От Англия до България - превоз и закупуване на поръчките ни - 13

• 65 619
  • 741
  •   1
Отговори
# 630
  • Пловдив
Благодаря ти! Hug  добре че попитах  bouquet

# 631
  • София
Това получих току-що:
Фирма Gab_Co има удоволствието да Ви представи нови услуги, създадени от Нас за Вас, с които да улесните Вашето online пазаруване и получаване на пратки:

1. Нов склад за раздаване на пратки в гр. Русе - http://www.gabco.org/contakt.php?id_page=17

2. Нов склад за раздаване на пратки в гр. Варна - http://www.gabco.org/contakt.php?id_page=18

3. Нова куриерска услуга, за доставка на Ваши пратки с куриерска фирма Rapido (Особено изгодна за пратки до 5кг., и пратки до адрес за град София) - http://www.gabco.org/transport-help3.php

4. Поръчки от Великобритания UK - асистирано пазаруване, закупуване на артикули/стоки вместо Вас / Банкови преводи към UK (Изпълнява се от партньора ни CheapTrans ltd.) - http://www.gabco.org/page.php?id_page=24

5. Поръчки от Германия DE - асистирано пазаруване, закупуване на артикули/стоки вместо Вас / Банкови преводи към DE (Изпълнява се от партньора ни Dostavki.de.) - http://www.gabco.org/page.php?id_page=25

6. Организира вземане на пратки (Pick Up / Abhoung) от избран от Вас адрес в UK/DE, до наш склад в UK/DE (Изпълнява се от партньора ни Dostavki.de.) - http://www.gabco.org/page.php?id_page=27

7. За Ваше удобство, вече извършваме 2 курса седмично от Германия DE.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
С цел запазване на целостта на пратки получени на адреса ни в UK от Ocado, Tesco, Sainsbury's, ASDA - Groceries (Groceries - хранителни продукти, напитки, перилни препарати, шампоани и други подобни), ще се пакетират/преопаковат от плик в кашон, за транспортиране до BG СКЛАД СОФИЯ (РАЗПРЕДЕЛИТЕЛЕН). Цената на 1бр. кашон е 13лв. (5 GBP).

# 632
  • Варна
Здарвейте, някой има ли представа кой превозвач е фирмата Матео 69? Имам пратка от тях, а не съм поръчвала нищо. Имат имената и телефона ми. Thinking

# 633
  • София
Здарвейте, някой има ли представа кой превозвач е фирмата Матео 69? Имам пратка от тях, а не съм поръчвала нищо. Имат имената и телефона ми. Thinking

Това е транспортна фирма, която вози за Доставка Англия. Не съм сигурна дали не возят и пратките на Емпреса и Симпли шопинг.

# 634
аз пък получих пратка от някаква фирма DostavkiUK. Никога не съм поръчвала с такава фирма, даже незнам кои са. Обадиха ми се че имам пратка с тях, а аз незнам даже какъв е адресът им. Как стават тези обърквания незнам направо !!!

# 635
  • Варна
По моя случай, свързах се Еконт те казаха, че ще се свържат с изпращача и ако действително пакетът е за мен, ще ми звъннат. Е, не ми звъннаха.

# 636
Момичета имам следния проблем,на 07.11 направих поръчка с адреса на  Donesimi.com от Некст.Пратката е получена на техен адрес на 08.11(събота).Те са имали курс на 11.11,който е пристигнал на 18.11 в БГ.Но до този момент нито съм получила СМС нито е отбелязано в профила ми,че имам регистрирана пратка.Вчера им писах мейл,и днес им звънях,но нито са отговорили,нито някой вдигна телефона.На някой случвало ли се е,да забавят пратка?Пазарувам с тях единствено от Некст,тъй като адреса на УКТОбг,не го приема.Но сега съм ядосана и повече няма да поръчвам с тях.Регистирах се с адреса на КДшопинг.Това ми е първа пратка и не е голяма сумата,но все пак.

# 637
Момичета имам следния проблем,на 07.11 направих поръчка с адреса на  Donesimi.com от Некст.Пратката е получена на техен адрес на 08.11(събота).Те са имали курс на 11.11,който е пристигнал на 18.11 в БГ.Но до този момент нито съм получила СМС нито е отбелязано в профила ми,че имам регистрирана пратка.Вчера им писах мейл,и днес им звънях,но нито са отговорили,нито някой вдигна телефона.На някой случвало ли се е,да забавят пратка?Пазарувам с тях единствено от Некст,тъй като адреса на УКТОбг,не го приема.Но сега съм ядосана и повече няма да поръчвам с тях.Регистирах се с адреса на КДшопинг.Това ми е първа пратка и не е голяма сумата,но все пак.

Как поръчваш от Некст, с каква карта? В други теми се коментира,че от Бг. IP адрес и БГ карта не може да се пазарува. Моля те сподели твоя опит   bouquet

# 638
Опитах и си направих регистрация с адреса на Донесими.ком...прие го,тъй като доставят само до домашни адреси.Преди да направя първата си поръчка от Некст,получих талон за нов клиент с 10паунда от 25,на новата им колекция.Доставиха ми го.И на 07.11 направих и първата си поръчка,прие ми картата,пазарувам с Дебитна  Виза Електрон на ПИБ-парите бяха блокирани,на 08.11 пратката е била доставена на адреса на фирмата.Съответно са си дръпнали и сумата.Оттам обаче и до момента нямам информация за нея,дали е пристигнала в Англия,дали е тръгнала за БГ с курса им на 11.11.Ще изчакам и днес,да видя и с другия курс дали няма да дойде и ще видя как ще свързвам с тях.Адреса на КДшопинг също го приема,сега се прехвърлям при тях,че тези от Донесими,хем режат глави с цени,и никаква комуникация.

# 639
  • Бургас
Искам да поръчам  нещо по-тежко - около 16кг и се чудя с коя фирма ще е най-добре. Досега с ggbg и габко съм поръчвала...дали има значение..

# 640
  • Sofia
   Притеснителен ли е фактът, че в профила си виждам отчетена пратка на адреса на Габко в UK, но не съм получила все още уведомителен e-mail за това на пощата си? На някого друг случвало ли му се е? Пратката е приета в 10 сутринта. Питам, понеже си имам обица на ухото от един друг случай, с предишна пратка. Simple Smile

# 641
  • Русе
Не се тревожи. Много често мейлите пристигат доста по-късно от фактическото приемане на пратката. Редовно ми се случва.
Когато проверявам дали пратката ми е пристигнала, влизам първо в профила си. Видя ли я, че е отбелязана, въобще не чакам за уведомителен мейл.
Както знаеш, пратките се отбелязват до 24 часа след получаването им, така че утре до 10 все ще ти пратят мейл Simple Smile

# 642
  • Sofia
   el_, благодаря!  bouquet И аз така си мислих, но все пак, реших да се презастраховам, питайки тук. Simple Smile

Ти следиш темата и знаеш, че имах малко по-особен казус с една моя предишна пратка, която, поради неведоми за мен причини, престоя в склада на Габко в UK близо 10 дена, преди да ми звъннат, че имам пратка на мое име там и "да ме питат" (?!) дали да я пращат към Б-я. Е, в крайна сметка, си я получих, де. Но истината е, че напоследък хич не ми върви в логистичен аспект – все има някакъв проблем с пратките ми, независимо от кой сайт идват. Дано е временно явление. Laughing

# 643
Габко искат да им изпратя извлечение от плащането на поръчка, която имам при тях. За пръв път ми се случва и се питам защо го правят. Някой в подобна ситуация?

# 644
  • Русе
Това наистина ме учудва!  Първият път, когато си поръчвах до техен адрес, ми се случи друго - пратката ми пристигна, въведоха я в системата, 2 дни след това камиона тръгна, и моята пратка "уж" (пратиха ми мейл, че е препратена), но малко по-късно видях, че в профила срещу нея е отбелязано, че стои на склад в УК и чака следващия курс. Когато ги питах защо се случва така, ми бе обяснено, че няма как да преценят колко пратки ще пристигнат на техен адрес и дали ще има място в камиона за моята пратка, но при първия възможен свободен курс ще я натоварят - е, това се случи, но след близо 5 дни. И долу-горе като при теб пратката ми престоя повече от седмица на склад.
И все пак да се върна към твоя казус - щом е въведена в системата, не виждам повод за притеснение. Това всъщност е най-сигурното доказателство, че пратката ти е в склада. Не малко пъти и аз, и ти сме коментирали и изразявали мнение, че сме доволни от тях, при това на 100 %. Не вярвам да имаш подобни проблеми този път   bouquet

Да се едитна: обикновено такива извлечение изискват, когато имат съмнения, че пратката е закупена на лизинг/кредит. По принцип такива стоки (на изплащане) на техен адрес не приемат. А може да го изискват и като уверение, че ти си притежателят на пратката ( ако например пратката е отбелязана като "Пратка без име/ИД"). С това извлечение ще докажеш, че пратката е твоя и ще могат да ти я пратят до офис/адрес.

Общи условия

Активация на акаунт