На пазар в Лозенград и Одрин - 6

• 174 277
  • 754
  •   1
Отговори
# 585
  • у нас

Но не съм чула да има фирма, която да не влиза в Одрин.

Има такива, които изобщо не минават от там, а ходят в Лозенград. Има и такива, които на връщане от Истанбул не спират нито в Одрин, нито в Лозенград за пазарене, а директно продължават за крайната дестинация.

# 586
  • Пловдив
Говоря за фирмите, които пътуват или преминават от/през Пловдив. Те минават през Одрин. През Лозенград предполагма минават пътуващите от Бургас и Варна.

# 587
  • Пловдив
Дриим тур-Пловдив на връщане от Истанбул не влизат в Одрин изобщо. Спират на Хаджията и безмитния, което пък на мен ми хареса, има повече време в Истанбул.

# 588
  • Варна
Да, няма причина да обикаляме през Одрин. Лозенград е на пътя за Дерекьой - Малко Търново. Спира се за не повече от половин час, за покупка на баклава и други сладости.

Досега наистина не бях чувала за фирма, която не минава поне за малко през Одрин в посока Капитан Андреево. Дори Караджъ, които стоят максимално дълго в Истанбул, минават през града.

Дрийм тур явно са новатори. Не че в Одрин няма какво да се види. Но като е Истанбул, да е.

# 589
Да, има и такива, които минават, но има и такива, които ги мързи да минават през Одрин навръщане и ги изпращат на това лъвче да си купуват работи. Предполагам, че от вашата страна Лесово не е много удобно, защото то е на път за Капъкуле..

# 590
  • Варна
Да, има и такива, които минават, но има и такива, които ги мързи да минават през Одрин навръщане и ги изпращат на това лъвче да си купуват работи.

Криво да седим, право да говорим, надали е въпрос на мързел... Други са причините...

Предполагам, че от вашата страна Лесово не е много удобно, защото то е на път за Капъкуле..

Ако предположението е за мен, респективно пътуващите от Варна и Бургас - да, минава се през ГКПП Малко Търново - Дерекьой.

# 591
  • В центъра на моретата
Здравейте, четох, че има наводнение в Одрин. Някой ходил ли е скоро, ситуацията нормализирана ли е или да отлагам пътуването за края на месеца?

# 592
И аз мисля да ходя в събота до Одрин, но ще чакам отзиви за положението, дали си струва да пътуваме Simple Smile

# 593
Защо ще отлагате пътуванията?То проблема е в квартала, който е до гръцката митница. Другата част няма проблем. А и мина цяла седмица, всичко трябва да се нормализира вече.

# 594
Ние ще минаваме през гръцката митница Sad А някой знае ли дали все още има някакви намаления? Ако обменим там пари набутваме ли се, или е същото като да си обменим в Бг.?

# 595
  • В центъра на моретата
За първи път ще ходим и не съм наясно с разположението на кварталите, но четох, за наводнението и затова питам, ако има ходили наскоро да споделят каква е ситуацията.
Вчера един познат щеше да се връща от Истанбул с кола и разбрах, че имало сняг  по пътя от Одрин към България.

# 596
За първи път ще ходим и не съм наясно с разположението на кварталите, но четох, за наводнението и затова питам, ако има ходили наскоро да споделят каква е ситуацията.
Вчера един познат щеше да се връща от Истанбул с кола и разбрах, че имало сняг  по пътя от Одрин към България.
Там където ходим повечето от нас, няма никакви проблеми с водата, наводнението е в стария квартал.  Това, че по пътя имало сняг много ме изненадва, особено ако минавате през Лесово!? В  началото на март сме планували ходене ще споделя как е  било.
magda91 най добре е лири от България или плащания с карта.

# 597
Здравейте, вчера бяхме в Одрин, като минахме през гръцката граница през тази част на града, която беше наводнена.Общо взето обстановката е нормална и времето беше много хубаво, топло и слънчево. Навсякъде беше украсено с балони,сърца,дори имаше червен килим и венец от сърца под който да минеш, а също така и  шоу с оркестър, дори подаряваха по един карамфил на всички,беше чудесно. Simple Smile Ходихме по складовете, центъра, Кипа, Килер и Марги аутлета - имаше намаления в повечето магазини купихме си доста неща и се прибрахме доволни. Simple Smile

# 598
Здравейте,предстой ми пътуване до Лозенград и Одрин,с фирма.Въпроса ми е може ли да ми кажете от къде мога да намеря спортни екипи/анцузи/ на сносни цени за мен,съпруга ми и дъщеря ми на /2г/,дали в Одрин някъде или в Маргито. Четох,че има намаления до кога са,в началото на март смятам да ходя дали ще ги хвана.

# 599
Здравейте, имам много важен въпрос и ще се радвам по опитните и знаещи да ми отговорят. Искаме да си обзаведем банята, като си купим плочки от Одрин, тъй като имат много хубави, а и излиза по евтино, но ме интересува дали можем да ги прекараме през митницата на Капитан Андреево, има ли някаква такса, която трябва да заплатим или изобщо това не е позволено? Моля ви, ако знаете ми пишете, за да знам какво да правим Sad
Благодаря Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт