Летните ни местенца за релакс - да си покажем терасите :) - тема 3

• 180 325
  • 786
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Електрическо табло на балкона?

# 481
Електрическо табло на балкона?
На нашата вила е на терасата на първия етаж.

# 482
  • В полите на Пирин планина
Arim, шкафа е метален вече 9 г е там и нищо му няма, но и не го мокри директно дъжд или сняг. Самите дивани и масичката са  от палета които съм облякла. В подписа ми е албума в снимка бг можеш да разгледаш.

# 483
tan4eto_71 ,много красива е къшата итерасата ти.  Тя е в Добринище нали?

# 484
tan4eto_71, ще обясниш ли подробно как си направила дивана от палети - тапицирането сама ли го направи или използва тапицер? Диванът е без груб нали? Аз имам няколко палета в двора и чакам да ги почвам.

# 485
  • В полите на Пирин планина
mumbas,благодаря ти - да там е Simple Smile
Съпружка,аз си ги правих, от остатъци плат и племенника малко помогна с крачетата.И да нямат гръб. Разгледай албума и ако не разбереш нещо ще ти обясня на ЛС.

# 486
Страхотни тераси и балкони показвате !!    bouquet  bouquet

Аз търся идеи за градина и търсейки такава тема попаднах на тази и няколко часа гледам и се възхищавам на уменията и мерака ви . Някой правил ли е цяла градина или не съм в правилната тема ? newsm78

# 487
  • Добрич
леле, Танче, рагледах албумите ти. Чак ми се прииска да ти дойда на гости! Имате гледка за милион долари. Пирин планина е прекрасна, както и градината, и къщата и двора, и терасата , абе прииска ми се да съм при вас!!!

# 488
И аз се записвам тук, че правя планове за 2 тераси в момента. От скоро се преместихме в нов апартамент и терасите са ми приоритет, че винаги съм мечтала за голяма тераса на покрива. Засега съм поръчала кабел 10 метра с крушки по него, оградих от едната страна с бамбукови огради и ще правя ниска мебел от палети в единия ъгъл. Взех 4 кипариса и обмислям как да направя и бар в едната част така че имам доста идеи и никакъв опит  Mr. Green

За долната тераса някаква масичка с 2 столчета и едно диванче пак от палети мисля.

Ето снимки на голямата преди промените, че в момента е в някакво преходно състояние, пък като я позавърша пак ще пусна. Нещо се оказа зор набавянето на палети. Уж всички викат, че е супер лесно ама аз всички складове, които открих онлайн ми казаха че ги продават по 12-13 лева парчето. Пък аз само слушам истории за по 5лв на пале.... някой ако се е сблъсквал с този казус, ще се радвам на съвети и предложения от къде да си ги набавя.

Та ето и терасата във фаза 'Преди':

# 489
Супер. Ще стане прекрасно! Би ли споделила от къде поръча крушките? Аз нямам изкаран ток на терасата и освен ако не се хвана да разбивам сега стени, ще трябва да си взема някакви лед лампички, а така мечтая за крушки

# 490
Супер. Ще стане прекрасно! Би ли споделила от къде поръча крушките? Аз нямам изкаран ток на терасата и освен ако не се хвана да разбивам сега стени, ще трябва да си взема някакви лед лампички, а така мечтая за крушки
Може със соларни или със свещи в стъкло супер става.

# 491
  • В полите на Витоша :)
И аз се записвам да следя за идеи. Живот и здраве, другото лято ни предстои да се нанесем в нов апартамент с 80 кв.м. тераса  Grinning

Страхотни местенца показвате!
Останаха ми очите в терасата на tan4eto_71! С кеф бих дремвала на диванчето следобедите Simple Smile

# 492
  • Майнатаун
И аз се записвам в темата. Показвате страхотни неща, терасите ви са много красиви и уютни. Моята софийска тераса не е нищо особено, малка е, с голям и висок зид и като седнеш на столчетата пред себе си не виждаш гледката. Tired Имам малко цветя, но тя е изцяло северна, пък и аз не съм голяма цветарка, та не мога да се похваля с красива градина. Като имам повечко време ще кача снимка.

Заминавам за морето, където имаме апартамент с хубава тераса, та там за сега ще вложа усилията си. Искам да ви попитам знаете ли къде мога да намеря такива фенери. Иска ми са да са големи и да взема в няколко размера, в които да сложа големи и дебели свещи, а не мънички чаени. Peace Мислех в Джъмбо да проверя, тъй като ми трябват и други неща от там, но ако имате идеи, ще се радвам да ги споделите.

# 493
 Фенери ето тук: http://dafinibg.com/index.php?nav=mebeli&kategoria_id=10031& … D0%B7%D0%B8%D0%BD

тук също: http://jysk.bg/gradina/gradinski-aksesoari

и тук: http://www.ikea.bg/home-decoration/Candles-and-candle-holders/Lanterns/

има и във Vivre също, пускат ги в някои от дневните  кампании, но трябва да се следи. В "Джъмбо" и в "Ikea" определено са по-евтини

# 494
  • София
Искам да ви попитам знаете ли къде мога да намеря такива фенери. Иска ми са да са големи и да взема в няколко размера, в които да сложа големи и дебели свещи, а не мънички чаени. Peace Мислех в Джъмбо да проверя, тъй като ми трябват и други неща от там, но ако имате идеи, ще се радвам да ги споделите.
Аз си купих фенери от Muy Mucho:
https://www.facebook.com/MuyMuchoBulgaria
А имам и един мъничък от "Крео".
И аз най-сетне успях да наглася моето балконче, щом събера сили за фотосесия ще го наснимам и ще покажа.

Общи условия

Активация на акаунт