Летните ни местенца за релакс - да си покажем терасите :) - тема 3

• 180 446
  • 786
  •   1
Отговори
# 75
Ще споделя моят начин за подхранване. Две кубчета мая се натрошават в 3 л. вода и се добавя 1/2 чаена чаша захар. Разбърквайте на ден по 2 пъти и когато приключи процеса, взимате една чаена чаша от разтвора и го разреждате в 1,5 л вода и поливате Simple Smile
Цъфтят и зеленеят като луди.

# 76
А останалият разтвор как съхраняваш и всеки път ли така се поливат цветята ?

# 77
След като преври разтворът може да се съхранява в бутилка. Поливате  1 - 2 пъти на 3 седмици, лятото ако са навън цветята почти всеки ден се полива, може и на 2 седмици. Другия вариант е с рибен бульон. Деиства страхотно и дава тъмно зелени листа.

# 78
  • софия
Я да се запиша в новата тема за цветята  hahaha
С нищо не мога да се похваля, освен с грозна мрежа на парапета  ooooh!
Имаме малко кученце и ме е страх да не се метне, че не знам колко му е акъла  Crazy
Оцеля ми една туя, едно друго, дето не му знам името и мама ми даде една Дебела мара, туй са ми китките.
Искам да спрат вече тия дъждове, та да може да се седи на таз тераса  Crossing Arms

# 79
Ето една интересна идея, която може да намери приложение за някоя кокетна тераска Simple Smile http://www.goodshomedesign.com/diy-bench-broken-chairs/

И на мен ми писна това лошо време, искам да си пия кафето на терасата  Close
Не помня дали казах, че си боядисах масичката в бяло и краката на пейките newsm78 Искам целите да боядисам, но трябва яко шкурене и за сега така си стоят
Скрит текст:

ето ми и лавандулата от икеа

Последна редакция: пт, 16 май 2014, 08:30 от barbaletka

# 80
  • Fort Worth, TX
Барбалетке, супер свежа тераса имаш.

# 81
Барбалетке и на мен страшно ми допадна тераската ти,много ми харесва с възглавници Simple Smile , но на моята в момента няма къде да и сложа такива екстри.

# 82
  • Пловдив
barbaletka страхотна тераска
Момичета в кауфланд са пуснали възглавнички за стол доста приятни по 2 лв.

А вижте моята луда глава. Апартамента е в ремонт се едно бомба паднала но важни са цветята Simple Smile Нямам търпение вече

# 83
От този модел саксии да знаете дали има по големи за парапет?

# 84
Благодаря ви  Hug

merita, ами важни са, освежават пейзажа  Simple Smile

# 85
  • Пловдив
Kami_21213 Чела съм в нета че има, но не съм виждала...

# 86
За декинга - не трябва да е идеално равна повърхността, но ако има разлика като стъпалце, няма да стане, според мен. Не се лепи- сглобява се като пъзел Simple Smile Покрай праговете остава малко празно, но се преживява  Mr. Green И да ви се похваля - донесох си арабски свещник-лампа от Турция и е на балкона. Свети прекрасно Simple Smile Ако искате, ще снимам

# 87
  • София
От този модел саксии да знаете дали има по големи за парапет?

Да, има. Не мога да дам сега точен размер, но са като голяма кашпа и имат по 2 ограничителя, с които саксията се захваща за парапета от долната страна. Купувани са миналата година от Айко.

# 88
 Mama na Misho,снимай,снимай Simple Smile обичаме да гледаме красоти...

# 89
Много красиво браво.

Общи условия

Активация на акаунт