От Англия до България - превоз и закупуване на поръчките ни - 13

• 65 697
  • 741
  •   1
Отговори
# 555
  • ВАРНА
Аз от Доставка Англия съм била доволна досега,всяка седмица курсове,цена 1,80лв/кг,мястото ми е удобно (въпреки че работното време 10-16ч не съвсем),но сега и при тях пише последния курс от 1,10 още не е тръгнал...Ще видим  Thinking Габко и КД не са ми удобни като офиса,а и цените им са по-високи,чудя се и аз  Whistling

Тези удобни ли са ти като локация? Коментирани са назад в темата, изцяло положително. Peace

Аз лично съм ги ползвала веднъж, доволна съм, но по принцип се доверявам на Габко за всичките си пратки.

Имат ли офис във Варна,че нещо не виждам в сайта им  Thinking

# 556
  • Sofia
Аз от Доставка Англия съм била доволна досега,всяка седмица курсове,цена 1,80лв/кг,мястото ми е удобно (въпреки че работното време 10-16ч не съвсем),но сега и при тях пише последния курс от 1,10 още не е тръгнал...Ще видим  Thinking Габко и КД не са ми удобни като офиса,а и цените им са по-високи,чудя се и аз  Whistling

Тези удобни ли са ти като локация? Коментирани са назад в темата, изцяло положително. Peace

Аз лично съм ги ползвала веднъж, доволна съм, но по принцип се доверявам на Габко за всичките си пратки.

Имат ли офис във Варна,че нещо не виждам в сайта им  Thinking

Не съм разбрала, че за Варна те интересува. За съжаление, мисля, че GGBG нямат офис там. Rolling Eyes

# 557
И аз се чудя кой да ползвам, тия Габко сякаш са най-добре, че и от Германия става с тях. Само някой да ми обясни мога ли да си комбинирам 2 курса? Т.е да задържа пратката от първи до пристигане на втория, че да платя веднъж 2 лв. или си плащам по 2лв за всеки курс?
Да, след пристигане и обработка на камиона, от профила си ги уведомяваш, че искаш да ти задържат пратката. Задържането е до пристигането на следващия камион, не повече от 1 курс. Тогава ще ти препратят нещата от 2-та курса едновременно и ще платиш само една такса от 2 лв. 

Не е 1 курс а два, и не ги уведомяваш а го правиш собственоръчно, но за по точно виж какво са написали:   

http://www.gabco.org/transport-help.php

- За ЗАДЪРЖАНЕ НА ПРАТКА.........................................

Peace

# 558
  • Русе
Е да де, точно това имах предвид като казах уведомяваш - от профила, през опцията "Задържане на  пратка". Те инак откъде да знаят хората, ще ти я пратят. Промени могат да се правят до 8:30 в деня на разпращане.

# 559
  • ВАРНА
UKSHOPS -  08/10/2014 -  18/10/2014   пътува

# 560
  • Русе
Момичета, имам една питанка за Гъбите. Знам, че закръглят килограмите, но как изчисляват теглото ако имаш повече от 2 пакета? Слагат всичките накуп на кантара, теглят и закръглят, или за всеки пакет поотделно ти закръглят килограмите?

# 561
  • Sofia
Момичета, имам една питанка за Гъбите. Знам, че закръглят килограмите, но как изчисляват теглото ако имаш повече от 2 пакета? Слагат всичките накуп на кантара, теглят и закръглят, или за всеки пакет поотделно ти закръглят килограмите?

Мерят всичко накуп, разбира се. Wink В другото няма логика. Затова се радвам, когато ми се засекат 2-3 пакета (моите винаги са леки) – съответно, плащам като за 1 кг. Simple Smile

# 562
  • Русе
Да, и аз така предположих. Но една позната за първи път поръчва чрез тях и каза, че имала 6 пакета, за които са й таксували 15 кг. Та и се сторилно много, но не мисля, че са я излъгали.  Simple Smile

# 563
  • София
Да, и аз така предположих. Но една позната за първи път поръчва чрез тях и каза, че имала 6 пакета, за които са й таксували 15 кг. Та и се сторилно много, но не мисля, че са я излъгали.  Simple Smile
Би трябвало на пакетите да са написани килограмите, и може да си ги провери.

# 564
За 1 чифт сандали,които знам,че са много леки Гъбите са ми начислили 2кг. Хайде за обувки как да е,ама за сандалите ми се вижда нахално. Като си взема пратката,ще видя точно теглото. Сигурно с 2 грама е прехвърлило килограм,последниоя път беше с 20 грама за обувки.

# 565
  • Sofia
За 1 чифт сандали,които знам,че са много леки Гъбите са ми начислили 2кг. Хайде за обувки как да е,ама за сандалите ми се вижда нахално. Като си взема пратката,ще видя точно теглото. Сигурно с 2 грама е прехвърлило килограм,последниоя път беше с 20 грама за обувки.

Може би опаковката е по-тежка? Rolling Eyes

Има ли значение дали с 2 или 20 гр. е надхвърлен 1 кг.? Wink Все си е надвишаване и няма нищо странно или некоректно да си платиш като за 2 кг.

# 566
  • Русе
Плюс това е упоменато, подчертано и удебелено, че теглото се закръгля към по-големия килограм. Не е като да не сме наясно.

# 567

Преди време имах такова съмнение за кг. на една машинка, и писах на Гъбите.
Отговора им беше:
- Здравейте,
при получаване на пратка (Ном. ?/К.?) изискайте да се измери пред вас, ако е станала грешка при обработката и има разлика в кг./лв. то тя ще се коригира на място. Предварително се извиняваме за причиненото неудобство ако е станала грешка!
Когато я взимах, поисках да я измерят пред мен, и видях че няма проблем, продавача се беше престарал с опаковката.
  bouquet

Последна редакция: пт, 10 окт 2014, 19:54 от Miro75

# 568
  • София
Аз с Габиели не съм имала до сега проблеми, даже последният път имах 2 пратки, едната 2,300кг, другата 2,800, платих за 5,100кг което е супер коректно от тяхна страна, при положение че могат да ги таксуват като за 6кг.

# 569
И мен ме дразни това закръгляне,затова се радвам,че при Габиели не е така-кило и 5 грама си ги плащам за толкова.Даже като се замисля дребни стотинки никога не са ми искали,явно в такива случаи закръглят в моя полза.

Общи условия

Активация на акаунт