БРЕМЕННИ МАЙКИ ОТ РУСЕ 2014

• 9 089
  • 25
  •   1
Отговори
Здравейте, хайде да се съберем бременните мами от Русе и да разменим мнения във връзка с бременността и всичко около нея.

# 1
Има тема бъдещи и настоящи мами 2013-2014 вече

# 2
Има тема бъдещи и настоящи мами 2013-2014 вече

Сега се преструктурират форумите и подфорумите и ще има подфорум "Родители в Русе" където могат да се сформират най-различни теми за русенски потребители  Peace Предполагам за това момичето иска такава тема.

# 3
Здравейте, някой от вас посещавал ли е дните на отворените врати в АГ Русе, които се провеждат през всеки втори вторник на месеца.

# 4
  • Русе
Аз ходих на отворени врати през април. Развежда ни старшата сестра. Обиколихме етажите с изключение на Патологична бременност. Продължи около 2 часа. Накрая имаше среща с консултант по кърмене от Ла Лече Лига.

# 5
Благодаря за отговора.

# 6
Да знаете къде се провеждат часове по йога за бременни в Русе

# 7
Да знаете къде се провеждат часове по йога за бременни в Русе?

# 8
  • Русе
Май някъде до Американското пазарче, но и аз не знам със сигурност.

# 9
Да знаете къде се провеждат часове по йога за бременни в Русе

Точно до магазин "Яко" от лявата му страна има вход. На входа има някаква табела на фризьорски салон, а точно отсреща ще видиш с големи букви Йога Хармония. Не знам как стои въпроса с групите за бременни.Трябва да попиташ. Има и фейсбук, можеш и там да попиташ.

# 10
  • Ruse, Bulgaria
Аз искам да ви попитам за добър педиатър в Русе. Скоро влизам в 9 месец и мисля , че е време да се ориентирам към намиране на доктор за бебето.

# 11
За 3 поликлиника съм чувала, че майките са много доволни от Кънева на 2 етаж като добър педиатър.

# 12
Какво ще кажете за епидуралната упойка, има ли доволни и недоволни от нея? За или против?

# 13
За 3 поликлиника съм чувала, че майките са много доволни от Кънева на 2 етаж като добър педиатър.
Д-р Кънева е доста добър специалист, но е GP.  Hug
Моят юнак е при д-р Койчева GP, също в 3-та, но на първия етаж и съм много доволна.   Peace

# 14
Какво ще кажете за епидуралната упойка, има ли доволни и недоволни от нея? За или против?

При първото ми раждане бях с епидурална упойка. доволна съм че ползвах тази възможност. За второто раждане пак бих ползвала.
Това, което се получи при мен като негатив беше, че освен болка не усещах и никакви контракции. Това долкото знам се получава при предозиране на упойката. И последиците бяха, че имах малко повече шевове. Но това не се случва при всеки, казвам просто моя случай.

Общи условия

Активация на акаунт