На пазар в Лозенград и Одрин - 6

• 174 218
  • 754
  •   1
Отговори
# 270
  • Поморие
Здравейте! Нова съм в темата и може би съм пропуснала, но искам да попитам знаете ли дали в Лозенград или Одрин има фирми за производство на платове за спално бельо? Или складове които продават платове за спално бельо? Благодаря предварително!

Колкото искаш, но ако ти гтрябва ниска цена- само на много едро

А ориентировъчна цена на дребно евентуално да знае някой, за да мога да направя сравнение с
тукашните?

На ENGLISH HOME тук са около 120 лв.,а там излизат около 70-80лв(комплект).Аз на TAC си взех от синия пазар.Комплекта излезна 60 лв.,но материята е уникална.Много са мекички и хубави:)

Аз търся плат на топчета,а не ушити комплекти.

# 271
А знаете ли къде в Одрин има магазини за платове? Търсила съм, но безуспешно.

# 272
 gerimeri по път  към Чорлу има  фабрики за платове,  почти до  всяка  фабрика има  фирмен магазин,  там можеш да пазариш и на топове където ще ти излезе по евтино, до  15 фабрики  броих после се отказах. По голяма е вероятността там да намериш платове.

# 273
  • Поморие
gerimeri по път  към Чорлу има  фабрики за платове,  почти до  всяка  фабрика има  фирмен магазин,  там можеш да пазариш и на топове където ще ти излезе по евтино, до  15 фабрики  броих после се отказах. По голяма е вероятността там да намериш платове.

Много, много благодаря! Планирам ходене след около месец, дано да имам късмет!  Simple Smile

# 274
здравейте да попитам не открих тема за Чорлу и затова съм тук-предстои ми ходене до там,в събота имало пазар /бива ли го/принципно търся детски дрехи . 

# 275
Здравейте момичета, аз съм от Бургас, обмисляме с мъжа ми да пътуваме до Одрин в петък, но понеже ще ни е за първи път и се притесняваме малко как ще се оправим. От два дни чета всичко, което сте написали, искам да ви питам знае ли някой на границата на Малко търново може ли да се направи зелена карта за деня или за седмица нещо такова и каква е цената?

# 276
  • Пловдив
От пролетта не съм ходила до Одрин, време е да почна отново да ви следя.

# 277
Здравейте момичета, аз съм от Бургас, обмисляме с мъжа ми да пътуваме до Одрин в петък, но понеже ще ни е за първи път и се притесняваме малко как ще се оправим. От два дни чета всичко, което сте написали, искам да ви питам знае ли някой на границата на Малко търново може ли да се направи зелена карта за деня или за седмица нещо такова и каква е цената?

Последното ми преминаване през Малко Търново беше миналото лято - спомням си, че имаше няколко застрахователни офиса . Вероятно издават .... Но защо да го оставяш в последния момент - оправете си я предварително, за да Ви мирна главата. От турска страна също има застрахователи, от които можеш да си я купиш - но цената не я знам. Предпочитам българския застраховател
Толкова от мене.

# 278
здравейте да попитам не открих тема за Чорлу и затова съм тук-предстои ми ходене до там,в събота имало пазар /бива ли го/принципно търся детски дрехи . 
[/quote
Преди десет дни бях на шопинг точно за бебешки дрешки, но съчетах Чорлу с Одрин. В града Чорлу не влязохме, отбихме се само до Авантаж аутлет на околовръстното и после отпътувахме към Одрин, че времето напредна, а в Одрин исках да разгледам забележителностите Simple SmileКато цяло не знам какво точно търсиш, но  на мен са ми нужни по-плътни и с дълги ръкавчета за новородено, а все още не бяха изкарали и те тази стока. Не че нямага изобщо. Полезен ми беше шопинг тура. Иначе в град Чорлу бях набелязала три магазина. Ако все още ти е нужна информацияза тях, мога да дам адресите на магазините. За пазар не се бях интересувала и не мога да помогна.

# 279
За бебета, малки деца и по-големи babysin е магазина в Одрин.

# 280
  • у дома
Хора, това с 2-те бройки много изрично ли важи?
Искаме да вземем на малкото памперси, но ще сме само двамата с мъжа ми и се чудя ако взема например 6-7 пакета, а са ни позволени според информацията 4 броя (за двамата общо), ще имам ли проблем на връщане в БГ?

# 281
  • На юг от тук
Не се притеснявай.Никой няма да брои пакетите памперси. Питат посетихте ли фри шопа и за цигари и алкохол.

# 282
Искаме да вземем на малкото памперси, но ще сме само двамата с мъжа ми и се чудя ако взема например 6-7 пакета, а са ни позволени според информацията 4 броя (за двамата общо), ще имам ли проблем на връщане в БГ?

Има хора дето взимат по 70 праха всеки път, не се притеснявайте.  Peace

# 283
Здравейте , аз искам да попитам има ли някой който знае дали има складове в Лозенград както има складове в Одрин , така с ниски цени  Blush

# 284

Няма ограничение, щом е за лична употреба и не е в търговски количества. Т.е. До десетина
Митничарите ги интересуват цигари, алкохол и търг.стоки

Здравейте , аз искам да попитам има ли някой който знае дали има складове в Лозенград както има складове в Одрин , така с ниски цени  Blush

Каква стока търсиш? "Складове" и в Одрин няма - има магазини, тържища на едро, но мисля, че не задаваш въпроса си правилно

Общи условия

Активация на акаунт