От Англия до България - превоз и закупуване на поръчките ни - 13

• 65 722
  • 741
  •   1
Отговори
# 510
Продавача е същия сайт!
Но минавайки през Амазон е по-сигурно Wink

И аз така реших, но ще поизчакам! Дали няма да я намалят, че ще ми трябват 2 Simple Smile

# 511

И аз така реших, но ще поизчакам! Дали няма да я намалят, че ще ми трябват 2 Simple Smile
Ако не ти е спешна изчакай, но ме съмнява да ги намалят при Амазон. Все пак там плащат комисионна на Амазон, та дефакто на тях им остава вероятно същата печалба като от техния сайт.  #Crazy

# 512
И какво общо имат последните писания с темата....Айде стига сте спамили вече.

# 513
Момичета, имате ли представа дали има някой от превозвачите с адрес в Манчестър. Трябва ми транспорт от Манчестър до София, ровя, ровя и нищо не намирам.
Ако се сетите за някой ще съм много благодарна  Blush

# 514
  • София
Момичета, имате ли представа дали има някой от превозвачите с адрес в Манчестър. Трябва ми транспорт от Манчестър до София, ровя, ровя и нищо не намирам.
Провери  https://www.aramex.bg/ и http://www.interlogistica.bg/ колко ще ти поискат.

# 515

Не могат ли да го препратят от Манчестър до адрес на превозвач???? Или ползвай вътрешен куриер до адреса на превозвач,

Повечето превозвачи предлагат вземане от адрес в Англия провери.

# 516
  • ВАРНА
И УКШопс и Доставка Англия са със закъсняващи курсове - пише в сайтовете им 1,10 планиран,а никакво развитие след това,вече започвам да се притенявам  newsm78

# 517
  • Русе
Какво Ви притеснява в закъснението на курсовете? Тези дати са ориентировъчни. Ако не са успели да напълнят камиона с пратки, естествено, че няма да тръгнат. Нали трябва да работят за печалба. Ей, на, последната ми пратка трябваше да тръгне в четвъртък, но транспортната фирма промени датата на курса за събота. Навсякъде има такова забавяне, не виждам повод за притеснение  Peace

# 518
Благодаря, става въпрос за малко детски дрешки, а не исках да ангажирам подателката с вътрешни пощи и заплащане на такси за тях, а пък взимането от адрес ми идва скъпичко. Ще го измисля  Wink

# 519
Какво Ви притеснява в закъснението на курсовете? Тези дати са ориентировъчни. Ако не са успели да напълнят камиона с пратки, естествено, че няма да тръгнат. Нали трябва да работят за печалба. Ей, на, последната ми пратка трябваше да тръгне в четвъртък, но транспортната фирма промени датата на курса за събота. Навсякъде има такова забавяне, не виждам повод за притеснение  Peace

Да права си, но въпросните UKShops  сменят курса от 23.09 на 25.09 после на 1.10......много им стана вече  #2gunfire И още не е тръгнал! Човек изобщо не може да си направи сметката, аз имам подарък да РД при тях и май няма да пристигне до датата!!!!!!!!! #Cussing out Ще ги сменям вече! Дайте надежден превозвач за Варна, без Simplyshoping, че и те а същите измекяри. Кажете ми Габко колко чести имат курс и тази такса от 2 на всеки пакет ли я начисляват?

# 520
  • Sofia
Дайте надежден превозвач за Варна, без Simplyshoping, че и те а същите измекяри. Кажете ми Габко колко чести имат курс и тази такса от 2 на всеки пакет ли я начисляват?

Общо взето, 2 пъти в седмицата имат курсове, понякога се събират и 3. Peace Таксата от 2 лв. не е на пакет, а на курс, т.е. колкото и пакета да имаш в поръчката, ще платиш еднократно тази такса.

# 521
  • ВАРНА
Аз се учудвам,защото досега и при двата превозвача всичко е било точно и да е имало 1-2 дена закъснение на тръгването не е било проблем,но сега ми прави впечатление,че и при 2та е така,а УКШопс последния им тръгнал курс беше 12,09 - смятам че имам право да се попритеснявам поне малко  Blush

# 522
  • Русе
За курс от 12.09 и аз бих се притеснила вече. но за закъснение от няколко дни-не. Да, човек се ядосва, защото си прави някакви сметки и планове, но нещата не зависят от нас.
За Варна и аз бих препоръчала Габко, с всички крайници  Mr. Green

# 523
  • Варна
И УКШопс и Доставка Англия са със закъсняващи курсове - пише в сайтовете им 1,10 планиран,а никакво развитие след това,вече започвам да се притенявам  newsm78
Здравейте  bouquet,
аз също чакам от UKshops  пратка пристигнала при тях на 15 септември.
Вчера видях съобщението ,което са сложили:
"От 13 октомври офиса ни във Варна ще бъде временно закрит"
Писах им,обаче все още чакам отговор.
Надявам се да бъдат коректни с клиентите си  Praynig

# 524
Помощ - кой прави pick up в Англия все още - Габко вече не, uktobg казаха, че само от Лондон? #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт