На пазар в Лозенград и Одрин - 6

• 174 203
  • 754
  •   1
Отговори
# 690
Ивенцето, тази статуя на русалката на главната улица ли е?

Благодаря ви за всичките мнения и предложения, много са ми полезни   bouquet

# 691
  • Стара Загора
Ивенцето, тази статуя на русалката на главната улица ли е?

Благодаря ви за всичките мнения и предложения, много са ми полезни   bouquet

Peace

# 692
Може ли да ми предложите марка зехтин която сте вземали и от къде.защото до сега съм вземала все от частници.

# 693
  • Varna
Кливе,
ЗнаЙш душата не съм Ивенцето Wink Русалката е на главната улица. Даже гледам зад гърбът на русалката но в ляво се вижда дървеният ресторант където с хапването да се поръча и алкохол който го употребява де. Ама там кИфтаците не струваха колкото на места за които съм писала по рано или пък случайно съм се натъквала при бързането ни.
А може и да са сменили майстор готвача, скоро не съм посещавала точно този ресторант.

Ивенце,
Нещата ти са чудни! А тази жълтата роклА направо ....кЪт Ино слънце си в нея! Аз много обичам жълто Simple Smile

Сега за зехтина...От Одрин купуваме винаги този по съвет на тамошни хора.

Слагам и другите видове, а там на място да си решите какво и за какво ще купувате.

Друг много вкусен зехтин е Озгюн. Този го видяхме когато бяхме на остров Джунда. Пак по препоръка е купуван. Но последният път като бяхме в Едирнето видяхме магазинче по главната което предлагаше този зехтин Озгюн а и козметика на същата фирма. Ползвах козметиката за къпане.....пак бих си купила!

Купувала съм от мнего места в Турция зехтин. Някои от вас може да са ме чели и знаят, че пътуваме навътре в Турция. Обаче най-вкусен ми се стори този от остров Джунда. Навремето по Дискавъри гледах предаване за на- вкусният и качествен зехтин. Мислех, че е от Испания, Гърция, обаче излезе, че бил този от остров Джунда. Най вкусният и скъп.  Хич не съм предполагала, че и на Джунда може да се нахендря и да си купя от този зехтин. Пиша за марка Озгюн, защото другият зехтин който купихме/Кюрсат / беше доста тежък. На мен поне така ми се стори, а той беше и най скъпият.
Но пък няма да купуваме с цистерните, така, че човек може да си разреши да си купи и такова качество. И за манжи става, и за красота Wink Що зехтин съм изпляскала по косата си Laughing
Също така си струва да се огледате в този магазин за зехтин дали имат маслини които са с пълнеж от кори на лимони или портокали. Няма да съжалявате, ама хич няма да съжалявате. Те са пак на фирма Озгюн.

Маслините са много грижливо наредени в буркана. Това ми направи впечатление.

Извинявам се за дългият пост Embarassed, исках да бъда полезна Hug

# 694
  • София
здравейте,
налага се да закупя препарат за химиотерапия от Турция, тъй като не се предлага в България.
 Имате ли идея ако отидем до Одрин, дали  ще може да го закупим в рамките на деня. От темата разбрах, че често се купуват лекарства от Одрин, но не зная дали има по-специален режим на доставка за лекарствата за лечение на онкологични лекарства.
Ще ви бъда благодарна ако може да ме посъветвате  дали приемат разплащане с карта в аптеките.
Благодаря ви!

# 695
  • На юг от тук
Делте,а магазина за зехтин в Одрин фирмен ли беше или в някой от маркетите.

# 696
  • Бургас
Делте,а магазина за зехтин в Одрин фирмен ли беше или в някой от маркетите.

Kolmili има почти навсякъде. Аз съм го купувала от Кипа. Има го в различни разфасовки.

# 697
  • Varna
Катинче,
Този на Озгюн е фирмен. По централната улица  е. Иначе както е писала Джулката, Колими има във всеки маркет. Абе попитай, знаеш, че ще те упътят. Ние случайно го открихме последният път като бяхме там. Много му се зарадвах, че знаеш чак къде е Джунда ада.

Нещо подобно е във Одрин, магазинчето на Озгюн. Само, че тука на снимката не виждам тезгях.

# 698
Днес тъкмо мислех и аз да питам за зехтин, ама на ... прочели сте ми мислите  Mr. Green

# 699
  • На юг от тук
Делте,мерси за отговора.При следващо ходене ще го търсим и после ще пиша какво съм купила.

# 700
здравейте,
налага се да закупя препарат за химиотерапия от Турция, тъй като не се предлага в България.
 Имате ли идея ако отидем до Одрин, дали  ще може да го закупим в рамките на деня. От темата разбрах, че често се купуват лекарства от Одрин, но не зная дали има по-специален режим на доставка за лекарствата за лечение на онкологични лекарства.
Ще ви бъда благодарна ако може да ме посъветвате  дали приемат разплащане с карта в аптеките.
Благодаря ви!
Здравей!Не знам какъв е препарата,но на 2 март последно бяхме в Одрин и питахме точно за едно лекарство за химиотерапия и ни казаха,че на следващия ден може да ни го доставят.Лично аз съм плащала големи суми само с карта.
На тази страница си проверявах цените на лекарствата,но нещо не е активна сега:
http://www.ilacabak.com/

# 701
  • Varna
Чакам, Катинче Hug
Но и другите  момичета с голямо удоволствие чета  Hug Все едно съм  там и аз Laughing

# 702
DELTA.Благодаря ти много.

# 703
Борсата с какво работно време е  Thinking

# 704
Зехтина от Джунда дали го има на борсите? Ние пътуваме с автобус и ни водят там. Последния път видях няколко вида, но не ме впечатлиха, а и ми се сториха по-скъпи от в България, вече ще знам какво да търся.

Общи условия

Активация на акаунт