5 нищо не е. И 6 нищо не е. И сега не ми казвай "еее, с лубрикант е друго". Разбира се, че с лубрикант. Нали целта не е да претъркваме нещото до болка, а да го разтегнем до степен, в която рецепторите по цялата му вътрешна повърхнина са максимално активно стимулирани. Фи 6 е нищо. Не само за нея и другата, и третата. И за теб е нищо. Просто явно не си имала желанието да се изтестваш. То не е задължително. Всеки се възбужда от различни неща. На мен тестването на ширини ми е тотален фетиш и затова съм стигал до невероятни фита.

# 143
  • където ми харесва
Какво състезание. Никога не съм попадала на 13-сантиметрови. Явно съм късметлийка.
Аз съм попадала...Ми...малко си е. Не се усеща Stop

# 144
Пък аз умирам от смях с Кобилкина Laughing Laughing
Периодично и отварям страницата във фейсбук, да видя какви ги е редила пак и винаги, ама винаги има безумно смешни находки. Мен ми е симпатична, въпреки, че да, много е комерсиализирана, все върти, суче, пак до нейния си бизнес опира, но пък браво за това, че без да парцалства, си печели, жената! Освен това не ми е натоварваща персона, както бг "вип" боклиците.

# 145
Снимай си оная работа и качи снимката. Това е социално приемливо.
За теб може да е. За мен определено не е. Ако се изкажа ала Ази, моят пенис си има собственичка. Част от вътрешно осъзнатия ми ангажимент към нея е и да не позволявам на други жени да имат дори и визуален контакт със собствеността й Wink

Сигурна съм, че дясната ти ръка няма да се смути въпреки ангажимента ти към нея.

# 146
На мен тестването на ширини ми е тотален фетиш и затова съм стигал до невероятни фита.
Различни са ни фетишите, затова. Мен 4,5-5 см ме изпълват пространствено, с откровена радост и достатъчно.

# 147
Всички свидетели на тази дискусия знаят, че тя е по същността си неравностойна, тъй като единственият начин да Ви опровергая е социално неприемлив.

Всички свидетели на тази дискусия вече знаем, че ти е малък, примири се и си намери жена, по-скоро момиче, за която ще си тамън, вместо да наричаш жените с чудни думи като кофи и шахти и да им предлагаш да си мерят дълбочината с вибратор. Пък и в този форум сме жени с опит, не сме от тийнпроблем, че да ни говориш врели-некипели и ние да ти вярваме.
Ти, момче, си за продължителна терапия при психолог, една тема във форума няма да ти помогне.

# 148
Всички свидетели на тази дискусия знаят, че тя е по същността си неравностойна, тъй като единственият начин да Ви опровергая е социално неприемлив.
Всички свидетели на тази дискусия вече знаем, че ти е малък, примири се и си намери жена, по-скоро момиче, за която ще си тамън, вместо да наричаш жените с чудни думи като кофи и шахти и да им предлагаш да си мерят дълбочината с вибратор. Пък и в този форум сме жени с опит, не сме от тийнпроблем, че да ни говориш врели-некипели и ние да ти вярваме.
Ти, момче, си за продължителна терапия при психолог, една тема във форума няма да ти помогне.
Не разбирам какъв Ви е проблемът с мен. Ако можете да дефинирате, предполагам ще мога да Ви помогна някак. Към момента освен някакво нелепо заяждане, друго не виждам. Съжалявам, че евфемизмите за "путка", които използвам не Ви харесват. Нямам за цел да Ви се харесам. По въпроса за малкия пенис, колкото и пъти да повторите, че ми е малък, аз нямам какво да ви кажа насреща. Вече си казах позицията няколко пъти. А това за психолога... не знам дори как да го коментирам. Какво толкова казах, заради което да трябва да ходя на психолог, не знам...

# 149
Фи-то, душко е по-важно. Дължината си ти е добра.

Ами аз съм кожа и кости при моя ръст от 186 съм 67 килограма.Перфектното ми тегло е 84 килограма или oще 17. Нормално е моят малчо да е тънък. Wink

Общи условия

Активация на акаунт