От Англия до България - превоз и закупуване на поръчките ни - 13

• 65 814
  • 741
  •   1
Отговори
# 240
 Peace  важното е да сме доволни

# 241
  • насън...
мерси момичета за инфото... Hug
абсолютно съм съгласна с vapros4eto... Peace по-изгодно е при всички случаи..2-3 лева на курс са си пари...
преди няколко месеца започнах да ползвам кд, защото си отвориха офис в русе...беше близо до едната баба и ни беше удобно...явно някъде по него време и гъбите са отворили, преди кд ползвах тях....сега пак се връщам на тях и с кеф ще си ги ползвам и ще си плащам 2-та лева (това не с кеф, ама е по-добре отколкото да плащам на еконт)...а те пък са близо до другата баба и така или иначе един път седмично я посещаваме и транспорта за вземането на пратките всъщност ще е нулев за нас...явно мислят за нашето семейство транспортните фирми.... Laughing моля, следващите транспортни фирми да си отворят офис до нас, да не вземат допълнителна такса и да таксуват по 1,50 лв. на кило най-много... Mr. Green Laughing
предполагам за тези, за които адресът на офиса не е удобен и трябва да плащат за бензин/газ/нафта/там каквото:) и да се разкарват, нещата са на кантар...на мен ако не ми бяха под носа офисите сигурно щях да предпочета да си ги получавам до офис на еконт в съседния блок и да ходя когато ми е удобно да си вземам нещата....ако някой е открил по-изгодна доставка за русе, моля да сподели... Peace
като отидем първия път да си вземем нещата ще питам какво се случва ако надвишиш 10 кг., т.е. колко се плаща...
кдшопинг затвориха офис русе в края на юли...

Последна редакция: пн, 11 авг 2014, 20:40 от Amen

# 242
  • Русе
Точно това обясних за пратките над 10 кг. Последния път говорих с жената в офиса и тя каза, че за пратки над 10 кг използват директно Еконт. И най-вероятно тогава ще таксуват по тарифите на Еконт. Не знам колко излиза удоволствието за 10-килограмова пратка.

# 243
Точно това обясних за пратките над 10 кг. Последния път говорих с жената в офиса и тя каза, че за пратки над 10 кг използват директно Еконт. И най-вероятно тогава ще таксуват по тарифите на Еконт. Не знам колко излиза удоволствието за 10-килограмова пратка.

Точно така , но не използват директно Еконт а питат клиента или той сам избира, дали иска Спиди или Еконт, защото цените са различни и някой може да си иска пратката в офис на куриер защото живее близо до него, а друг на домашен адрес защото му е по удобно и малко по скъпо т.н.
Различни хора, различен избор. И цените: http://www.gabco.org/transport-help3.php
 Peace

# 244
  • София
Моята пратка ще е над 10кг при всички случаи. Колко такса ще трябва да платя, или никой не е ползвал услугата на Габко за толкова тежки пратки?
Също, сега трябва ли да направя нещо - в профила ми, над описанието на пакетите, начина на доставка, курса и т.н., имам три бутона 'промени адрес/начин на доставка', 'потвърди доставка на пратка' и 'задържане на пратка'. Трябва ли да натисна 'потвърди доставка на пратка', за да бъдат доставени пакетите, или те автоматично ще си се потвърдят?

# 245
Моята пратка ще е над 10кг при всички случаи. Колко такса ще трябва да платя, или никой не е ползвал услугата на Габко за толкова тежки пратки?
Също, сега трябва ли да направя нещо - в профила ми, над описанието на пакетите, начина на доставка, курса и т.н., имам три бутона 'промени адрес/начин на доставка', 'потвърди доставка на пратка' и 'задържане на пратка'. Трябва ли да натисна 'потвърди доставка на пратка', за да бъдат доставени пакетите, или те автоматично ще си се потвърдят?
Koгато  ме  интересува  нещо което не знам  виаги изпращам запитване   чрез съобщенията им в сайта и те ми отговарят до 24 часа
Предполагам че ако е над 10 кг ще Ви я изпратят по  спиди или еконт- това което сте задали като адрес
и да  натиска се потвърди доставката , ако я искате на същия  адрес
 ако си смениш адреса  за доставка да е на офис Русе - може да добавиш в забележка- ако е над 10 кг по какъв начин да я получаваш еконт или спиди

# 246
Koгато  ме  интересува  нещо което не знам  виаги изпращам запитване   чрез съобщенията им в сайта и те ми отговарят до 24 часа
Предполагам че ако е над 10 кг ще Ви я изпратят по  спиди или еконт- това което сте задали като адрес
и да  натиска се потвърди доставката , ако я искате на същия  адрес
 ако си смениш адреса  за доставка да е на офис Русе - може да добавиш в забележка- ако е над 10 кг по какъв начин да я получаваш еконт или спиди

Бутонът  "Потвърди доставка" не е задължителен!

# 247
  • софия
Днес приключих с Габиели. Вярно е, че всеки прави грешки, но те правят, каквото си искат и обикновено е за сметка на клиента.
1. Заради тях 2 пъти ми пращат едно и също нещо, защото не си правят труда да отразят в профила ми, че е получено при тях. Съотв. нямам движение на пратката и съотв. платих поръчката 2 пъти, защото не съм муфтаджийка. А иначе държат тон, ако се обадиш да питаш за нещо, което, не дай Боже, не си си описал в профила.
2. Пратих мейл да ми изпратят пратка, получена при тях с куриер, когато е удобно. В профила бях отбелязала, че ще я взема от офис, но прооосто си позволих да не съм в Бг, когато е пристигнала. Веднъж пак се беше случвало и говорихме, че ако искаш да ти пратят с куриер ще го направят, когато пускат пратките от следващ курс. 4 дни ни вест, ни кост. Обадих се да питам какво става. Получили ли са мейла. Уж не бяха получили, но днес получавам пратката в офис. Естествено доставката е по-скъпа, защото са викнали куриер да я вземе от адреса им. Е, аджеба, не можеше ли да се обадят да питат дали я искам спешно, при положение, че изрично съм написала, когато могат?

Това беше. За мен, отношението им е некоректно, защото просто не им пука дали клиента ще е доволен. За тях работата се изразява да метнат едни пратки от тук там и да си вземат парите. Всичко останало е излишно натоварване, притеснява ги и не желаят да се занимават.

Последна редакция: ср, 13 авг 2014, 13:33 от zvanche

# 248
vapros4eto,както сама си направила калкулация,за 2кг. пратка,разликата на цената на Спиди и вземането от офиса е 1.50лв. Аз до офиса ,пеша не мога да стигна и пеша да мъкна после, до там няма какъв автобус да ползвам(който е 2лв, и пак е по-скъпо от Спиди,чийто офис е до нас) ,така че остава такси,което май за никаква тежест на пратката не ми е оправдано.

# 249
  • Казанлък
Получих си пратката от kdshopping преди няколко дни и вече мога и аз да потвърдя, че са коректни  Grinning Яд ме е само, че доставка от Англия до България ми излезе 2,4 лв, а доставка от София до Казанкък- 5,54 лв.

# 250
  • Русе
Някой има ли идея какво става  със сайт а на Габиели- от вчера не ми се отваря, а чакам пратка и ...  newsm78  

Последна редакция: пт, 22 авг 2014, 10:43 от didib

# 251
  • София
Много доволна от Габко - първа поръчка, всичко точно. Взе я друг човек от мое име, не е имало проблеми. За момента май тях ще ползвам.

# 252
  • София
Някой има ли идея какво става  със сайт а на Габиели- от вчера не ми се отваря, а чакам пратка и ...  newsm78  
Аз го отварям без никакъв проблем. Пробвай с друг браузър да видиш да не е от това.

# 253

Сайта си работи. Раздават пратки от курс 240.
Пробвай с друг браузър или изчисти кеш.  Peace

# 254
  • Русе
А ако имаш рутер - рестартирай го също и него. На мен веднъж ми се беше случило подобно със сайта на Гъбките, даже им бях звъняла, но в последствие се оказа, че проблемът е бил по моето трасе.

Общи условия

Активация на акаунт