Летните ни местенца за релакс - да си покажем терасите :) - тема 3

• 180 459
  • 786
  •   1
Отговори
# 375
  • Русе, у дома
Тясна, тясна, колко да е тясна, нали като си на нея на душата е широко.... Чудесни местенца сте спретнали момичета....
Аз с моята съм назад тази година, та се радвам на вашите. От горе съседите ремонтират и не ми се иска да ми цапат къта, та ги чакам да попривършат..., пък то и времето не е много терасо още (наШта е на ъгъл и много духлива)...
Приятни мигове ви пожелавам на местенцата....

# 376
  • софия
meritа, тази масичка от Икеа трябва ли да се закача на стената и дали е сгъваема, чудя се между нея и другия квадратен вариант показана от Захир

# 377
  • Бургас
Дано скоро да довършите ремонта, за да се любувате пълноценно на терасата си. Колко парички излезе комплекта маса и 2 стола? От какво дърво са? - Саморедктирам се:  направих справка в сайта им, ако са същите - цената е 3 х 39,00лв, материала - Масив, акация, Гланцова боя на акрилна основа, цвят сиво-кафяв байц.

Масата може ли да се сгъва като столовете, защото пише за нея, че за устойчивост, трябва да се прикрепи към стена или парапет?

Ето най-после и придобивката от Икеа

Нямам търпение да чакам ремонта на тераската затова от сега първо с декорацията:) Правим цялостен ремонт на жилището и до балкона така или иначе скоро няма да се стигне

Последна редакция: вт, 28 апр 2015, 14:12 от ilinayor

# 378
  • Пловдив
Такаа тъй като съм с карта икея фемили съм с промоционална цена 99 лв на този комплект. Мн са стабилно. Столовете се сгъват. Мислих си че и масичката но всъщност тя не се сгъва. Има отвори и винтове за връзване към стената но ние не я вързахме защото мисля зимата да я прибирам. Става и без да е прикрепена но ако се облегнеш на края  се разклаща. Квадратния вариант също е хубав и сгъваем, но моята тераса е тесничка и дълга та тази ми изглеждаше по прибрана. Много съм доволна искам да са ми вечни Simple Smile Сега си търся и възглавнички за столчетата.
Другият път като ида до икеа ще си взема и това

# 379
  • София - Варна
Писахте за тесни тераси. Моята е такава, но за кафенце става:

Пффф, става за кафенце?!?!?! Перфектна е изобщо. Излгежда супер, на снимката поне. А и не ми изглежда толкова тясна. Wink

# 380
Скоро ще кача снимки и на самата тераса,като разцъфнат още повече цветята,снимките са снимани отдавна,но гледката е един път.

# 381
Здравейте, следя ви, но до сега не съм писала май Simple Smile

Много са ви хубави тераските

И аз предвиждам ремонт на терасата тази година. Трябва да сменим плочките и парапета, защото малкия се мушка между вертикалните пръчки и изтръпвам всеки път като го видя. За сега търся читава фирма за метален парапет, ако можете да препоръчате, моля, ми пишете. За София става въпрос.

Много харесвам хортензии, някой гледал ли е на тераса? Имам две туи големи и малко закумче, което ще пресадя за да порасне.

# 382
  • София
И аз много харесвам хортензии, но не съм гледала на терасата си. Вероятно не е проблем, но ще следя ако някой сподели от личен опит.

# 383
За сега търся читава фирма за метален парапет, ако можете да препоръчате, моля, ми пишете. За София става въпрос.

И аз това търся - парапет за прозорците, за да си изнеса цветята на перваза. Писах на една фирма искат ми 550 лв. без ДДС за 5 парчета метални пръчки.  ooooh! Продължавам да търся.

# 384
Съпружка, ти някакви по- засукани ли ги искаш? Каква е тая сума за това, което казваш....аз имам около 12 м. парапет да поръчвам, но искам най-обикновен, такъв
Скрит текст:
, че да не се различава много с тези по другите тераси на кооперацията. То реално само нашата тераса е толкова отворена, другите са със зид  и само в горната част имат по две педи парапет.
Ще търся, ще правим запитване, ако нещо харесам ще ти кажа, разчитам, че и ти така Simple Smile

# 385
джуджа, нищо засукано не искам - възможно най-просто и семпло. Бяха ми приложили снимка на нещо подобно:

http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://istra-luxe.com/wp-cont … ;ved=0CEUQMygdMB0

само че без тези елементи късите - реално една тръба - ако на това му се казва засукано.  ooooh!

Иначе аз вчера от продавалник намерих един човек - има си фирма де - той ми каза цена около 250 лв. чакам оферта.  Simple Smile

# 386
Тези май се водят алуминиеви, възможно е да са  по-скъпи. Аз обаче и да имах възможност не бих ги избрала, някъде четох, че лятото много блести слънцето в тях и се получава неприятно дразнене на очите, но за прозорец може би няма кой знае какво значение.

# 387
Според тях е - неръждаема тръба- поне според офертата.

# 388
Изглеждат иноксови тръби - неръждавейки. По-скипи са определено. Сами си сравнете цените между железните, алуминиевите и иноксовите съдове.

# 389
  • Отвъд алеята зад шкафа
Здравейте, следя ви, но до сега не съм писала май Simple Smile

Много са ви хубави тераските

И аз предвиждам ремонт на терасата тази година. Трябва да сменим плочките и парапета, защото малкия се мушка между вертикалните пръчки и изтръпвам всеки път като го видя. За сега търся читава фирма за метален парапет, ако можете да препоръчате, моля, ми пишете. За София става въпрос.

Много харесвам хортензии, някой гледал ли е на тераса? Имам две туи големи и малко закумче, което ще пресадя за да порасне.

Аз се сдобих с хортензия, засега си вирее чудесно:

Трябва да се полива често, всеки ден или през ден, защото в момента, в който почвата засъхне, клюмва веднага. Като се полее се съживява много бързо. Зимата ще я прибера вътре. Стои на южна тераса.

Утре съм на обиколка по разсадници и ще купя още цветя, после ще снимам.

Общи условия

Активация на акаунт