От Англия до България - превоз и закупуване на поръчките ни - 13

• 65 699
  • 741
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Опитвам се да направя регистрация в Теско Дайрект  с превозвач Габко, но не мога да вкарам нито моя телефон, нито техния. Моля, кажете кой тел. сте вписали.

# 541
Опитвам се да направя регистрация в Теско Дайрект  с превозвач Габко, но не мога да вкарам нито моя телефон, нито техния. Моля, кажете кой тел. сте вписали.

Трябва да са 11 цифри. Вземи техния и пред нехо сложи една 0.

07833197527

# 542
Ами явно човекът в офиса в Пловдив си няма и на идея или си мълчи. Каза, че щели да ми отговорят на мейла - няма мейл все още.

Т.е. изобщо не знам дали ще си получа пратката и ще се ядосам много!

Уфффф, тия ми лазят по нервите! Големи скапаняци излязоха. И на мен не ми отговарят на имейл вече ......и телефоните не вдигат! Може ли да ни завлекат с поръчките!!!!Малиии 6 пратки имам при тях  #Crazy #Cussing out

WTF?! Аз имам една, но скоро ще има и още една. И какво правим сега?

# 543
  • Русе
Току-що прочитам в сайта на UKShops, че от 28.10 прекратяват своята дейност и няма да приемат пратки в Лондон. Всички пратки, приети до тази дата ще бъдат препратени към БГ и раздадени. Кога обаче е друг въпрос??? Явно изчакват всичко, за да го пратят накуп. Търпение...

# 544
No more UKshops...
http://ukshops-bg.com/uktobg/index.php

Хайде сега ми кажете кой да избера: Shopper.bg, Simplyshopping.eu или dostavka-anglia.com. Става дума за поръчка на абонаментна кутия за красота, ще е хубаво да са работили с такава. Мерси рпедварително   bouquet

# 545
Ами явно човекът в офиса в Пловдив си няма и на идея или си мълчи. Каза, че щели да ми отговорят на мейла - няма мейл все още.

Т.е. изобщо не знам дали ще си получа пратката и ще се ядосам много!

Уфффф, тия ми лазят по нервите! Големи скапаняци излязоха. И на мен не ми отговарят на имейл вече ......и телефоните не вдигат! Може ли да ни завлекат с поръчките!!!!Малиии 6 пратки имам при тях  #Crazy #Cussing out

WTF?! Аз имам една, но скоро ще има и още една. И какво правим сега?

Днес говорих с момчето, което раздава пратките във Варна. Каза, че уж курса е тръгнал преди 2 дни, така са му казали. Той ще изчака пристигането на този курс и тогава ще прекрати работа.

# 546
  • Варна
No more UKshops...

Хайде сега ми кажете кой да избера: Shopper.bg, Simplyshopping.eu или dostavka-anglia.com. Става дума за поръчка на абонаментна кутия за красота, ще е хубаво да са работили с такава. Мерси рпедварително   bouquet

Hellinger Hug,преди време някой беше споделил ,че Shopper.bg са спрели от Германия да доставят. По-добре ги провери да не би и от Англия  да са се отказали.
За себе си съм решила да не изневерявам повече на КД Wink

# 547
Да, няма адрес за Германия, но за Англия още доставят. Направих си там и в симплишопинг и адресите им са еднакви  newsm78

# 548
Simplyshoping ме разочароваха вече няколко пъти! Загубена пратка преди месец от Амазон, преди време пратката ми прескочи два курса......
И аз се чудя кой да ползвам, тия Габко сякаш са най-добре, че и от Германия става с тях. Само някой да ми обясни мога ли да си комбинирам 2 курса? Т.е да задържа пратката от първи до пристигане на втория, че да платя веднъж 2 лв. или си плащам по 2лв за всеки курс?
 И да споделя отново за нашите любимци УКшопс. Токущо получих този имейл :
Здравейте,

Поради не зависещи от нас обстоятелства този курс закъсня при тръгването си. Извиняваме се за причинените неудобства.

Уведомяваме нашите клиенти , че от 28.10.2014 прекратяваме своята дейност и няма да приема поръчки в Лондон. Всички пратки приети до тази дата ще пристигнат в България и ще бъдат раздадени.

Поздрави

Ukshops

П.П Някой знае ли, ако пратката ми е в Hermes, дали мога да се свържа с тях да сменя адреса за доставка. Идеята ми е последните ми две пратки, който са за адрес УКшоп да ги прехвърля към др. превозвач.

Последна редакция: ср, 08 окт 2014, 13:31 от AnnVa

# 549
  • ВАРНА
Аз от Доставка Англия съм била доволна досега,всяка седмица курсове,цена 1,80лв/кг,мястото ми е удобно (въпреки че работното време 10-16ч не съвсем),но сега и при тях пише последния курс от 1,10 още не е тръгнал...Ще видим  Thinking Габко и КД не са ми удобни като офиса,а и цените им са по-високи,чудя се и аз  Whistling

# 550
No more UKshops...

Аз ползвам Shopper.bg и съм доволна от тях. Само веднъж ми забавиха 1 курс с 1 ден, но беше през зимата и имаше проблем с времето или нещо такова.

# 551
  • Sofia
Аз от Доставка Англия съм била доволна досега,всяка седмица курсове,цена 1,80лв/кг,мястото ми е удобно (въпреки че работното време 10-16ч не съвсем),но сега и при тях пише последния курс от 1,10 още не е тръгнал...Ще видим  Thinking Габко и КД не са ми удобни като офиса,а и цените им са по-високи,чудя се и аз  Whistling

Тези удобни ли са ти като локация? Коментирани са назад в темата, изцяло положително. Peace

Аз лично съм ги ползвала веднъж, доволна съм, но по принцип се доверявам на Габко за всичките си пратки.

# 552
  • Русе
И аз се чудя кой да ползвам, тия Габко сякаш са най-добре, че и от Германия става с тях. Само някой да ми обясни мога ли да си комбинирам 2 курса? Т.е да задържа пратката от първи до пристигане на втория, че да платя веднъж 2 лв. или си плащам по 2лв за всеки курс?
Да, след пристигане и обработка на камиона, от профила си ги уведомяваш, че искаш да ти задържат пратката. Задържането е до пристигането на следващия камион, не повече от 1 курс. Тогава ще ти препратят нещата от 2-та курса едновременно и ще платиш само една такса от 2 лв. 

# 553
Благодаря за отговорите ви момичета!
Кажете ми има „ли  начин да се смени адреса, като пратката е в куриер вече? Писах на теско за съдействие, но не им се надявам много. А тези идиоти от УКшопс ще имат друг курс на 28.10 т.е последния им......яз съм пуснала нещата от Теско на 25.09 то голяма доставка месец и половина ще стане.

# 554
И аз благодаря, ще пусна кутията през Shopper и дано всичко е наред Simple Smile А UKShops са обновили графика - сегашния курс пристига на 18ти, а следващия последен заминава на 28ми.

Общи условия

Активация на акаунт