От Англия до България - превоз и закупуване на поръчките ни - 13

• 65 714
  • 741
  •   1
Отговори
# 525
Помощ - кой прави pick up в Англия все още - Габко вече не, uktobg казаха, че само от Лондон? #Crazy
Габко прави pick up в Англия и Германия, но през друга тяхна фирма:
http://www.gabco.org/page.php?id_page=27
На контролния панел с сайта им, има копче "Куриер в UK и DE"
 Peace

# 526

Да права си, но въпросните UKShops  сменят курса от 23.09 на 25.09 после на 1.10......много им стана вече  #2gunfire И още не е тръгнал! Човек изобщо не може да си направи сметката, аз имам подарък да РД при тях и май няма да пристигне до датата!!!!!!!!! #Cussing out Ще ги сменям вече! Дайте надежден превозвач за Варна, без Simplyshoping, че и те а същите измекяри. Кажете ми Габко колко чести имат курс и тази такса от 2 на всеки пакет ли я начисляват?
[/quote]
Щом си от Варна , Габко отвориха офис и там и може да ти е  удобно .Иначе имате курсове 2 пъти в седмицата  и са коректни

# 527
Точно по повод UKShops се включвам в темата... Ползвах ги веднъж през профила на колежка, малко забавиха пратката, но нищо сериозно - общо взето бях наясно, че може да се бавят малко, когато ги избрах и си направих профила (за абонаментна кутия става дума, не ми е спешна). Но наистина ми се струва супер странно това, че курсът много местен и останал чак за първи не е тръгнал. Писах им - отговор днес няма. Много некоректно, но пък са ми удобни тук. Много ли са зле нещата с тях, гледам, че и вие им се нервите?

# 528
  • Варна
За Варна аз пък горещо препоръчвам КД. Досега нито съм имала загубена пратка, нито някакво забавяне. Винаги всичко е било точно и коректно. Курсовете им са 2 пъти седмично и един път раздаване(говоря за Варна). Плаща се 2,60 лв на кг и това е. Няма други такси. Два пъти ползвах Укшопс, защото са ми до нас. Хайде първия път изобщо не ми беше спешна пратката и нямаше значение кога ще пристигне, но сега поръчах едни боти за щерката -  ами незнам дали докато дойдат няма да стане пролет и да няма смисъл от тях. Да не говорим, че от 13 няма да има офис във Варна и когато пристигне(ако пристигне) ще се наложи да ползвам и куриер. И какво значи не са събрали достатъчно пратки за един камион? Ами няма да стане, ако работят по този начин. Аз всичко което поръчвам вече го пращам към друг доставчик.

# 529
Регистрирах се в Габко и ще ги ползвам  вместо UKShops. Последните бяха супер сериозни до началото на лятото, да не говорим, че такава цена никъде няма. От началото на лятото започнаха да местят курсове, да излизат в отпуска, която постоянно е удължаваше  и така уж курса след почивката трябваше да е на 02.09. Промениха и неговата дата на 08-09 после на 13-ти....и по някое време на средата на септември тръгна. От тогава не е имало друг курс. Писах им за този, който трябваше да тръгне на 25.09 и ми отговориха, че ще тръгне с два дни закъснение, ама то така 7.10 стана, а курса още не е тръгнал  newsm78

# 530
Преди време някой беше коментирал бранд от рода на H&M. Нещо САС или SAS. Не мога да го открия, коментара беше че са по-добри от H&M. Ако някой се сети за сайта да пише.

# 531
Преди време някой беше коментирал бранд от рода на H&M. Нещо САС или SAS. Не мога да го открия, коментара беше че са по-добри от H&M. Ако някой се сети за сайта да пише.

може би тези

C&A.......http://www.c-and-a.com/de/de/shop/index.html   ,

но ги няма в Англия.

# 532
Днес звънях на UK Shops, след като не получих отговор на мейла - казаха ми, че нямат информация! Е, бива ли такава идиотия?

# 533
  • Sofia
Днес звънях на UK Shops, след като не получих отговор на мейла - казаха ми, че нямат информация! Е, бива ли такава идиотия?

Ле-ле, тия са луди. Shocked Как ще ти отговорят така?! Какво значи, че нямат информация? Т.е. не знаят дали изобщо ще доставят пратките до Б-я, или не? ooooh!

Българска работа... И все клиентът трябва да търпи. Crossing Arms

# 534
Ами явно човекът в офиса в Пловдив си няма и на идея или си мълчи. Каза, че щели да ми отговорят на мейла - няма мейл все още.

Т.е. изобщо не знам дали ще си получа пратката и ще се ядосам много!

# 535

може би тези

но ги няма в Англия.

Еее човече, ти си енциклопедия! Благодаря!   bouquetХайде моля те на ЛС да ми кажеш как се поръчва? newsm78 Все си мислех, че е Английски Rolling Eyes

# 536

може би тези

но ги няма в Англия.

А как става поръчването от този сайт,въобще може ли да се поръчва?

# 537
Ами явно човекът в офиса в Пловдив си няма и на идея или си мълчи. Каза, че щели да ми отговорят на мейла - няма мейл все още.

Т.е. изобщо не знам дали ще си получа пратката и ще се ядосам много!

Уфффф, тия ми лазят по нервите! Големи скапаняци излязоха. И на мен не ми отговарят на имейл вече ......и телефоните не вдигат! Може ли да ни завлекат с поръчките!!!!Малиии 6 пратки имам при тях  #Crazy #Cussing out

# 538
Има цяла тема за поръчки от Германия и превоз. Последните постове са за C&A може да шитам колежката.
Аз съм много доволен от марката. Имам ризи, тениски и пуловери купувани при командировки в Германия.

Ето темата
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=442629.375;topicrefid=20

# 539
Момичета, има ли някоя от вас, която чака от Англия магнитни рамки за снимки? Ако има - да ми пише на лични.

Общи условия

Активация на акаунт