На пазар в Лозенград и Одрин - 6

• 174 262
  • 754
  •   1
Отговори
# 600
Отдавна не съм ходила в Одрин, но сега ми се налага да си купя лекарства, които при нас не се внасят в момента. Мислите ли, че ще има прблем ако си купя 64 инжекции наведнъж (толкова ми са изписани по рецепта)?

# 601
  • Пловдив
Отдавна не съм ходила в Одрин, но сега ми се налага да си купя лекарства, които при нас не се внасят в момента. Мислите ли, че ще има прблем ако си купя 64 инжекции наведнъж (толкова ми са изписани по рецепта)?
Носи рецептата с теб за всеки случай, щом са изписани едва ли ще има проблем.

# 602
Виждали ли сте в Одрин да продават елеци от лисица? И ако да, къде и за какви пари?

# 603
Има ли в Одрин магазин на tac?

# 604
Здравейте, имам много важен въпрос и ще се радвам по опитните и знаещи да ми отговорят. Искаме да си обзаведем банята, като си купим плочки от Одрин, тъй като имат много хубави, а и излиза по евтино, но ме интересува дали можем да ги прекараме през митницата на Капитан Андреево, има ли някаква такса, която трябва да заплатим или изобщо това не е позволено? Моля ви, ако знаете ми пишете, за да знам какво да правим Sad
Благодаря Simple Smile

Не съм напълно сигурен но  ако взимате по две стекчета от 25 плочки едвва ли ще направят проблем

# 605
Някой знае ли дали има магазин за гоблени, конци и панама в Одрин?  Simple Smile

# 606
Здравейте, имам много важен въпрос и ще се радвам по опитните и знаещи да ми отговорят. Искаме да си обзаведем банята, като си купим плочки от Одрин, тъй като имат много хубави, а и излиза по евтино, но ме интересува дали можем да ги прекараме през митницата на Капитан Андреево, има ли някаква такса, която трябва да заплатим или изобщо това не е позволено? Моля ви, ако знаете ми пишете, за да знам какво да правим Sad
Благодаря Simple Smile

Не съм напълно сигурен но  ако взимате по две стекчета от 25 плочки едвва ли ще направят проблем

Благодаря Ви! Simple Smile
Ще поразпитаме по обстойно и дано да няма проблеми Simple Smile

# 607
  • ямбол
Зравейте,момичета някой от вас да знае къде в Одрин се продават парфюми на Bargello http://www.bargello.com.tr/urunlerimiz/parfum/ на сайта им изписва тези два адреса    SARAÇLAR CAD. NO:72 и    YUKARI ZAFERİYE MAH.ÖNDER CAD. NO:10, ако някой може да помогне Благодаря

# 608
  • у нас
Зравейте,момичета някой от вас да знае къде в Одрин се продават парфюми на Bargello http://www.bargello.com.tr/urunlerimiz/parfum/ на сайта им изписва тези два адреса    SARAÇLAR CAD. NO:72 и    YUKARI ZAFERİYE MAH.ÖNDER CAD. NO:10, ако някой може да помогне Благодаря

SARAÇLAR CAD е главната улица.

# 609
  • велико търново
Момичета с коя фирма да си избера пътуването като ми става много лошо през Шипка? Аз съм от В.Търново и искам да се разходя с дъщеря ми до Одрин. Казаха ми ,че минават през Габрово за още пътници. А и автобиса с който патувах миналата година беше с ужасни седалки много неудобни.

# 610
  • В центъра на моретата
Здравейте,
Интересува ме необходима ли е винетка за Одрин като се минава границата с лек автомобил? Ще пътуваме от Варна през Малко Търново или Лесово (още не сме решили)

# 611
  • На юг от тук
От Лесово и Малко Търново до Одрин няма пътни такси.На границата българските митничари,при проверка документите на колата искат отрязъка от винетката.

# 612
  • В центъра на моретата
Благодаря, KKATINNA!

# 613
  Ако  дете пътува с  двамата си  родители - освен  паспорта какво друго е необходимо ?  Някой има ли идея ?

# 614
  • Стара Загора
  Ако  дете пътува с  двамата си  родители - освен  паспорта какво друго е необходимо ?  Някой има ли идея ?

Носете и акта за раждане за всеки случай. Не го искат всеки път, но ако решат да се заядат да сте подсигурени.

Общи условия

Активация на акаунт